Verkeerd adres

Bezorging is op verkeerd adres gedaan. Ik kan adres niet meer aanpassen ook al heb ik dit doorgegeven. Nu moet order gecanceld worden en moet ik een nieuwe plaatsten. Beetje onhandig voor Coolblue en mij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef mogelijkheid tot aanpassen adres

Nog niets ontvangen

Ervaring met de bezorging door PostNL is slecht: vrijdag besteld, zou zaterdag bezorgd worden, vervolgens bericht dat dat maandag zou worden. Maandag bericht dat de bezorging tussen 8 en 9 zou zijn. Inmiddels staat er op de track en trace link alleen dat die tijd niet gehaald is. Wanneer de bezorging dan wel zal zijn blijft vooralsnog onduidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorgdienst

Goede en snelle levering.

Goede bestelling: snel geleverd, goede verpakking en alles volgens afspraak. Enige wat niet goed gaat is het apparaat registreren bij Samsung. Krijg ik niet voor elkaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had een 2e kans bbq met beschadigde thermometer besteld. Toen de bbq kwam zat er ook een nieuwe thermometer bij die ik zelf nog even in moest schroeven. Fijne service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd. Alleen bijzonder dat ze het in 2 pakketjes versturen, terwijl het ook makkelijk bij elkaar had gepast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter verpakken

Bottomline: snel verstuurd, product in orde

Ik heb de volgende dag mijn product kunnen ophalen bij het pick up point. Het was via mijn zakelijke tegoed account. Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes in het proces mogelijk. Zo was het geadresseerd NIET aan mijn primaire afleveradres; en ook niet op mijn naam. Gelukkig klopte de barcode in mijn ophaalemail wel. Verder was het doosje open en was de pakbon / factuur weg. Het bestelde product zat er wel in.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja: print het primare adres op het adresseringsetiket met mijn naam en adres en niet de naam van de contactpersoon binnen mijn bedrijf. Geef mijn prprimaire afleveradres op en niet mijn werk adres Ander verbeterpunt: zorg dat ook in de mobiele app zichtbaar is wat het zakelijke assortiment is. Ik akn dat nergens als filter vinden. Waardoor ik heel snel suggestisch krijg van producten waar ik mijn zakelijk tegoed niet voor kan gebruiken.

Levering was snel en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het bestelde product was snel geleverd. op de ophaal locatie vriendelijk en service gericht personeel.

Prima gedaan

Wel 3 dagen wacht voor levering maar e-mail en levering duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Produkt werd op tijd bezorgd

Snelle levering, prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor die prijs mag er wel een beschermhoesje bij!

Installatie pc vervelend

Ik heb een all in one pc gekocht. Daar zit een draadloos toetsenbord en muis bij. Het aansluiten van de pc op netwerk en stroom is niet moeilijk. Maar dan... dan moet je met de software aan de gang. Je doet de pc aan en je moet een taal kiezen. Op dat moment blijkt dat de muis en het toetsenbord helemaal geen contact maken met de pc en dat je dus niets kan. Helemaal niets. Ik kon gelukkig nog mijn oude toetsenbord en muis aansluiten en heb de boel aan de praat gekregen. Maar ik vind het wel heel storend. En ik ben nog steeds nergens tegengekomen hoe ik de geleverde muis en toetsenbord kan gebruiken! Ook niet in die mail waarin zogenaamd staat uitgelegd hoe je aan de slag kan. Heel vervelend. Verder vind ik het volstrekt onduidelijk dat ik mijn oude pc mee had kunnen geven aan Postnl. Ik ben het nu ergens op de website tegengekomen, maar dit was me niet duidelijk op het moment dat werd aangekondigd dat het pakket door Postnl zou worden bezorgd. Stuur daar een mail over, dat is informatiever dan wat er nu wordt opgestuurd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie tekst hierboven

Great service by Coolblue!

Coolblue has been the place to go for almost all my shopping on electronic devices! They have a great variety and their delivery options are amazing. Even on a weekend, I can choose to go and pick up my items from a store, as I did this time. The personnel at the Amsterdam Zuid shop is excellent and very helpful!

• N/A

Slecht

1 van de 3 condenstrip ontbreekt bij levering. De 2 wel geleverde condensstrip zijn gebogen in de vaastwasser geplaatst. 2 plakkanten van de condenstrip plakken niet goed, zelf maar dubbelzijdig tape er op geplakt. De condenstrip voor onder het vaatwasserblad plakt ook voor geen meter, naar 1e programma van de vaatwasser laat deze weer helemaal los.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Volledige levering en goede plakstrips

Keurig behandeld.

Twee atente jonge mannen brachten de nieuwe TV en gaven goede informatie.

Snelle verzending , betrouwbaar

Altijd goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Super service

Super service mooi op de hoogte gehouden over mijn bestelling. En nam nog div oude apparaten mee retour, scheelde mij weer een ritje milieustraat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering.

Helpful and fast service

Kind and helpful service Everything was explained very good and detailed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voordat je iets kan terugsturen...

Alles is supergoed aan Coolblue, goede website, snelle levering alles prima. Ik wilde mijn gekochte artikel terugsturen omdat het toch niet was wat ik wilde.. Daar gaat het een beetje mis met Coolblue want het is overduidelijk dat Coolblue liever niet heeft dat je iets terugstuurt. Er worden veel vragen gesteld, er wordt vervolgens voorgesteld om om te ruilen voor iets anders, met voorbeelden zelfs en dan nadat je je echt begint te irriteren kun je het dan gelukkig gratis retourneren. Gratis! Dat dan zeker weer wel. Alles is daarna zo geregeld, prima. Maar stop met mensen tegenhouden in het retourproces, erg onvriendelijk en daarom geen 5 sterren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie review..

Uitstekend!

Product online besteld en opgehaald in de winkel in Groningen, ging prima! Aardige medewerker met humor! Mooie zaak en ja, een topproduct! Zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Belofte om volgende dag te bezorgen niet nagekomen

Misschien tegen beter weten in bestelde ik iets waarbij duidelijk stond aangegeven dat het de volgende dag geleverd zou worden. Ideaal, want het was ter vervanging van iets dat kapot was gegaan en hard nodig voor werk. Maar de volgende dag werd het niet bezorgd en ook de dag daarop was er geen duidelijkheid of en wanneer het bezorgd werd. En als ik naar een winkel was gelopen, ik het allang in huis had kunnen halen. Les geleerd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je belooft

toch wat teleurgesteld

goed: - bezorgers; vriendelijk behulpzaam en werken snel - product conform webpagina slecht: - Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. >> Klopt niks van. Een week later in huis! - webpagina's veranderen continu van Nederlands naar Engels. Email is ook in Engels. Zelfs de review pagina is half Engels. Wat is er mis met Nederlands?

• Would you recommend us? No
  • haal slogan weg en praat normaal Nederlands

fijne service

Coating van de filter van het koffiezetapparaat liet los. Werd opgestuurd voor reparatie. Toen een reparatie niet meer mogelijk was werd er een nieuw koffiezetapparaat opgestuurd. Blij met de snelle afhandeling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Bestelling niet geleverd.

Dinsdag 3 september artikel besteld. Nu vrijdagavond nog niets ontvangen en nog geen idee wanneer het bezorgd gaat worden… Noch de leverancier ….. noch Post.nl Contact gehad met klantenservice van Coolblue, zeer ontevreden antwoord eigenlijk helemaal geen “klantenservice” Voor 23.59 besteld, morgen is huis was het toch???????

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.