Bijna goed, maar niet helemaal.

Mijn bestelling werd 1 dag later geleverd dan in eerste instantie beloofd en ik had het naar een Postnl pakketpunt laten sturen, maar het werd op mijn huisadres afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Gemakkelijk bestelbaar en levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Al jaren tevreden over coolblue

Al jaren koop ik bij coolblue. Fijne app, goede adviezen en bij problemen wordt het altijd snel en goed opgelost. Dat laatste zorgt ervoor dat ik voorlopig bij coolblue blijf kopen want service is goud waard.

gewldig

super website Snelle afhandeling ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Lieve medewerkers, en goede service

Werd prima geholpen.. Het product voldoet aan alle wensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi dat je weet welk tijdvak je geleverd krijgt zodat je ook nog tijd voor iets anders hebt en gen minuut te laat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voorbij was het prima zo het is

Snel geleverd en prima verzorgd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Klantvriendelijk. En aansluitend bij mijn wensen , vragen . Concreet en verhelderend

Prettige ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb het product snel ontvangen waardoor een dikke 10 echter heb ik een Apple Watch gekocht op zaterdag voor 235.00 (tweede kansje) en toen ik volgende ochtend keek zag ik deze er op staan voor 215.00….. daar baal ik toch wel van. Is dit nog te corrigeren misschien? Ik hoor het graag!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie opmerkingen

Zeer goede service.

Ben heel verbaasd over de goed service, nette mails van vooruitgang bestelling ,berichtjes over juiste tijd van bezorgen. Heel belangrijk zeer vriendelijke bezorger.

installeren lukt mij niet via HDM4 aansluiting

Ik ga jullie nu opbellen om te vragen om een "monteur' te laten komen om dit ((te?) moderne apparaat goed te installeren. En ik wil een NORMALE (universele?) afstandsbediening. Dit miniding is voor een ouder iemand nauwelijks te hanteren. U mag mij ook bellen op 0610335409.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Mail gekregen toen het product weer voorradig was. Snel en makkelijk te bestellen en ook snel geleverd. Goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

EVen goed als vroeger, maar had willen weten dat locaty is verhuisd...

Coolblue is als sinds het begin en winkel bekend voor hoog niveau klantervaring en mijn laatste ervaring was vergelijkbaar met vroegere, met een kanttekening, tijdens het koopproces ben ik er niet op geattendeerd dat de filiaal in Rotterdam recent verhuisd is. Onwetend kwam ik bij de oude locatie aan om een leeg gebouw te vinden. De nieuwe locatie ziet er goed uit, maar functioneert nog niet vlekkeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer dat je geen aankoopbon krijgt

Bestel je een bij Coolblue. Krijg je geen aankoopbon. Gaat je apparaat kapot, kunt je hem weg gooien. Totaal geen garantie. Eerste keer maar ook zeker de laatste keer dat ik daar wat besteld heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mogen jullie zelf beoordelen

Vlotte afhandeling van bestelling.

Snelle en keurige levering van besteld product. Product zelf is ook goed.

Teveel betaald

De gekochte camera is prima, maar voor de micro SD kaart heb ik 17 euro meer betaald dan in andere winkels. Dit is erg veel verschil elders kost dezelfde 23 ipv 39,99 euro

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed en betrouwbaar

Zie hier boven..

Geen bestelling ontvangen

Ben op dit moment totaal niet tevreden, tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen, bezorgdag was ik gewoon thuis, volgens mails zou het bezorgd zijn, maar niet bij mij in ieder geval. Moet maar 10 dagen wachten.

in een woord geweldig

In een woord geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima produkt en snel geleverd

Prima produkt en snel geleverd, top. Maar al div keren wat bij jullie besteld en altijd snel geleverd.

Cooooolllllll

Als ik iets bij CoolBlue bestel, ben ik er in 99,9% zeker van dat het: A: Snel wordt geleverd B: Vaak extra informatie krijgt over het bestelde product C: Goede after sail kan verwachten

Prima toner

Toner voor mijn ho printer werd snel bezorgd. Makkelijk te vervangen en printer doet het weer goed.

Klantvriendelijke winkel!

Er is veel gedaan voor de klantvriendelijkheid! Grote winkel met veel assortiment, merkbaar getraind personeel, korte (georganiseerde!) wachttijden, koffie, toiletten etc.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijsstelling mag wat bescheidener

Good

It is good. I received the delivery of my order quickly. Happy to deal with Coolblue

• N/A

Doen wat ze beloven!

Ik koop hier al jaren bijna al apparaten met een stekker. In geval van een defect of ander probleem wordt het erg snel opgelost.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN