fantastisch snel geleverd

netjes op tijd bezorgd zoals beloofd

Hele fijne zaak

Super fijne zaak om te kopen,al meerdere goede ervaringen gehad, en nu weer. Veilig betalen,super snel thuis bezorgd,mooi product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snel geleverd, duidelijk en op een leuke toegangelijke op de hoogte gehouden

Goed en duidelijk advies

Heel goed geholpen en geadviseerd over de aanschaf van een extra beeldscherm voor mijn computer. Alle opties zijn duidelijk uitgelegd en ook het verschil tussen de opties. En ook wat ik eventueel in de toekomst nog kan doen. De medewerker had veel verstand van zaken, was vriendelijk en nam echt de tijd. Heel fijn dat je soms nog gewoon naar een winkel kunt, iemand kunt spreken en advies krijgt. Dank, Coolblue! En nee, ik ben geen bejaarde maar gewoon een 50-minner die niet zoveel verstand heeft van techniek ;-)

Altijd goede service

Doordat er genoeg winkels bij mij in de buurt zijn (Rotterdam eo)is het product altijd wel ergens op voorraad. Zo hoef ik nooit te wachten als ik wat nodig heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De sonos displays werkt afgelopen week bij meerdere winkels niet naar behoren. Ik heb de nieuwe koptelefoon dus niet kunnen testen

Uitstekende service

Ook nu geweldig geholpen door een Coolblue medewerker. Kabel besteld, toch het verkeerde formaat. Ter plekke opgelost: met de juiste spullen naar huis en de financiële afwikkeling was ook in no time geregeld. Ik ben fan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Volgens mij kan het niet beter

Niet bijzonder

1 ste x voor wasmachine was goed. 2 de x voorvaatwasser niet oké van service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja . Als je service moet betalen dan ook goed afleveren

Snelle levering goede prijs

De bezorger belde toen hij er binnen 20 minuten zou zijn. Ik kon de exacte afleverlocatie aan hem doorgeven waardoor de wasmachine gelijk op de goede plek terecht kwam. Wel jammer dat ik dit niet gelijk bij de bestelling kon doorgeven maar zo werkte het ook.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, mogelijkheid bij bestelling om exacte afleverlocatie toe te lichten en niet alleen puur het adres.

Product zoals gezien op de site netjes afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zich positief maar wel enige kritiekpunten

Ik word altijd blij van de service van Coolbleu, heb in de winkel een wasmachine, droger en tv gekocht. Er was echter geen ruimte om iets met de prijs te doen. In de winkel had ik nog gevraagd of alle toebehoren erbij zaten, dat was het geval. Maar bij levering bleek dat ik bij de wasdroger nog een extra slang moest kopen. Alles voor een glimlach.. niet helemaal gelukt dit keer. Overigens ga ik volgende keer weer naar Coolblue want ik blijf “fan” van de winkel en de klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Goed geholpen

Vriendelijke bediening en hulp

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorgd op zondag top en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ok

Snel en vriendelijk

Efficient, duidelijk, makkelijk

Met het CoolBlue advies voor het uitzoeken van een refurbished iPad, kwam ik heel snel uit op een model dat aan onze wensen voldoet. Levering was snel en helder gecommuniceerd. Service zoals ik altijd van CoolBlue verwacht. Top gewoon.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Was allemaal goed geregeld.

DeBezorging was ook goed, vriendelijk personeel en goede uitleg over alles.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De snelle service; de klant moet tevreden zijn.

Ik geniet nu van mijn nieuwe tv.

Uitstekende klanten service

Ik koop heel lang spullen bij Coolblue. De klantenondersteuning was altijd zeer behulpzaam als ik ze nodig had; problemen werden altijd goed en snel opgelost. De prijsstelling is navenant meestal. Ik betaal ook liever wat meer voor een product als ik ervaar dat de verkopende partij achter dat product staat, door een geode klantenondersteuning te bieden, die koop ik er als het ware bij. "Vertrouwen komt te voet maar gaat te paard" volgens mij is dat bij Coolblue goed begrepen is mijn ervaring. De website vind ik erg toegankelijk en het zoeken naar producten op basis van eigenschappen vind ik gemakkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja. Producten die niet leverbaar zijn of uitverkocht van de website halen.

Direct en prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering! Keurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en betrouwbare levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Extra verpakkingsmateriaal kan nooit kwaad.

Redelijk

Ik miste vragen, waaruit mijn digitale onhandigheid duidelijk zou worden. Zoals over mijn telefoinchip of een extra geheugenkaart. Daat kwam ik zelf (zucht) later achter. Gedoe. Dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie eerder

afhalen artikel erg inefficient

Bestellen verliep vlot en naar wens afhalen in winkel gaf irritatie; procedure op zicht helder maar > 1/2 u staan wachten voor ik werd geholpen; vnl doordat en naast alleen afhalen nog >>> andere zaken werden afgehandeld en mensen tussendoor geholpen na 35 min ad beurt en binnen 3 min klaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? afhalen is afhalen ; artikelen liggen al klaar dus proces < 5 afh door medewerker- bali die alleen afhalen doet

Snelle en goede levering. Vaak net dat ene stapje extra en dat is super!

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.