Geweldige winkel

Mijn ervaring met Coolblue is wederom fantastisch, echt een aanrader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het enige verbeterpunt is niets aan doen zo laten.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.

De Apple Watch zat binnen 24 uur om mijn pols .. goed gedaan Coolblue!

Bezorging met een glimlach

Wat een gezellige vrolijke bezorger. Tijdsvlak is zo secuur. Prettig dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Snel en goed

Gedaan wat beloofd is en dat tekt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechtste ooit

Super slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja betere verzending

Alles precies zoals afgesproken

Heel vriendelijk personeel, goed contact tijdens bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij hebben de afgelopen jaren 2 pc's gekocht hier die geruild moesten worden. In het eerste geval waren en verschillende problemen door een te lage power supply. Uiteindelijk (wel na een 2nd opinion) kon deze worden ingeruild tegen een duurdere pc zonder te hoeven bijbetalen (200 euro), aangezien ik al met al 6 weken zonder pc zat omdat de pc naar het buitenland opgestuurd werd. Het tweede geval had de pc ook kuren (wederom door de fabrikant) en konden we deze probleemloos retourneren. Nieuwe pc besteld, snel geleverd en deze is perfect! Coolblue is goed bereikbaar en de service is ook prima.

• N/A

Slecht

Bij bestelling werd oud adres alsnog automatisch geselecteerd. Na verzenden niet meer te wijzigen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verwijder oud adres

effe nadenken over die service

Wanneer gaan ze eens de fout in, zodat ik eens wat te klagen heb? Tot aan mijn pensioen kwam ik regelmatig bij jullie DC in Tilburg om trailers te wisselen, ook toen waren er geen klachten .... altijd koffie genoeg. Ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit soort medewerkers zijn goud waard

Ik ben heel goed geholpen door Raquel bij Coolblue Rotterdam Hoogstraat. Op basis van haar duidelijke uitleg heb ik een mooie telefoon gekocht.

uitstekend

geen verdere bijzonderheden te vermelden!

Bijzondere bozorging

Omdoos was kapot, er staat op een doos met laptop erin niet breekbaar, chauffeur van PostNL was er niet voorzichtig mee omgegaan.. Daarnaast heel bijzonder dat ik voor het aannemen van het pakket €549 geen handtekening hoef te zetten. Ik woon in een appartement, vaak wordt een pakket ook tegen de voordeur gezet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Handtekening bij in ontvangst name

Goede service, ietsjes duurder dan bol.com

Kocht de tablet in de winkel voor het gemak. Zag later dat het bij bol.com goedkoper werd aangeboden

Great service

Great service if something is not good.

• Nee

Excellent

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekker snel en netjes afgeleverd.

‘s’avonds besteld en s’morgenvroeg al binnen. Klasse

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen, prima zo.

Altijd prima

Ik heb een IPad aan promotie online besteld om volgende dag in de winkel Utrecht op te halen. Ter plaats de medewerker vroeg waarom ik de nieuwe model niet aangeschaft heb. Die was online €200 duurder en ik heb hem niet echt nodig. Hij zei, dat er andere promotie is en voor extra €50 heb ik een nieuwste model i.p.v model 2022 met twee keer meer GB. Hij kon ik niks zeggen en de oude gewoon naar mij te geven. Dus prima gedaan. Wij kopen daar best vaak en de medewerkers helpen daar altijd met meedenken en de beste keuze te maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tot nu niet

Voortreffelijk

Kundig en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product is goed. 2e keus was niets mee aan de hand. Bezorging wel, bezorgen heeft zich niet van tevoren gemeld, gelukkig was ik thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorger moet zich melden

Hele goede ervaring

Het besteproces, de levertijd, de bezorging: alles verliep vlekkenloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet echt

Uitstekende service

Of er nu iets mis is met een product, of er iets binnen de garantie stuk gaat, je niet tevreden bent met je aankoop of domweg iets verkeerds hebt besteld, Coolblue lost het inderdaad keurig netjes op. Misschien iets duurder dan elders, maar uitstekende service en geen moeilijk gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zeer soepel

De site loopt soepel, producten zijn makkelijk te vinden, goede prijzen.

Prima product

Werkt zoals het moet. Prima basweergave.

Is dit gratis?

Laptop gekocht en daarbij 1 jaar gratis Norton. Deze gratis Norton kan alleen geïnstalleerd worden als je jouw hele personalia, incl. bankrekeningnummer, invult voor de event. verlenging. Vind ik zo niet Coolblue.

Gewoon geweldig

Super snelle en goede service, heel erg blij met mijn koelkast.

Weena 64

3012 CN Rotterdam