Goed overzicht beschikbare producten, redelijke prijs, snelle levering

Goed overzicht beschikbare producten, redelijke prijs, snelle levering

Perfect op tijd geleverd

Binnen een dag was het pakje - zelfs op zondag - binnen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Toppers

Perfecte behandeling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

TV, Mooi aanbod, duidelijke site, handige hulptool

Tv gekocht, Zoals hierboven beschreven…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij zijn altijd heel blij met de service van Coolblue. Ook nu weer vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om alles uit te leggen en tussendoor een vriendelijk praatje maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed.

Mijn ervaring was goed met Coolblue. Wat ik besteld had was netjes de volgende dag binnen.

Levertijd was misleidend…

De website, bestelgemak, prijs/kwaliteit, zijn allemaal in orde. Wat ik misleidend vind is de opgegeven levertijd. Heel bewust heb ik bij CoolBlue een bestelling geplaatst omdat het product zondag geleverd kon worden. Helaas ontving ik zondag geen hogedrukreiniger, maar een mail dat de levering vertraagd was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Realistische levertijden vermelden

Snel, op tijd en goede service!

Top verzorger! Hij heeft zelf alles keurig voor mij in de auto gezet.

Verjaardagscadeau al 4 dagen onderweg

Pakket staat al drie dagen aangemeld bij Post NL maar deze heeft van Cool Blue nog niets ontvangen . Ik heb inmiddels een ander cadeau gekocht , en deze kan gelijk retour Cool Bleu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je beloofd

Goed. Alleen bezorging een dag te vroeg

Bestellen gaat makkelijk en wordt snel bezorgd. Iets té snel in mijn geval. Ik had aangegeven een avondbezorging op dinsdag en kreeg een avondbezorging op maandag. Zag het gelukkig op tijd, dus mijn afspraken maar gecanceld voor de maandagavond. Maar product is in orde en compleet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijken naar de bezorgvoorkeuren of ze uit het proces verwijderen

goed product en geweldig snelle levering

gelukkige klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

telefoon voldoet aan de verwachting, de aanbieding van de draadloze oortjes mist zijn verwachting

Ik had de a55 met oortjers besteld die gratis bij werden geleverd(verwchting). Deze moet nu appart worden aangevraagd. lastig voor iemnad van bijna 80 die denkt dat deze rbij worden geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? duidelijker vermelden dat de extra niet eerbij wordt geleverd.

Snel thuis alles in goede staat en die 2de kansje zijn ook aan te raden

Verkeerde informatie

1. onvolledige informatie, waardoor er drie keer een nabestelling moet worden gedaan. 2. Verkeerde informatie. Deze apparatuur sluit niet aan op mijn computer 3. 45 minuten in de wacht omdat degene van Coolblue iets moest opzoeken. Alle bestellingen dus weer terug. Zonde van de tijd en energie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geenf de juiste info en als je het niet weet ook zeggen.

Alles oke!!

Voor mij n.v.t.

In een woord geweldig

Dit was zeker goed dat jullie ook op zondag leveren helemaal top mannen en vrouwen. Ga vooral zo door toppers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastische service en een duidelijke app.

Fantastische service en een duidelijke app.

Geweldig goede bezorgster

Goede ervaring mooi op tijd

Perfecte printer

Perfecte printer, het instaleren kost nog al wat tijd. Als hij geïnstalleerd is werkt hij perfect. De kwaliteit van de foto’s buiten gewoon goed. Hij voldoet volledig aan mijn verwachting. Enig wat mindervis is dat hij goedkoop aanvoelt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Magnetron weer eens kapot! Zaterdag laat besteld........zondag afgeleverd om 15:40! Fijn zo, geen gedonder en afleveren zoals beloofd.

Bedrog

Toen wij de laptop kochten stond er in de voorwaarden van de 100 euro cashback heel duidelijk dat je niet verplicht was om een accesoire erbij te kopen voor de cash back.....Nu is dat op de site inmiddels aangepast en staat er 100 euro cashback bij aankoop acessoire.......gewoon bedrog.Zeker niet netjes!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees gewoon eerlijk.dit is misleiding

Bad experience with second buy

Recently brought second monitor from Philips.After opening parts were missing and broken. Now I have returned it back. I lost my 1 week because of this situation

• Atleast check properly, make sure before dispatching to second customer

Aanschaf navigatiesysteem heel snel geregeld. Vrijdagmiddag binnengelopen en keuze gemaakt, betaald. Zaterdags al in huis.

Prijs ok, snel

Prima deal, keuze voor sneller levering was super. 3 sterren omdat de gespecificeerde maten van de printer niet klopen, erg vervelend. (Anders 4 of 5 sterren) Prima prijs voor het apparaat en snelle levering was in dit geval heel fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De maten kloppen niet, erg vervelend

Not delivered next day

As usual CoolBlue promises next day delivery but never happens (at least to me). Customer service just confirmed the delay and that's it! I'm going to let you about the product when finally being delivered.. Please note that I was expecting the product on Sunday that I was home as its the only free day of the week for me. I'm trying to arrange a delivery with PostNL 2 days now as is not someone at home and for unknown reason they didn't delivered to the local pickup spot. Tuesday today.. 3 days already the next day delivery. Not satisfied from your services.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Do what you promise to your customers (next day delivery)

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.