Snel en gemakkelijk grote voorraad

Besteld dan in de auto voor openingstijd gelijk naar binnen nummer door geven Pakketje ophalen en klaar Super Wat is er niet zo leuk wil je dit er bij wil je een verzekering stop nou eens mee Als ik dat had geweld dan had ik het wel genomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met koppelverkoop

Snelle levering en behulpzame aardige bezorger

Ook verpakking werd meegenomen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling prima, maar de bezorging zeer slecht.

Bestelling werd snel geleverd, maar het feit dat een bestelling van 2 producten met een totale waarde van plm 800 Euro in de tuin wordt gegooid terwijl we gewoon thuis waren hebben we als zeer slecht ervaren. Spullen waren natgeregend en gelukkig vonden we ze op tijd anders hadden ze er 's nachts ook gewoon gelegen en misschien door iemand anders opgepikt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Spreek de bezorger er op aan

top

Ruim assortiment, handige keuze hulp/vergelijk mogelijkheid etc. Snelle levering en fijne helpdesk etc.

Beste webshop, reviews en service

Beste webshop, reviews en service

• N/A

Afspraak is afspraak

Prima bezorg service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Echt top snelle service gewoon top

Besteld snel geleverd Leuke aanbieding van coolblau Met 100 cupjes voor 5 euro leuk gewoon

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee gewoon goed?

Zeer goede ervaringen met Cool Blue.

Komen de afspraken na, zijn behulpzaam. Wij hadden een vaatwasser gekocht en afgerekend. Een dag later werd deze door de Black Friday aanbieding 120 euro goedkoper. Hierover contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben het verschil direct terug gestort.

Gewoon altijd goed

Top winkel, overzichtelijk, vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fast and simple in store pickup

Very convenient

• Nee

Geweldig!

Super snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heel snel nieuw apparaat ontvangen

Mijn JBL gaf niet het gewenste geluid. Voor reparatie opgestuurd naar Coolblue maar meteen een nieuwe gehad!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Returns not being placed on my last order

I have twice requested the return for my last purchase but haven't got any notification yet on exchange label. On the website it says within an hour I will receive an email with details but haven't got it yet.

• Would you recommend us? No
  • At least give correct timelines or auto generate the return slip online

Zonder poespas zo bestel en ontvangen

Na dat bleek dat er in andere winkel niet het product opvooraad bleek en een wachttijd wellicht maanden zou duren. Kwam COOLBLEU op mijn weg waar ze het product wel op aanbevolen tijd en datum konden lever, met zelf tot in de deeltijdse VERZENDOVERZICHT. mijn waardering gaat dan ook uit naar de Serviceteam en de beloftes die COOLBLEU vercht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg goed voor je persoon. Die zijn goud waard.

Oerfect

Snel en keurig op tijd, eigenlijk zoals altijd.

Bestellen met een lach.

Bestellen met een lach op je gezicht zo makkelijk en eenvoudig EN snel geleverd en bezorgd door een uiterst correcte fietsbezorger.

Product is al gebruikt

We kochten een tweedekansje. Een zaagtafel waarbij vermeldt stond dat er alleen krassen op de poten waren. Het product kwam in een enorm gammele doos welke half open gegaan was. Erg lastig voor de bezorger. Tot onze grote verbazing zagen wij dat de zaagtafel volledig onder het zaagsel zat, de zaagtafel was al gebruikt!!! Het zaagblad stond omhoog, alle onderdelen lagen los in de doos. Er zaten niet alleen krassen op de poten, alle onderdelen hadden schade. Dit was geen tweedekans maar tweedehands! We hebben contact opgenomen met de klantenservice waar we uiterst correct geholpen werden. De zaagtafel kon vandaag opgehaald worden. We kregen een tijdsblok waar we ons dagprogramma op hebben aangepast. Helaas kwam de ophaler twee uur eerder dan het tijdsblok wat ons gegeven was en waren wij niet thuis. Kortom totaal niet tevreden over deze bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk over de tweedekans producten en verpak het product beter.

Koekenpannen van BK branden aan!

Slechte aankoop. Dit is al de tweede pannenset van BK pannen die niet goed functioneert. Jammer want wij hebben voor de laatste pannenset ruim 395 euro betaald. Dan hoop ik daar ook daadwerkelijk iets van te verwachten. Ze zeggen wel eens goedkoop is duurkoop? Nou in dit geval is duurkoop ook echt duurkoop! Niet aan te raden!

• Would you recommend us? No
  • Betere informatie bij producten neerzetten! Koekenpannen van BK bakken allemaal aan!

Alles lekker duidelijk en snelle bezorging!

Gewoon top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snel, prijswaardig en goede informatie over het produkt.

een van de betere online firma's

• N/A

Zo fijn

Zelf een aantal dagen later was het product goedkoper en kreeg netjes mijn geld retour.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee kan noet verzinnen

Alles prima geregeld zoals gewoonlijk

Tevreden zoals altijd

Geweldige service

De dag na aflevering van het bestelde product was de prijs in één klap een heel stuk gedaald. Na twee minuten chatten met de servicedesk werd het verschil meteen gecrediteerd en terug gestort. Geweldige service en nogmaals bedankt voor de super service. Het product zelf bevalt overigens uitstekend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo!

Bijna perfect

Bezorging leek in eerste instantie niet volgens belofte te lukken omdat Post.nl vertraging zou hebben en aanbood de volgende dag maar dan overdag te bezorgen. Had uitdrukkelijk om avondbezorging gevraagd en uiteindelijk werd het toch daar naartoe opgeschoven en kwam alles op zijn pootjes terecht. Product was uitstekend verpakt en de bezorger was vriendelijk en beleefd zodat ik intussen prima gebruik kan maken van mijn telefoon set.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool bleu is er altijd voor you

Fijne firma

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.