Prima manier van bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Nog steeds erg klantvriendelijk, zonder gedoe!

Een pan waar na een jaar later de bodem van los liet hadden we via ons account aangemeld als 'schadegeval'. Dit proces verliep vlekkeloos en zonder gedoe is ons een nieuw exemplaar toegestuurd. Natuurlijk heb je als klant standaard 2 jaar garantie. Maar dit was gewoon netjes afgehandeld. Verder blijft Coolblue een uitstekende partij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering nieuwe wasemkap wordt niet nagekomen.

De bestelling van een nieuwe wasemkap is goed verlopen, de prijs is in orde. De levering door Post.nl is echter dramatisch. De eerste dag geen levering op het beloofde tijdstip. Op dit moment (52 uur later) alleen het bericht dat de levertijd berekend wordt, verder geen enkele reaktie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post.nl

Bestelling en levering volledig volgens verwachting.

Bestelling en levering volledig volgens verwachting.

Een prima winkel.

service is prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan.

snel licht en goed in gebruik

De laptop is licht, snel en fijn in gebruik. wordt door mijn dochter gebruikt voor MBO en met name videobewerking.

Geen enkele hulp

Ik had een moederboard besteld bij Coolblue. En helaas had ik deze achteraf toch niet nodig, dus retour gestuurd. Vervolgens wordt ik er van beschuldigd het product te hebben beschadigd en weigeren ze het retour te nemen. Ik ben letterlijk maanden met ze heen en weer aan het mailen geweest zonder ook maar iets op te schieten. Slechte service, totaal geen hulp aan de telefoon of over de mail.

Might be better

Bonus/Benefits points - not clear how to use properly; I was not able to split them, however I filled only part of the payment to be done with points - but it took all the points for the payment.

• change Delivery partner (not PostNL)

Bezorging is goed

Wasmachine goed bezorgd oude mee genomen en op een mooie tijd

komen beloftes niet na

Printer en inkt besteld, zou in een levering de volgende dag komen, inkt wel de printer niet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? mss betere planning?

Weinig glimlach helaas

Mijn bestelling(cadeau voor kleinkind) op tijd op vrijdag besteld. Zou zaterdag geleverd worden volgens mail. De hele dag thuisgebleven, geen levering. Zou zondag komen volgens excuusmail. Speciaal vroeg voor opgestaan. Geen bezorging. Naar verjaardag zonder cadeau helaas. Balen Maandag eindelijk bezorgd, maar moest het cadeau dus alsnog ver weg naar mijn kleinkind gaan brengen. Weinig glimlach dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit had toch gewoon met jullie eigen prima fietsbezorger kunnen bezorgd

Extra betaald voor snelle bezorging, nog steeds niks ontvangen

Ik had extra betaald zodat mijn bestelling de volgende dag in de avond bezorgd zou worden, omdat ik dan thuis zou zijn. Die avond werd er niks bezorgd en kondigde PostNL aan dat ze het de volgende avond opnieuw zouden proberen. De volgende avond precies hetzelfde, op het laatste moment werd een melding gegeven dat het niet zou lukken die avond. Ondertussen heb ik nog steeds mijn bestelling niet. De extra betaling is een klein bedrag maar als het niet mogelijk is om ook daadwerkelijk sneller/op een bepaalde tijd te leveren zou het ook niet aangeboden moeten worden, op deze manier is het waardeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging

Niet oporde

Ondanks de berichtgeving lag de bestelling niet compleet. Tweemaal onjuiste artikel gepakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij meerdere bestellingen aanmeldprocedure verbeteren

Top all-in-one!

Ik heb deze printer besteld voor mijn thuiskantoor. Is vrij groot, maar werkt fantastisch. De installatie ging gemakkelijk; goed lezen en de stappen volgen. Ideaal om via de Wifi opdrachten te geven. Het printen geeft aardig wat geluid, maar niet heel storend. Ik ben er heel blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geluid van printen zou zachter mogen.

Slecht

Ik heb een oven besteld bij jullie die op vrijdag 27 september jl. is bezorgd. Ik heb extra geld betaald om de oven aan te sluiten, maar de snoer was te kort en de monteurs vertikten het om die te verlengen en zeiden dat ik een handyman daarvoor moest laten komen en hem koffie moest aanbieden om niet te hoeven betalen. De handyman is gekomen en ik moest hem nog eens € 80 betalen. Hij zei dat jullie monteurs prima de snoer hadden kunnen verlengen en ik mijn geld voor aansluiten aan jullie moest terugvragen. Bij deze! Ik heb jullie klantenservice 3x gebeld op vrijdag 27 september en stond iedere keer 20 minuten in de wacht. Slechte service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snoer verlengen en aansluiten zonder dat het mij weer extra geld kost!

Prima ervaring in de winkel. Ik vond alleen de entree met aanmelden een beetje onnodig als het personeel verder niks te doen heeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie andere veld

Bleek dat onze wasmachine verstopt was ipv stuk. De nieuwe was al onderweg (zou volgende ochtend bezorgd worden). We konden heel gemakkelijk de nieuwe wasmachine annuleren en werden supervriendelijk ter woord gestaan.

service top aflevering dramatisch

Over de service van Coolblue ben ik uitermate goed te spreken. Helaas werd er verteld dat de aflevering de volgende dag plaats zou vinden. We hebben ook netjes een track and trace ontvangen met het tijdstip van aflevering. We waren op dat tijdstip met 5 personen thuis aanwezig. Helaas ontvingen we een bericht dat de koerier voor een dichte duur had gestaan en dat de levering vanaf de volgende dag 15:00 afgehaald kon worden. wij zijn er alle vijf 100% van overtuigd dat er geen koerier langs geweest is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere koeriersdienst gebruiken

Te laat, ondanks belofte niet naar 2-de verdieping gebracht

Slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Flexibiliteit

Helemaal goed

Gewenst artikel op de website bekeken, Coolblue's advies gelezen, besteld, ontvangen en nu lekker gebruiken

Geen commentaar

makkelijk en snel proces

Product was naar omschrijving, en lag de volgende dag al op de deurmat.

Super service!

Ik heb geen zin om een heel verhaal te tikken

Viel tegen

Volgens de site zou oude tv meegenomen worden. Daarom koos ik voor Coolblue. De nieuwe tv werd bezorgd door Postnl, maar zij namen de oude tv niet mee. Nu moet ik die alsnog zelf af gaan voeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Of website aanpassen of doen wat op de website staat.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.