“Vandaag bestellen, morgen bezorgen”. Wel beloven, de hele dag het bericht: “wordt vandaag bezorgd” en dan ‘‘s avonds 19.30 melden dat het de volgende dag bezorgd wordt. Je wordt gewoon onbeschaamd voorgelogen.
Hallo Jan, Bedankt voor je feedback. Het lijkt erop dat er bij ons iets mis is gegaan! Natuurlijk doen we ons best om alle bestellingen op tijd te leveren, soms lukt dit niet altijd. Sorry dat we je bestelling niet op de afgesproken dag hebben bezorgd. We kunnen het ons voorstellen dat het niet fijn is om langer op je bestelling te wachten. Hopelijk ben je alsnog blij met je nieuwe aanwinst en kunnen we je in de toekomst wel weer een glimlach bezorgen! Met vriendelijke groeten, Coolblue
jammer dat het bezorgd werd door postnl; het pakket werd op het juiste tijdstip bezorgd = voor de deur neergezet en de bezorger was al weggelopen jammer want ik hoopte dat de oude kapotte machine mee kon met de bezorger; dat was vroeger wel zo en nu helaas niet
Beste E. Jongenelen, Wat jammer om te horen dat je niet in de gelegenheid kwam om je oude product mee te geven, dat was natuurlijk wel wat makkelijker geweest. Je kunt nog steeds je oude apparaat aan een PostNL-bezorger meegeven als die bij een andere bezorging voor je deur staat. Houd er wel rekening mee dat zij alleen oude apparaten kunnen aannemen die verzendklaar zijn gemaakt. Dus ingepakt en met een verzendlabel op de doos. Lees hier meer over op onze website: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. We wensen je in ieder geval heel veel plezier met je nieuwe bestelling! Met vriendelijke groet, Coolblue
Pakketje is 100% zeker NIET aangeboden op bezorgadres en rechtstreeks bij het ophaalpunt afgeleverd.
Net voor 23 uur besteld en volgende dag werd de bestelling bezorgd.
Mijn ervaringen met Coolblue zijn zeer positief, goede service, prima assortiment, goede informatie op site en een breed assortiment. De prijsstelling mag wat scherper, regelmatig is de concurrentie aanzienlijk goedkoper.
Supersnelle bezorging! Heel blij mee.
Website is zeer duidelijk, uitgebreide keuze, mooie toevoegingen, zoals manuals, ervaringen etc.
Laptop werd snel geleverd en was voordeliger dan de aanbieding bij Mediamarkt. Heel tevreden dus.
Snel geleverd, product naar verwachting. Verzenddoos was alleen 3x groter dan het product zelf. Dat noem ik materiaal verspilling. Voor de rest prima
Aanschaf condensdroger, Ik werd continue op de hoogte gehouden van mijn bestelling, daarnaast werd ik ook door de chauffeur (telefonisch) goed op de hoogte gehouden.
Fijn koffiezetapparaat. Snelle levering. Blij mee.
Snelle levering vriendelijke jongen die het product bracht. Zeer goed
zeer correct geholpen en geinformeerd
Goed en snel geleverd. Behulpzaam bezorger
Erg vriendelijk, behupkzaam, goede uitleg van de mogelijkheden van de verschillende apparaten.
Mijn bestelde tv was snel binnen Ook was de informatie over de bezorging helder en overzichtelijk. Vriendelijke medewerkers.
Het is een prima produkt zoals beschreven en van heel goede kwaliteit. Voor de rest zal de tijd het leren!!!
Ik had Cool blue heel hoog zitten en prijsde bij iedereen aan. Nu ben ik erg teleurgesteld hoe mijn ervaring gelopen is vanaf de blackfriday.
Netjes behandeld. Vlug in huis.
Fijn nog even belletje.
JULLIE ZIJN 35 EURI DUURDER DAN ANDEREN , MAAR DIT HEB WEL OVER VOOR DE SERVICE DIE JULLIE GEVEN .
Normaliter heb ik Coolblue altijd kunnen aanraden richting mijn familie en vrienden, echter na mijn recente ervaringen kan ik ze helaas niet meer aanbevelen. Coolblue had het verkeerde product geleverd, kan gebeuren, hierna werd direct een pakketonderzoek gestart, niets meer van vernomen. Zelf contact opgenomen en werd door de Coolblue medewerker geinformeerd dat als ik het verkeerd geleverde product retourneer ik het juiste product opgestuurd zou krijgen. Bleek deze net niet in voorraad te zijn, iom de medewerker besloten 1 dag af te wachten met retourneren mocht het juiste product wel weer in voorraad zijn. Dit was volgende dag ook het geval, echter met een hogere prijs. Maar tot mijn verbazing weigerde Coolblue nu opeens precies hetzelfde product te leveren voor de prijs die op de koopovereenkomt/factuur stond. Vragen waarom ze zich opeens niet meer aan de afspraak kunnen houden werden compleet genegeerd. Een hoop heen en weer gegaan met ze, uiteindelijk moeten settelen voor een 50/50 oplossing. Dit heeft me aanzienlijk meer tijd, ongemak en geld gekost, zo'n 175 euro meer! Jammer dat Coolblue hun afspraken niet nakomt, laat staan een koopovereenkomst. *Feitje: Uit jaarcijfers 2023 bleek dat Coolblue het boekjaar sloot met een omzet van 2,41 miljard euro, en de EBITDA werd verdubbeld tot 88,3 miljoen euro.*
Beste F. Gennep, Bedankt voor het schrijven van je review! Fijn om te lezen dat je normaal altijd tevreden over ons bent. Dit willen we wel graag zo houden. Het is dan extra zuur om te horen dat je nu teleurgesteld bent in ons. Je hebt bij ons een tweedekans product gekocht, deze zijn uniek en daarom niet 1 op 1 om te ruilen voor hetzelfde nieuwstaat product. Wanneer we een fout hebben gemaakt, willen we je wel hier altijd in tegemoetkomen. Nu is het zo dat je dit product hebt omgeruild voor een andere tweedekans van ongeveer dezelfde staat. Een bijbetaling is dan inderdaad niet logisch. We hebben je factuur dan ook aangepast naar de originele prijs. Het teveel betaalde bedrag komt naar je terug. We hopen dat je zo toch weer kan glimlachen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk bestellen, goede updates over de levering. Super vriendelijke, gezellige bezorger. Op tijd geleverd.
Makkelijk via de app en dan meteen alles in één keer goed, zo prettig