Viel tegen

Volgens de site zou oude tv meegenomen worden. Daarom koos ik voor Coolblue. De nieuwe tv werd bezorgd door Postnl, maar zij namen de oude tv niet mee. Nu moet ik die alsnog zelf af gaan voeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Of website aanpassen of doen wat op de website staat.

Vriendelijke bezorger!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beloofd volgende dag in huis. Vrijdag besteld dinsdag pas in huis.

Iedere dag een mail dat het weer later komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet toezeggen voor 11 uur besteld volgende dag in huis.

Krzysztof

professionele en snelle service

Coolblue warm aanbevolen

Wat je zoekt is makkelijk te vinden en te bestellen. En nog eens snel bezorgd, zelfs op zondag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Topservice door kundige en welwillende mensen!!

Ik heb een horloge besteld via de site en laten leveren bij de vestiging in Hengelo (OV). Dit model was nog niet beschikbaar in de winkel maar de medewerker nam de tijd om al mijn vragen die ik nog had te beantwoorden en samen met mij op te zoeken online. Wordt enorm gewaardeerd. En inmiddels ruim een week een heel erg tevreden gebruiker van het horloge.

Besteld en prima ontvangen

Zeer goed ervaren bestelde tv, werd bezorgd en in huiskamer afgeleverd en oude tv meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke site en uitstekende levering

Oude tv ging op zaterdagavond laat kapot. 5 voor 12 in de avond nieuwe besteld middels de heldere uitleg over je wensen op de site. Volgende ochtend stond de Coolblue bus om 11 uur voor de deur. Tja, wat wil je nog meer. Ik kan niet anders dan een maximale score geven in de beoordeling over Coolblue. Misschien niet de voordeligste maar wel de beste.

word ik blij van

vriendelijk en behulpzaam geholpen

Volgende dag in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering niet op het tijdslot dat was aangegeven

Had betaald voor een levering op maandag 30 september tussen 17.30-21.30. Levering kwam de zondag ervoor. Door nachtdienst toch wakker geworden.

Bijzonder snelle levering

Ik vind het geweldig, dat er zo'n snelle levering mogelijk is.

Goede klantenservice

Het vertrouwen is erg hoog omdat je weet dat als er iets mis mocht zijn je geholpen wordt op een nette manier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een wat duidelijkere gebruiksaanwijzing, waarin duidelijk staat hoe je de deur van links naar recht moet opbouwen. Er stond nu niets over in de gebruiksaanwijzing behalve een plaatje van een mannetje met een laptop voor zich, wat dus een aanwijzing is, dat je dit op internet zou moeten kunnen vinden, maar dat is mij niet gelukt.

Supergoede

Goede communicatie en bezorging. Top geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitzoeken via internet en ophalen op afhaalpunt

Dit is zo fijn, geen wachttijden, voldoende (gratis) parkeerplaatsen en als je wilt krijg je nog uitleg.

Duidelijk en transparant.

Snelle afhandeling van bestelling. Betaling en terugkoppeling daarvan correct. Leveren en duiding van leveren prima.

De info op de site is duidelijk en komt overeen met de apple watch 10

De info op de site is duidelijk en komt overeen met de apple watch 10

Snel en aardige bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

lastig om bezorgdatum te wijzigen

Het was niet mogelijk om de bezorgdatum te wijzigen. Review geven zonder naam openbaar te maken blijkt ook niet mogelijk. Digitaal tijdperk heeft niet alleen voordelen.

Bad

I've pick Saturday as a delivery day so I could be at home. My package was sent to the post nl pick up point anyway.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Bezorging wat minder als normaal!!!

Beste heer/dame, We hadden een bevestiging gehad dat het pakketje bezorgd zou zijn! Niet dus, ik had bij 3 buren navraag gedaan en in de tuin gekeken en ook niks. Zaterdegochtend de bezorgbedrijf opgebeld en ze zeiden dat ik met Coolblue kontakt op moest nemen. Ik heb hen erop gewezen dat hun het in ontvangst hadden genomen en zogenaamd afgeleverd hebben. Coolblue kan er niks aan doen!!!!! Nu hoop ik dat het zaterdagmiddag alsnog geleverd is bij de buren!!! Ik wou alleen ff melden dat de bezorgdienst niet altijd vrij uitgaan. vriendelijke groet, Ruud Bouter

Keurige bezorger

Bij levering was ik helaas net even niet thuis, maar telefonisch contact met de bezorger was zeer netjes en beleefd. Simpele vraag mag ik het bij uw buren afgeven? zo hoort het.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke communicatie makkelijk retour en ruilen

Na het uitpakken van mijn bestelling kwam ik tor de conclusie dat ik toch een iets eenvoudigere set wilde. Ik kon het product makkelijk retour melden en had e de keuze uit een oplossing of geld terug.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.