Excellent

You are always very professional

• N/A

Heldere verkoop beschrijving

Snelle bezorging door correcte bezorger.

Prima, maar….

Prima geholpen door vriendelijke j́ongens. Maar: de kassabon zou me via de mail worden toegezonden op mijn mail. Helaas, niet gezien.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed zoals het hoort!

Pakje opgehaald bij Post.nl punt, snel en makkelijk!

Snelle hulp

Werkt erg makkelijk met de online hulp. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Prima gegaan! Helemaal top!

Heel goed en volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

S’avonds besteld en de volgende morgen bezorgd. Bezorging verliep goed, communicatie was duidelijk en op tijd. Wasmachine bevalt tot nu toe prima !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Voorwaarden

Scheermesjes van philips besteld deze paste niet, dan pas toen ik deze retour wil sturen lees ik in de retour voorwaarden dat deze niet retour gezonden kunnen worden. Dit is niet eerder te vinden in de voorwaarden. Passen zonder een verpakking te openen gaat gewoon niet. Ik bestel er nooit meer iets.

Prettig

Bezorging was snel en product voldeed aan verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne winkels, mooie website, snelle levering

Mijn ervaring met Coolblue is uitstekend. In de winkel wordt je netjes te woord gestaan en geeft men prima advies. De website werkt prima en de producten worden snel geleverd.

Helemaal prima!

Eigenlijk zoals je kan verwachten van Coolblue. Makkelijk te bestellen, goed geprijsd en snel geleverd!

Snelle levering prima prijs

Zeer goede service snelheid en prijs

Uitstekende service

Product werd duidelijk uitgelegd tijdens het afhalen. Ook nog wat andere modellen kunnen gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wederom van a tot z goede service!

Van uitzoeken tot aankopen tot levering het was weer top geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en snelle levering.

Ik ben snel geholpen met het bestelde item.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn bestelling was op tijd en goed

Zie bovenstaande

Snel en goed

Helaas had ik geen confetti voor de bezorger maar dat vond hij niet erg zei hij met een GLIMLACH M.v.g. Ada Visser

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie en super service

In alle fases van het proces krijg je correcte informatie. Het aanbod is breed en leveringen snel. Retouren zijn ook perfect geregeld. Kortom met afstand de beste electronica/ huishoudelijke apparaten winkel die er is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, eigen pakket dienst want akte koeriers zijn onbetrouwbaar mbt afgesproken levering.

good and fast

good and fast

• N/A

Zeer geïnteresseerd in aankoop

Heb een ebook gekocht, verkoper wilde niet alleen verkopen maar vooral juiste product adviseren! Bravo

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Word niet een ‘alleen online’ verkoper , soms heb je een mens nodig

Tot nu toe snel en correct!

Bestelling werd onwaarschijnlijk snel, compleet en correct bezorgd. Helaas bleken enkele onderdelen niet compatible en de retournering was niet helemaal standaard. Nu even afwachten hoe eea afgehandeld wordt, maar ik heb er vertrouwen in.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog niet, tot nu toe was alles goed.

Als verwacht, vlug en goed.

Prima product voor de juiste prijs en vlot geleverd met prima informatie. Top !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer helemaal prima, alleen niet bezorgd op het aangegeven punt

Prima service weer, alleen is het pakket afgegeven op een ander servicepunt dan dat ik geselecteerd had (om de ruime openingstijden), waardoor ik mijn pakket een dag later pas kon ophalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen op het aangegeven punt

Goede website met veel informatie, snelle en accurate levering!

Zie bovenstaande tekst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Netjes en goed afgehandeld

Had best wel veel aangeschaft en de jongen die ons hielp was netjes en correct.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.