Het was een enerverende ervaring

Ik had iets besteld en opgehaald bij een door mij gekozen ophaalpunt. Alles ging zoals gepland.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen klanttevredenheidsonderzoek, zorg dat die gewoon tevreden is

Altijd top

Samsung tablet besteld in het weekend en maandag in huis. Zoals altijd snelle levering en prima website met alle relevante gegevens. Dezelfde dag per mail uitgebreide instructies hoe de gegevens over te zetten van oude tablet. Zo hoort het

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima printer voor een heel schappelijke prijs

HP A3 printer/scanner voor een betaalbare prijs, die ook echt volledig A3 is, dus zowel printen als ook scannen ( de meesten printer wel A3, maar scannen A4.)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? PostNL zeggen dat ze wel binnen 24 uur moeten leveren, anders kunnen jullie de stelling niet waarmaken dat voor 23:59 uur besteld = morgen bezorgd.

Positief

Zeer snelle levering!

Snel en goed verpakt

Snel bezorgd en goed verpakt

Helemaal top

Snelle levering. Omschrijving duidelijk en overzichtelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na drempelvrij bestelproces ben ik zeer vriendelijk en snel geholpen bij afhalen.

Voor herhaling vatbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was perfect

Slecht 3 tijd om een wasmachine om te wisselen

Super onbeshoft volk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere vervoerder

Slecht

Kocht een mobiel, moest gelijk betalen, werd voor uitleg naar de bibliotheek gestuurd kom nooit meer hier terug .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service

Prima !!

Bestellen en betalen eenvoudig via de website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd geleverd en vriendelijke chauffeur .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Very good fast and efficient. Thanks.

Professional

• N/A

Heel solide

Zonder voorbehoud inmiddels dus 2 ZEER BETROUWBARE ervaringen. Hoop dat dit zo blijft !!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie eerder bericht

Duidelijk en juist geleverd

De zending had helaas een dag vertraging en daarnaast was de doos van de PlayStation beschadigd beschadigd. Verder was alles compleet en werkend, dus prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De doos waarin de PlayStation was verpakt, was kapot. Dat is jammer.

I haven't receive the order yet!

I ordered from coolblue because you said i'll have my order the day after it but after 4 days, I still don't have my order!

• Would you recommend us? No
  • Yes! Deliver people's order!

DHL vreemde manier van leveren

Ik vind het vreemd dat er niet getekend hoeft te worden, bij levering wanneer de bezorger het product ergens anders afgeeft zijn de rapen gaar. Hoe kan ik bewijzen dat ik niets heb ontvangen? Zeker bij DHL wat een zeer bedenkelijke bezorg dienst is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere bezorg dienst

Supersnelle levering

Zoals gewend van Coolblue wederom een supersnelle levering van de bestelde Ring chime. Keurig verpakt met een extra doosje eromheen ter bescherming. Zoals het hoort! Bij diverse concurrenten worden de spullen vandaag de dag in de originele verpakking verstuurd. Adres-sticker erop plakken en zo wordt het artikel dan afgegeven bij de bezorgdienst... Armoe troef. Zogenaamd om de CO2-Footprint te verkleinen, jaja... misplaatste zuinigheid noem ik het. Ga vooral zo door Coolblue, jullie doen het wel op de juiste manier!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed geholpen bij een defect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Goede en zeer snelle levering

Zeer goed en net tweekans product. Erg blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

goed geholpen

goed geholpen bezorger was er optijd, vriendelijke man en alles snel gedaan. enige nadeel was dat er nog van die draadjes die door heet de wasmachine heen zaten er niet uitgehaald zijn voordat de machine aan werd gezet door meneer. Tip voor de volgende keren!

• vergeet de draadjes niet waarmee veel vast zat :)

supertof

gezwinde bezorging met bakfiets, echt heel snel en klimaatneutraal!

expertise met een glimlach

Supergoed geholpen. Blij met mijn aankoop en kreeg eerlijk en goed advies.

Fantastische service

Onze wasmachine werd afgeleverd door 2 uiterst vriendelijke en hulpvaardige jonge mannen. Ze hielpen nog even met het verwijderen van iets van ons apparaat en namen de oude machine mee terug.

Alles is goed gegaan

Inductie plaat met losse stekker en snoer is eenvoudig te bestellen. En de levering is snel en goed geregeld. De inductiekookplaat verder ziet er mooi uit en is eenvoudig in gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eigenlijk hadden we het snoer niet nodig want die zat al aan het toestel. Dus aanbeveling om een losse stekker te kopen zou voldoende zijn geweest. En had dan ook gescheeld in de kosten

Erg goede service!

Ze waren iets te laat met leveren, maar het personeel was zeer klantvriendelijk!

Weena 64

3012 CN Rotterdam