super tevreden

super snelle levering van een prima product

perfect

supersnelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

snelle service

fijn van de berichtgeving wanneer jullie zouden komen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De glimlach komt zeker bij Coolblue en bij mij maar.........

Ik ben altijd uiterst tevreden als klant bij Coolblue. Aardige mensen, goed advies, mooie producten. Maar.......Vorige week kwam ik naar de winkel in Almere om mijn online bestelde en betaalde product op te halen. Heel handig dat je bij de entree even moet aangeven op de 'paal' even moet aangeven wie je bent en wat je komt doen. Ophalen - Advies - Kopen. Ophalen product is gekoppeld aan dezelfde desk als Kopen. Dat betekende dat ik een paar kopers voor mij had en die kopen niet alleen, maar willen ook advies en keuzemogelijkheden. Ik kwam alleen een pakje ophalen en heb best lang moeten wachten. De manager van dit filiaal stond in de buurt een hoorde dat ik mijn verbazing over de gang van zaken besprak met een vriendin. Hij begreep mijn 'klacht' en heeft me tussendoor geholpen. Fantastische oplossing voor mij, maar volgens mij zou het goed zijn op voor ophalen een aparte desk te maken zodat hier wat tempo in komt. Met een glimlach! Yolande

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

goede ervaring

mensen zijn vriendelijk helpen je goed. Leggen alles goed uit en geven je advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kennis van zaken , vriendelijk , behulpzaam, niet opdringend, en toch doortastend.

snel

bezorging enorm snel duidelijke informatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles ging vlot en goed zoals het moet

doen wat ze beloven.

Heb een draaitafel besteld en inderdaad werd deze de volgende dag keurig bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede winkel, snel geleverd.

Computer en beeldscherm hier besteld. Deze waren en dag later netjes afgeleverd bij het afgifte punt. Zeer blij en tevreden :)

Goede voorlichting op de site en snel geleverd

Goede voorlichting op de site en snel geleverd

Prima en snel

Vriendelijke bezorger

Super snelle service

Mijn draadloze toetsenbord hield er abrupt mee op en was niet meer aan de praat te krijgen. Snel een nieuwe besteld bij Cooblue, zodat ik de volgende dag over een nieuw toetsenbord kon beschikken. In mijn ervaring is Coolblue de enige webshop die bezorging de volgende dag beloofd en dat ook werkelijk waar maakt!!!

Geen goede service

Er wordt niet geluisterd naar de klacht, er wordt een andere oplossing aangeboden dan de oorspronkelijke klacht die er is neergelegd. Helemaal niet tevreden over de uitkomst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dee keer viel alles tegen.

Een tweede kans waarbij er 10 euro afging van 157 totaal. Dan verwacht je hooguit een missende verpakking - maar in dit geval miste de verpakking, de aansluitsnoeren en de gebruiksaanwijzing. Ook waren de inktcartridges al gevuld geweest, het inkt zat nog op de printer. Bij problemen met installeren de helpdesk van HP benaderd, de printer bleek al drie maanden eerder in gebruik te zijn genomen. Om een retour bij Coolblue verzocht: ik mocht hem omruilen in Alexander, maar pas de volgende dag, want hij was daar niet voorradig. De volgende dag eerst gebeld: ja, hij zou er zijn. Er naartoe gereden: toch geen printer. Kom morgen maar terug. Maar moet ik hem dan opnieuw betalen? Nee, echt niet, zeg maar dat je deze printer ingeleverd hebt. Ik de volgende dag terug: ik moest toch betalen. Heb ik gedaan, maar na 3 dagen nog geen geld terug gezien van de andere printer. Daar mort ik nog achteraan. Wat een getob om aan een printer te komen!!! Gelukkig heb ik ook andere ervaringen, anders zou ik er nooit meer heen gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Die leuke uitstraling beter waarmaken.

Bestel gemak

Makkelijk bestellen, helaas is carrier Post NL... zoals gewoonlijk pakket vertraagd. Jammer, zo kan je als klant niet bouwen op beloftes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, behalve Post NL afspraken

Goede bezorgers veel keus

snel en klantgericht

Maar 1 woord. Top!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel! Vriendelijk personeel bij ophaalpunt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scan bij ophalen

Bestellen via Coolblue verloopt snel en up to date. Een nieuwe Siemens warmte droger besteld. Volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn ervaring was heel goed.

Ik ben zo tevreden met de service. Snelle en tijdige levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ongelooflijk snelle en correcte levering

s'avonds om 22:00 uur een koffieapparaat besteld en de volgende dag al geleverd. Alles perfect verzorgd.

Coolblue is mijn winkel

Altijd snelle levering, prima bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze komen hun afspraken altijd na. Duidelijk met communiceren

Beste winkelketen van heel Nederland

kan niet beter!!!

Netjes verpakt, supervriendelijke bezorger. Kan niet beter!!

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.