Heel erg goed

Snelle levering en prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Op tijd en super vriendelijk

Zie titel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima website, service en levering

verreweg de beste elektronica winkel die ik ken. overzichtelijk, geen (weining) irritante reclame tijdens het bestellen. goede mogelijkheden om te laten bezorgen. Prima. dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? lange wachttijden in fysieke wi kels

Goede prijs

Goede prijs. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Product conform verwachting geleverd met goede statusinformatie

product is precies conform de specificatie en snel en op tijd geleverd. Goede communicatie over het leverproces.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie, nette winkel en goeie voorlichting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Heldere info, prima service.

Ik kon kiezen voor ophalen in de winkel en achteraf betalen. Dat vind ik belangrijk. En de volgende dag was m'n pakketje er al. Alles klopte en de bediening was professioneel en vriendelijk.

Klantvriendelijk

Helaas na 2 dagen mijn aankoop retour vanwege een defect. Maar het personeel en de afhandeling bijzonder goed. Met recht een voorbeeld voor anderen. Jammer dat mijn aankoop defect ging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

allemaal prima! snelle en goede service!

primadeluxe

Snel, overzichtelijk

Alleen jammer dat bij mijn product geen handleiding zit terwijl dit wél wordt belooft.....

Tevreden

Snelle levering. Héle vriendelijke bezorger Héél tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Stoomgenerator besteld en de volgende middag in huis. Snelle en correcte levering. Daarna nog een mailtje met tips. Geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Redelijk in orde

Het enig wat verbetering nodig is het plannen van het tijdstip van levering. Plotseling werd het aflevertijdstip 3 uur naar voren gehaald. Apparaat werd wel keurig binnen afgeleverd en het oude apparaat werd meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter plannne van aflevertijdstip

Zeer prettige communicatie en hulp. Fantastische Motorola smartphone.

De keuze voor een ander merk smartphone werd gemakkelijker door even met de klantenservice te overleggen. Het is een goede keuze geweest. De service van Coolblue verdient een compliment.

Gewoon geweldig!

Blijft mijn favoriete zaak wat betreft elektronica etc. Voor 23.59 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis. Wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van je bestelling, dikke pluim!

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Op tijd geleverd

Had koekenpannen besteld op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed apparaat, snelle levering. Doos beschadigd.

Zoals in de titel vermeld is het apparaat perfect, snelle levering. Helaas is de productdoos beschadigd, dat betekent dat als ik het product later wil doorverkopen dat ik het voor een goedkoper bedrag zal moeten voorkomen. Dat vind ik wel jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dragen voor productdoos tijdens bezorging.

Pas om 22.50 u besteld maar volgende dag was het bestelde binnen.

Helemaal Super gegaan , volgende keer weer. En voor een concurrerende prijs !

PERFECT

Afhalen van Produkt ging prima en snel. Kortom GOED BEDRIJF !!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, gemakkelijk en zorgvuldig. En groen!

Snel, gemakkelijk en zorgvuldig. En groen!

Persoonlijk, kundig

Goed op de hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aan de telefoon zwaar k.. in de winkel top

Ik wilde een nieuwe laptop aanschaffen maar wat ik speciaal wilde weten stond er niet bij dus gebeld na zeker 30 minuten wachten krijg ik iemand aan de lijn die wel even voor ging lezen wat er op de site staat ik kan wel lezen! Maar antwoord op mijn vraag kon hij niet ik begrijp niet wat hij daar doet hij moet voorlezer worden. In de winkel zeer professioneel geholpen. John Schol

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Telefonisch contact verbeteren

Hij zuigt goed en erg hightechnisch.

Lampje bij zuigmond is erg handig voor donkere hoekjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hij ligt wel zwaar in de hand.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.