Heldere communicatie, vriendelijk en hulpvaardig

Bestelproces verliep zeer voorspoedig. Goede communicatie over tijdblok van levering. Chauffeur belde vooraf, is zeer prettig. Hulpvaardig door de koelkast naar binnen te tillen en uitleg te geven over het in gebruik nemen. Kortom, super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen beschrijving hoe de stoel in elkaar gezet moest worden.

Doordat er geen beschrijving in de doos zat, was het een enorme klus om alles goed in elkaar te zetten. Nu staat er een stoel, waar er een aantal onderdelen (zijkanten zitten er niet op en de bescherming om de vering heen zit er niet op) dus eigenlijk allemaal best jammer. Het kost te veel tijd om de stoel weer af te breken en opnieuw op te bouwen. Verder een mooie sterke zware stoel zoals wij in gedachte hebben. Mara als er dan geen beschrijving wordt bijgeleverd is het een domper.

Excellent experience

The website is great! (Some improvements in specs and comparisons would be nice) The ordering experience is impeccable! Email notifications work flawlessly! The after-purchase, getting-started support is great! Returns and exchanges work great!

• Choosing a product from comparison is only available via the list and not in the product page. In general comparing products is not optimal

Goed ding

Prima apparaat, maar wat vervelend om voor elk gekocht produkt achtervolgd te worden voor een beoordeling….

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja. Niet meer vragen om beoordeling

Goed en snel geleverd

Koolmonoxide melder besteld en de volgende dag al in huis. Super

Prima verzorgd

Snel en makkelijk kunnen bestellen via de website. Levering was ook snel en goed begeleid door de vooraankondigingen. Naderhand nog extra tips ontvangen over het bestelde, ook handig en leuk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

's Avonds een tablet besteld, de volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service.

Snelle goede service en aflevering en altijd op de hoogte gesteld via e mail wanneer het een dag later komt dan op de site staat, zoals deze keer, voor 00:00 uur besteld volgende dag in huis. Vind eigen bezorging fijner dan post.nl bij ons in Rotterdam.

super

Prima zoals altijd

Prima zoals altijd , goed product en snel geleverd.

Goede service en ondersteuning

Bij de aankoop van een SSD 1 TB heb ik veel informatie en ondersteuning gekregen waardoor de aankoop veel makkelijker werd

Teleurstellend

Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 telefoons die ik de volgende dag (maandag) tussen 17:00 en 20:00u zou ontvangen. Dit staat ook in de bevestigingsmail. Tot mijn verbazing stond de bezorger in de middag al op de stoep. Ik was aan het werk en niet thuis. Vervolgens krijg ik een mail dat ik de bezorger heb gemist en ik een nieuwe bezorgdatum moet aangeven. Maar ik kan geen enkele bezorgdatum aanklikken. Ik de klantenservice gebeld, maar ook zij konden geen andere bezorgdatum aangeven. Ik zou worden teruggebeld door de planning. Aan het eind van de dag nog niet gebeld, dus weer teruggebeld en er werd mij verzekerd dat de telefoons de volgende dag (dinsdag) in de avond zou worden bezorgd i.v.m. onze vakantie donderdag. De volgende ochtend had ik nog geen bevestigingsmail van de bezorging ontvangen, dus weer gebeld met de klantenservice. De bezorging was nog niet ingepland en ze ging weer contact opnemen met de planning. Ik werd teruggebeld met de mededeling dat het niet opgelost kon worden. Er kon niet op tijd bezorgt worden en een andere oplossing was ook niet mogelijk. Ik heb de order laten annuleren, aangezien deze niet op tijd zou worden geleverd voor onze vakantie. Aangezien Coolblue niet op tijd kon leveren, kon ik het nog ergens anders bestellen. Maar nu mag ik ook nog 5 werkdagen wachten (die pas ingaan op het moment dat het pakket weer in het magazijn is) voordat ik mijn geld (ruim €2300,- ) terug heb. Klacht ingediend bij de klantenservice om daar vervolgens echt het meest simpele antwoord op te krijgen. Coolblue heeft voor mij echt even afgedaan. Dit terwijl ik altijd heel tevreden ben geweest en ik dit ook gewoon niet herkenbaar vindt voor hoe het bedrijf normaal werkt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? beter alternatief aanbieden

redelijk

Geen mogelijkheid om de audio apparatuur te zien en te horen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer audio apparatuur in de winkel

uitstekend

super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 10

Klantenservice altijd top

Ik koop tegenwoordig al mijn elektronica bij Coolblue. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar dat maken ze met hun uitstekende klantenservice meer dan goed. Twee keer problemen gehad met mijn product, binnen de garantieperiode. Langs gegaan in de winkel. Product werd opgestuurd voor reparatie. Dit zou tot drie weken duren. Kreeg twee dagen later al bericht dat het niet gerepareerd kon worden en ik een winkeltegoed zou krijgen. Top geregeld. Daarnaast altijd zeer vakkundige mensen in de winkel die goed advies geven. Vind zelf de sfeer een tone-of-voice die de winkel gebruikt ook erg fijn - al kan ik me voorstellen dat dit voor sommige (oudere) klanten iets te "hip" is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zondag telefoon besteld en maandag geleverd. Prijs goed en snelle levering dus ik ben blij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue goede service maar wachtijden in de winkel zijn soms wat lang

Afgelopen zondag 15 september 2024 een Koptelefoon gekocht. Begeleiding online is goed tot zeer goed. Garantie was en hopelijk is ook goed geregeld. De nieuwe winkel in Rotterdam had zondag echter een lange wachttijd. Zo mooi zijn als dit online ook aangegeven wordt ik heb in de ochtend op een andere dagen namelijk ook vaak tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wachttijdmanagement in de winkel

Te duur product

Ik heb een printer gekocht van Canon. Later kwam ik erachter (na een vrij moeizame installatie van de printer) dat de printer op andere websites €25 goedkoper was! Dat vind ik wel een heel groot verschil.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere prijs

Super goed geholpen

Ik had een laptop via de website besteld. Deze viel voor mij tegen. Ik twijfelde of dit aan te passen was en ben vervolgens naar de winkel gegaan en ben geweldig geholpen door Benjamin. Hij heeft meegekeken naar mijn erg specifieke probleem en heeft samen gekeken naar een juiste andere laptop. Hij heeft ons de juiste richting in gestuurd en nam onze wensen mee in het advies. Uiteindelijk zijn wij teruggekomen om met zijn advies; een MacBook Air, weer de winkel uit te gaan. Super tevreden! De laptop werkt inderdaad exact zoals ik wil

Geen levering

Ik heb een product besteld dat ik zou ophalen in een winkel van Primera. Daar is het uit de winkel gestolen. Ik heb dus niets gekregen, maar wel betaald. Vervolgens loop ik tegen een muur aan om mijn product als nog te krijgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling en levering muis+ sdkaart zijn prima in orde bij Coolblue

Puntje van kritiek bij reparatie laptop. Laptop incl beschermhoes afgeleverd bij Coolblue Groningen. Tussentijds via email berichten ontvangen over de voortgang van de reparatie. Terug ontvangen na 14 dagen via postnl zonder beschermhoes. Er was geen uitleg bij wat er is gerepareerd, wat er aan de hand was, waardoor het euvel zich heeft voorgedaan. Is er misschien iets vernieuwd/vervangen? Ik weet het dus niet. Misschien moet ik gewoon blij zijn dat het beeldschermprobleem inderdaad is verholpen en de accu niet meer zo snel leegloopt/weglekt. Kortom, ik had graag iets van een uitleg ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? uitleg bij reparatie geven

Snel en op het beloofde tijdstip

Zeer snelle levering zelfs op een zondag en op de juiste tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel bezorgd tot nu to geen problemen

Er zijn nog geen problemen het pakket was heel snel bezorgd en de website is overzichtelijk

Erg servicegericht

De ervaring (deze review) betrof een garantiekwestie. Iets wat ik niet zo lang geleden had besteld en door een defect vervangen of gerepareerd moest worden. Kon vrij snel en makkelijk zien in mijn account of het product nog viel onder de garantieperiode. Het aanmelden van een retour/reparatie ging echter niet geheel vlekkeloos. Zowel op de site als via de app bleef de aanvraag hangen. Gelukkig is een Coolblue shop vlakbij gevestigd. Even langsgaan en een medewerker had de online aanmelding een zetje gegeven. Product ingeleverd, maar binnen no time kreeg ik een melding dat het product vervangen zou worden door een nieuwe. Dus eigenlijk heb ik maar een paar dagen zonder gezeten. Top service!

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.