Gewoon goed

Altijd goede service, hebben direct de screen protector op mijn nieuwe telefoon geplaatst en ben vriendelijk geholpen

Prima winkel

Prima winkel.. je hebt het product gelijk de volgende dag, wordt geleverd met een glimlach..helemaal top

Goed gedaan cool bleu

Laptop is net binnen, dankzij de goede website kon ik relijk gemakkelijk kiezen. Geleverd binnen een dag op mijn gewenste tijd. De laptop was in mum van tijd voorzien van mijn instellingen. Ik kan er al mee werken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een langer snoer aan de laptop

Klantgericht geholpen

Makkelijk bestellen op de website. Praktische uitleg over producten. Klantgericht en klantvriendelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De koffiemachine op tijd aanvullen….

Fraaie winkelruimte, klantafhandeling frustrerend

Zeer ruime winkel, goed verlicht, maar ik kwam alleen om een kleine bestelling af te halen die klaarlag achter een deur. Moest 25 minuten staan wachten tot 3 of 4 klanten hun aankoopoverleg hadden afgerond. Om mijn aankoop af te halen, moest ik staan wachten tot zij klaar waren voor een besluit. Een HP medewerker in de winkel had al die tijd niets te doen, ik ook niet. Dat proces moet beter kunnen, leg de bestelde aankoop klaar in een afhaalvak wat ik zelf kan openen. Ik bedenk me wel twee keer voor ik weer iets online bestel, dat is beter denk ik.

Mooi op tijd bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Goede ervaring

Makkelijk bestellen , handig dat je afleverdag kunt kiezen, tijd van aflevering krijg je later dan 00:00 uur dat was nu niet erg want had vrije dag ,of je een dagdeel kunt invoeren heb ik niet op gelet omdat het me niet uitmaakte . Het werd keurig bezorgd,vriendelijke mensen en oude appraat werd meegenomen .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tijd doorgeven na 00:00 uur is best laat ivm planning dag erop snap het wel hoor want ik ben blij dat jullie, vul ik in , zo gunstig mogelijk , de route maken

Snelle levering Goed bereik en contact met de klantenservice.

goede levering volgens bestelling

donderdag besteld, vrijdag in huis op de aangegeven tijd. verpakking goed in orde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Met een grote glimlach

Goede ervaring met Coolblue. Eenvoudig bestellen online en de volgende ochtend afgeleverd. Makkelijker kan bijna niet. Zeker aan te bevelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eh, nee. Eigenlijk niet.

Super services in winkel

Een Lenovo laptop gekocht komt thuis en gelijk installeren maar hij liep vast dacht ik. Kon niet meer op volgende klikken ik gelijk terug naar de winkel in Nijmegen bij de afdeling service werd ik snel en duidelijk geholpen met het gevolg mijn laptop draait super. Een klant 100% tevreden toppy

Netjes en snel bezorg

Netjes en snel bezorgd. netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling kwam.

Behalve levering

Ik bestel een tweede kans artikel en betaal extra voor een nette onbeschadigde doos. Ik kon dus ook kiezen voor 2e kans met beschadigde doos. Wat krijg ik geleverd, De zeer beschadigde doos, Voortaan graag beter opletten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat een klant voor betaald

Ik word altijd blij van Coolblue!

Coolblue geeft fantastische service en de grappigste (bevestigings)mails ever!

gewoon goed

Jammer dat ze me niet geadviseerd om ook teven een oplader bij te doen en dan nog bijna 29,00 kwijt was voor een dure iPad terwijl ik dat gevraag heb

zeer slecht

Gekocht: inbouwoven met inbouwservice. hiervoor zijn er 5x bezorg/ophaaldiensten aan de deur geweest in 4 dagen. Tot 2x toe een nieuwe oven gebracht en gelijk de vorige nieuwe weer opgehaald. De bezorgers/installateurs en personeel aan de telefoon waren zeer vriendelijk. Administratie is heel slecht. Ik ben verplicht 1 ster te geven, maar dat is al te veel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? administratie

Cool blue mailt leugens, jammer.

Heb een Apple TV besteld bij cool blue, de volgende dag (avond) stond de bezorger voor de deur en was druk in de auto aan het zoeken tussen alle pakketjes. Wat bleek de bezorger kon het pakketje niet vinden, ik was inmiddels naar buiten gegaan en de bezorger stak zijn handen in de lucht om mij zo kenbaar te maken dat hij het pakketje niet vinden kon. Hierna reed de bezorger weg. Van Cool Blue ontvang ik een mail met de tekst , HELAAS WAS U NIET THUIS nu kunt u morgen het pakket afhalen op de volgende adressen. Cool Blue had een bericht moeten mailen met , helaas is uw pakket zoek geraakt, wij gaan dit zo snel als mogelijk voor u oplossen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet liegen

Wordt snel verzonden alleen Post.nl kon dit niet waarmaken en deed er langer over dan Coolblue doet beloven. Zwakke punt is dus de bezorgdienst.

Lekker op tijd geleverd

Uitstekend!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Produkt prima, bezorging twee dagen te laat

Dinsdag zou het produkt bezorgd worden, en de track-and-trace van Post.nl stond de hele dag op ‘wordt vandaag bezorgd’ bij een afhaalpunt, maar het afhaalpunt sloot om 18 uur en pas ‘s avonds rond 22:00 verscheen er een bericht van vertraging. De volgende dag, woensdag, ging het net zo. Donderdag leek het ook zo te gaan: de track-and-trace bleef maar aangeven dat er later vandaag een afhaaltijdstip zou volgen. Tot ik rond 1 uur ontdekte dat er een mail was dat het klaarlag, al vanaf half 12. Het produkt zelf was prima, info van Coolblue wel goed, behalve dan dat ze niet op de site vermelden dat je niet op tijdige bezorging kunt rekenen met Post.nl.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgtijd: ruim houden.

Ruime keuze diepvrieskasten

Diepvries is netjes afgeleverd. Goede communicatie over levering. Minpuntje is wel, dat je 25 euro moet betalen om - diepvries uit te laten pakken en verpakkingsmateriaal mee terug te laten nemen. - de diepvries op de juiste plaats (gelijkvloers) te laten plaatsen En dat voor een diepvries van meer dan 1000 euro

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets meer service zonder bijbetaling zou wel mogen.

Maakt waar wat ze beloven

Onze ijskast op de camping ging kapot en bij Coolblue een nieuwe besteld. Inderdaad de volgende dag geleverd en tot in de voortent van onze caravan gebracht. De oude volgens afspraak meegenomen. Alles top dus.

Transparant

Duidelijk verhaal

Een goed product

Goed geholpen.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.