Ik had hulp nodig bij iets wat ik niet snapte van mijn telefoon. ( die ik een jaar eerder bij jullie gekocht had). De medewerker ( zijn naam is Stan) heeft mij geweldig geholpen..Hij nam alle tijd, was geduldig ( ik ben traag van begrip met dit soort zaken) en zeer vriendelijk.. Alleen maar lof !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon super, ook zelfs op zondag leveren. Top!

Mijn koelkast koelde niet genoeg. Ik merkte uiteindelijk zaterdagochtend dat hij echt niet koel meer werd. Ik heb even online zitten googelen, verschillende winkels en uiteindelijk een koelkast bij Cool Blue gekozen. Zeer overzichtelijke website, duidelijke aanwijzingen en dingen waar rekening mee te houden. Keuze gemaakt en besteld. Jullie doen ook wat je zegt, 's avond mail, welk tijd vak volgende dag, en 's morgens had ik in de nacht een mail gehad, welk uur. Kreeg 9.10 uur telefoon, de chauffeur: Ïk ben er over 15 minuten." Gewoon Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik vind een snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je een pakket geleverd krijgt. Komt er eerst een mail van een tijdvak van 4 uur dan een mail van een tijdvak 1 uur. En dan zou ik een sms krijgen +/- 15 minuten van te voren. Maar geen sms ontvangen en ze waren bij een uur eerder.

Prima, alleen jammer dat het afhalen lang duurt in de winkel.

Prima service alleen jammer dat de wachttijd bij het afhalen in de winkel veel tijd in beslag (drukte) neemt. Volgende keer kies ik weer voor bezorgen aan de deur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ophalen losmaken van de vorige vragen in de winkel.

Duurde allemaal erg, erg lang

Afhalen in de winkel duurde echt onnodig lang. Ik was 45 min verder voordat ik mijn bestelling kon afrekenen. Voor een online bestelling verwacht ik echt betere, snellere service. Het is naar mijn mening ook echt onzinnig om klanten die advies willen of een product komen bekijken in dezelfde wachtrij te plaatsen. Je kan weten dat zulke klanten meer tijd nodig hebben, dus maak dan een losse wachtrij voor afhalen of iets dergelijks. Die doelgroep kiest natuurlijk niet voor niets voor online bestellen en afhalen in de winkel (omdat ze zo min mogelijk tijd in een fysieke winkel willen verliezen....!).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgen dat afhalen in de winkel sneller gaat

Superfijne medewerkers

Zie onderwerp

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snel

Goed en snel, ik kwam er te laat achter dat het zelfde artikel alleen ergens anders goedkoper werd aangeboden, maar de bezorger was heel keurig netjes en deed alles super, met dat soort mensen kan je een oorlog winnen

Oude apparaat niet opgehaald

Via de post ontvangen waardoor mijn oude apparaat niet kon worden meegenomen. Omdat ik geen mogelijkheid heb om deze zelf weg te brengen blijft mijn oude tv voorlopig staan. Jammer want...Alles voor een glimlach? Dit had mij een glimlach gegeven.

Snel en correct geleverd

Prima prijs snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed en snelle service

Goed en snelle service. Product volgende dag al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bestellen, mooie prijzen, snelle leverinh

Prima gedaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Great delivery

The driver was kind, nice and also had good advice about first use of dishwasher. Thank you! Great ecperience!

• N/A

Vlotte en nette service

Keuze van het product was eenvoudig via de website, net als het maken van een afspraak voor bezorging en de bezorger was heel voorkomend en vriendelijk

Super!!

Coolblue is een van mijn favoriete winkels waar ik shop. De reden hiervan is vanwege de klantenservice en de bereikbaarheid Ik word altijd netjes te woord gestaan en Er wordt altijd met je mee gedacht om het probleem op te lossen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vaste klanten meer belonen in de vorm van korting of gratis producten

Geweest in Almere stad en goed advies gehad van de verkoper ook omtrent eventuele aanschaf staande vriezer. Hele aardige en behulpzame verkoper.

snelle service

Prijs van product zijn scherp. Bestelling ging goed en een snelle service. Ook het bezorgen dat ging goed.

Bestellen zelf: prima. Afleveren via PostNL: naadje

Vrijdag Apple Mini op tijd besteld, om het nog het weekend in huis te hebben. Aflevering in pakketautomaat van PostNL. Zaterdag bericht dat het niet gaat lukken. Wordt maandag bij een afleverpunt aan de andere kant van de stad. Geen mogelijkheid een ander punt te kiezen. Maandag: afleverpunt is gesloten, wordt morgen......

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet meer met PostNL

Enthousiast met een lach!

nu voor een 2e keer iets laten bezorgen door Coolblue; onwijs vriendelijke en enthousiaste bezorgers naast dat het logitiek strak op tijd gaat. Knap hoe dit door een organisatie als cultuur is ingebed. Complimenten!

Tevreden

Doen wat ze beloven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel fijn dat je weet in welk tijd blok ze komen en daarna in welk uur. Ze bellen ook nog bij ons kwamen ze vroeger dan gepland. Netjes binnen afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede aanbieding en snel geleverd

Mooie Black Friday aanbieding voor de Philips shaver en super snel geleverd.

zie hieronder

Ik ben zeer blij met mijn laptop echter....ik krijg met geen mogelijkheid het numeriek toetsenbord aan en dat vind ik echt heel erg. Kan ook nergens iets vinden hoe ik dit probleem op kan lossen met groet, Ekie Weedage

prima geregeld

een dikke voldoende

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Snel en goed geleverd.

Zo betaald en andere dag al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en gemakkelijk grote voorraad

Besteld dan in de auto voor openingstijd gelijk naar binnen nummer door geven Pakketje ophalen en klaar Super Wat is er niet zo leuk wil je dit er bij wil je een verzekering stop nou eens mee Als ik dat had geweld dan had ik het wel genomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met koppelverkoop

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.