Snel en correct

Levering was snle en correct. Ook de correspondentie was goed en prettig.

Werkelijk uitstekend!

iPhone on line besteld, dezelfde dag nog opgehaald in de winkel in Almere alwaar ik snel, zeer vriendelijk en deskundig geholpen werd.

voldoet aan de verwachting

Bezorging : bij bestellen : bezorging rond 12.30 uur de volgende dag 12.30 - 15.00 uur ( klopt )

Communicatie en product prima

Alleen jammer dat de wasmachine niet werd aangesloten. ( bij eerdere apparaten wel)Dit was altijd de reden om bij coolblue te bestellen! Nu maakt het dus niet meer uit waar je besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reken de aansluitkosten bij de verkoopprijs, dat geeft echt een glimlach

Snel en goede service

Eind van de avond een tablet besteld en de volgende de ochtend stonden jullie al aan de deur met de (bak)fiets. Meestal ook het voordeligste geprijsd

Snel geleverd,

Blij met snelle levering en prijs van de Garmin Drive navigatie. Inderdaad een glimlach bij het uitpakken er van. Jammer dat er bij stond lader meegeleverd en dat was niet zo, is verwarrend, daar hoort ? bij te staan. Heb hem nog niet ingesteld dus geen ervaring nog met produkt. Dag later was de prijs hoger dus mazzeltje. Jammer dat je tegenwoordig bijna bij alles de handleiding digitaal moet opzoeken, maar dat ligt aan fabrikant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lader meegeleverd met vraagteken ! nu lijkt het of hij extra meegeleverd word.

deze keer minder tevreden

Meestal bestel ik bij Coolbleu ondanks dat jullie vaak duurder zijn dan anderen want jullie leveren altijd op de afgesproken datum maar deze keer niet. Naar mijn idee was het ook voor het eerst met DHL ipv Postnl. Het artikel zou zaterdag komen, maandag kwam ons niet goed uit maar zaterdag niets, het zou maandag worden dus aangegeven graag aan de zijkant van het huis neerzetten maar er kwam niets. Dinsdag kwam de stofzuiger, nou was ik bij bol.com goedkoper uit geweest maar mijn ervaring met hun is dat ik nooit zeker weet wanneer het pakje komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en de volgende kon ik het pakketje ophalen

Snel gevonden, snel geleverd

Artikel snel gevonden op de website. Volgende dag al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer klantgericht en vriendelijk!

Goed bereikbaar. Goed geholpen bij defect apparaat. Wel 3x contact moeten hebben, want reparateur liet op zich wachten. Doortastend opgepakt en apparaat vervangen. Waarvoor dank!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Verkeerd product gekregen nu wachten op productonderzoek

Ik heb in plaats van een deurbel, een externe harde schijf ontvangen. Nu moet Coolblue eerst productonderzoek doen voordat ik het goede artikel krijg. Dit kan wel een tijdje duren volgens het telefoongesprek en de mailwisseling. Volgende keer stuur ik het product gewoon retour en bestel opnieuw. Ik vind dit slechte service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goede product meteen toesturen en parallel productonderzoek doen.

probleem snel opgelost

Ik wilde de sonos move bestellen maar kon het tegoed niet van het bedrag aftrekken een telefoontje en het was gepiept

Werkt aangenaam

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en goede uitleg. Een aanrader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Goeie service alleen jammer van die beugel

Ze hebben dinsdag 8 april een ophangbeugel gebracht terwijl mijn tv maandag al gemonteerd en opgehangen is .... Is dubbelop dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De powerbank werkt eigenlijk niet goed

Weet nog niet hoe ik nu contact kan maken, met wie en waar?

snel geleverd

nvt

Goed gegaan snelle levering

Geen opmerkingen in deze

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee geen

Zeer snelle levering en vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Geld terug is niet altijd de wens van de klant

Oplossing voor vervangen van defect product niet naar tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef klanten een keuze bij het oplossen van een probleem.

Zeer behulpzaam. Zoeken met je mee wat jij moet hebben.

Wat je zoekt helpen ze je mee.

Grote winkel, vriendelijk personeel

super

excellent

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het was een enerverende ervaring

Ik had iets besteld en opgehaald bij een door mij gekozen ophaalpunt. Alles ging zoals gepland.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen klanttevredenheidsonderzoek, zorg dat die gewoon tevreden is

Weena 64

3012 CN Rotterdam