Top binnen de afgesproken tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Zending is nog niet aangekomen.

Door Coolblue en PostNL was gemeld dat zending onderweg was. Af te leveren in pakketkluis. Met code loket geopend, maar inhoud was een pakket voor iemand anders. Pakket er weer in gedaan. Zowel bij PostNL als bij Coolblue zoekt men nu mijn pakket.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Delivery man was polite but he damaged my door

The delivery man sent to deliver my tv was polite and nice but they knocked over a piece of furniture while delivering which fell straight against my door and now there is a dent and scratches on it. There was no reaction from the delivery person when this happened and I am disappointed.

• Would you recommend us? No
  • Check the room if it’s possible to move the delivery without causing damage before moving stuff.

Altijd prima geweest.

Al mijn aankopen die ik bij Coolblue heb gedaan zijn altijd prima verlopen ,ook als er wat mis was gegaan , werd het prima op gelost . Dus voor mij altijd prima service geweest al meer dan 10 jaar .

Coolblue is altijd goed

Ik heb al een paar keer bij Coolblue besteld. De levering is altijd keurig en snel. Iets terugsturen is heel eenvoudig. Er wordt nooit moeilijk gedaan. Ik ben heel blij met Coolblue en zal er zeker vaker bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Telefoon en screenprotector vrijdag besteld en zaterdag, goed verpakt in één doosje, al binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voortreffelijk behandeld en duidelijk advies

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snel en binnen het tijdvak levering

TV gekocht en volgende dag keurig binnen het tijdsvak bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet op de afgesproken tijd geleverd. Vandaag ook niet.

Als je aangeeft op zaterdag te leveren, dan moet je dat ook doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren

Snelle bezorging

Wat men beloofd gebeurd

Altijd super!

Besteld online, opgehaald in de winkel onder genot van lekkere koffie! Soms elders is een product goedkoper, maar de service van CB is mij veel waard!

Installatie werkt niet

Wat ik ook doe en wie ik er bij haal, ik krijg de Tapo 115 NIET verbonden. Heel (on)handig is dat Coolblue er ook een Engelse handleiding per mail meestuurt. Dat gaat dus helemaal NIET helpen. in de Tapo app staan bij installatie: - Led kippert Niet rose en blauw - Zijn al oranje en groen maar mijn Tapo knippert juist WEL rose en blauw! Wat nu? Ik stuur ze terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nederlandse handleiding

Bestelling komt snel maar

Ik ontvang een doos groter dan een schoenendoos voor een cadeaubon. Dit kan beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kleinere doos gebruiken

Very good

Nice

• N/A

Prettige en persoonlijk

Een prettige en persoonlijke ervaring bij het ophalen van een product. Ik voelde me een gewaardeerde klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima bestelling met een glimlach

Goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en aanvullende tips over de nieuw aangeschafte smartphone. Helemaal blij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijzen en snelle levering

22 november 24 een PC besteld 120 euro goedkope als bij Mediamarkt precies dezelfde

Good

Very reliable

• N/A

Drama jullie maken de belofte niet waar

Don. Besteld nu zondagavond nog steeds niet geleverd. Elke x de smoes dat het druk is. Dat zal best kunnen maar andere bedrijven maken het wel waar. Dit is dan ook de laatste x dat ik hier iets bestel. “Vroeger was alles beter” is een betere slogan. Want die klopt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Waar maken wat je belooft

Heel positief

Super kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ne

Beter gewend

Had een tweedekans besteld en die is geannuleerd omdat deze niet meer beschikbaar was. Ik had verwacht en gehoopt een ander aanbod te krijgen ipv een standaard excuus en geld terug mailtje.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf verassen en verbazen

Zeer makkelijke en snelle levering

Het bestellen via Coolblue gaat gewoon eenvoudig en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mooie en snelle mobiel

Niks aan te merken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Precies wat we wilden hebben en nog lekker snel ook.

Warm welkom

Product opgehaald in de shop. Goed geregeld allemaal.

97 Oostplein

Rotterdam 3011 KW

About Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.