toppie

toppie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? met verzekerde bedraag ook retour product kunnen kopen. Nu is het een verkapte winst

Goede en snelle reacties op vragen met een goede begeleiding om e.e.a. opgelost te krijgen

Voldoet niet aan nakoming

Er stond toch echt te lezen dat de oude TV meegenomen zou worden als deze bij de voordeur staat. Nee dus en ik kon ook niet aanvinken dat ik dat wilde. Een loze belofte dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat beloofd is op site

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Snel en simpel

Het was makkelijke en heel snel geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goed product bezorging was erg slecht

het produkt is op zich goed maar de bezorging was 24 uur te vroeg! Dit kwam slecht uit voor de ontvangster, een dame van 80+ die 's avonds de deur niet open doet als ze niet weet wie er komt. We hadden met haar afgesproken dat ze op 24 september een zending kon verwachten en niet op 23 september!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houd je aan de gemaakte afspraak

geven de tijd aan klanten.

heb er een koffie apparaat gehaald in Hengelo (ov) kwa pakeer gelegenheid is daar beter dan in zwollen voor mensen die slecht ter been zijn. de vrouwelijke medewerkster nam de tijd mij alles uit te leggen kwa verschillende koffie apparaten en testen het ook uit hoe het apparaat werkt. en kwa prijs bij de concurrenten is max gelijk. en geniet nu van Siemens EQ6 plus s800. die je zelf helemaal naar wens kan instellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een home Pod gekocht en geleverd gekregen. En de volgende dag geïnstalleerd. En uiteraard nu levert dat apparaat een prima geluid in mijn woning

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles voor n scherpe prijs en snel geleverd

Altijd blij met Coolblue! Alles wat ik zoek is eigenlijk wel aanwezig bij Coolblue, en ook nog snel en gratis geleverd, daar wordt ik blij van! Handige site, waar je makkelijk en snel je voorkeur van het product kan aangeven, zeer gebruiksvriendelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ontvangen wat besteld was, minimaal verpakkingsmateriaal. Had liever meer bescherming om mijn harde schijf gezien. Rammelde nu los in de doos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gebruik genoeg bescherming in doos

Super!!!

In 2021 een tv gekocht, maar was na ruim 2 en een half jaar stuk en was niet te repareren. 2 Jaar garantie dus hoopte ik op een gedeelte van het aankoopbedrag. Bleek dat ik het gehele aankoopbedrag te besteden had, voor in mijn geval een nieuwe tv. Dit noem ik nog eens service!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede audiostreamer en snel geleverd

Via de keuzehulp van Coolblue ben ik bij deze audiostreamer uitgekomen. Ben heel tevreden: redelijk snel gekoppeld met een oudere receiver en goede geluidskwaliteit.

Vriendelijke verkoper

Wat ik jammer vond was dat je naam werd omgeroepen en de info waarvoor je kwam erbij stond. Er hoeft maar 1 persoon met verkeerde bedoelingen te zitten die weet dat je wat komt ophalen en je dus kan volgen, iets meer privacy is dus gewenst. Met nummers werken lijkt onpersoonlijk maar is in het kader van privacy wel veel beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Super goed!

Goed apparaat, makkelijk te bestellen, snelle levering en super behulpzame bezorger!! Niks dan lof!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laptop was de volgende dag al in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Blijft een prima opzet maar mis wat nieuw elan

Afhalen in de winkel kost relatief lange wachttijden. 8 mensen voor je waar ook normaal kopende klanten bij zitten. Een losse afhaal balie zou dan wel helpen. Had het idee dat het vroeger sneller ging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hebben een Galaxy watch gekocht met 4G. Mogelijk een eigen ommisie in het voor onderzoek maar blijkt niet te werken in Nederland als je een Vodafone abonnement hebt. Daar komen we thuis pas achter. Ik zou dat als advies naar de verkoper doorgeven om deze toetsvragen wel te stellen. Nu zit ik met een relatief te duur product tot dat Samsung en Vodafone wel samen werken.

super service

Snel bezorgd, goede artikelen

Onnodig ingewikkeld

Niet mogelijk om.bezorging te plannen op datum verder dan 2 weken vooruit. Waarom.niet?? Moest bellen om de voorlopig vastgestelde datum te verzetten. Waarom.zo ingewikkeld? Belde maar het systerm deed het niet. Kan gebeuren. Maar collega zou het oplossen en mail sturen ter bevestiging van nieuwe datum. Géén mail. Weer bellen. Zou mail krijgen géén mail. Weer bellen. Toen volgde mail. Met een tijdblok. 's Nachts (!?!) mail met preciezer tijdsblok van 1 uur. Toen nog een telrfoontje. Toen bleek dat een drempellevering betekent dat je de vaateasser zelf moet uitpakken. Dat wordt nergens vermeld he! Onaangename verrassing. Ik werd er al.met al gek van. Bezorgers waren kundig en vriendelijk. Kregen een tip van me! Maar Coolblue als organisatie? Wil ik nooit meer iets mee te mskrn hebben

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Super advies en goed geholpen

De adviseur wist waar hij het over had over de gedane aankoop! Hij had daarnaast goede tips en adviezen voor een defect artikel welke nog in de garantie viel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Defecte ereader omgeruild onder garantie

Mijn ereader was binnen de garantie kapot gegaan. Dezelfde ereader was niet meer leverbaar en mij werd aangeboden de vervanger te krijgen en 30 euro bij te betalen of te kiezen voor een ereader in lagere klasse en een shoptegoed op mijn account. Ik had het netter gevonden als ze mij de vervangende ereader voor hetzelfde geld hadden omgeruild. Ik kan er tenslotte niets aan doen dat mijn ereader kapot ging en ik kan er ook niets aan doen dat mijn ereader niet meer leverbaar is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? vervangende ereader onder garantie leveren zonder bij betaling.

Ik voel me bekocht.

Na levering van een beschadigd artikel een compensatie van € 50,= ontvangen terwijl er op de website een soortgelijk artikel met veel minder schade wordt aangeboden als "tweede kans" met € 90,= korting.

Very smart company

All has always been perfect from order to delivery !

• N/A

Simpel en snel alles geregeld

Simpel te bestellen op de site en een snelle levering met netjes op tijd een telefoontje met de binnenkort te verwachten levering.

Probleem prima opgelost

Laptop ter reparatie aangeboden, we hoorden maar niks. Na een aantal telefoontjes kregen we opeens een volledige credit van het aankoopbedrag. We weten niet wat er met de oude laptop is gebeurd, wellicht kwijt geraakt of verder stuk gemaakt. Maakt ook niet uit, de laptop was al een aantal jaren oud. Maar zonder gezeur het hele aankoopbedrag terug. Dezelfde avond nog een mooie laptop gekocht. Volgende dag in huis. Fijn geregeld zo, daar kunnen een heleboel concullega’s nog iets van leren. Volgende keer koop ik weer bij jullie. Dank voor de service!

• N/A

Supervriendelijke service. Geleverde vaatwasser voldoet aan de wensen en hoe deze is omschreven.

Snel bestellen. Hele snelle bezorging Super service

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.