Transparant

Duidelijk verhaal

Een goed product

Goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele vriendelijke, meedenkende jongeman Die ons heeft geholpen .

Verkeerd product geleverd!

Bij coolblue besteld omdat ik het de volgende dag binnen zou krijgen. Het pakket was idd de volgende dag geleverd alleen met totaal de verkeerde producten. Bellen met de klantenservice waar ik te horen kreeg dat ik foto’s moest maken van de doos en de producten dat moest mailen en dan zou ik binnen 5 dagen bericht krijgen. Toen ik vroeg of ze me de juiste producten wilde sturen kon dat niet en moet ik dus 5 dagen wachten terwijl ik de producten nodig had. Beetje vreemd als de fout bij jullie ligt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als de fout bij jullie ligt los het dan direct op!

Giga snel levering. Retour makkelijk, zonder enige probleem. Top!

Excellent

Never disappoints.

• N/A

Defect aan beveiligingscamera kon niet gemaakt worden. We kregen het geld terug en bestelden een nieuwe camera!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Kreeg precies waarvoor ik kwam....

Telefoon gekocht met gratis oordopjes. Helaas moet ik deze zelf achteraf regelen bij de leverancier. Was wel zo netjes geweest om dit vooraf te melden. Wel prettig is dat je alles bestellen kunt en als het binnen is(gaat heel vlot) in de winkel kunt betelen, een soort boter bij de vis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoals gezegd, voorwaarden vermelden

Keurige service

Snelle service. Het pakketje werd ook nog eens met een fiets koerier geleverd!

Eenvoudig bestellen Snel geleverd Prima prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en snel ontvangen per diets courier. Perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nu nog niet.

Een Echte klantenservice

Bij Coolblue koop ik apparaten vanwege de service. Goed bereikbare helpdesk, er valt goed met ze te praten over garantie en reparatiekosten

Prima winkel

In eerste instantie jammer dat het product (laptop) wel in de winkel stond voor een hele scherpe prijs maar dat deze niet meer voorradig was. Ons in laten schrijven op een mailinglijst als de laptop nog binnen zou komen. Na 2 dagen kregen wij een mail dat de laptop er weer was en voor dezelfde scherpe prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verkoop ook winkelmodellen indien er geen voorraad meer is.

Kan nog beter

Lange wachttijd. Winkel Hoogstraat niet beter dan Oostplein (te groot)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 6 wachtenden, ½ uur wachten dus kortere wachttijd

Goed Product!

In deze pan bak ik mijn vis, en dat gaat perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Professioneel en vakkundig in een informeel jasje.

Roy heeft me goed advies gegeven en heeft me makkelijk een laptop (met hoes) aangesmeerd. We konden tevens gezellig kletsen over gamen. Ik ben erg blij met de service in de winkel en de laptop die ik uiteindelijk mee naar huis heb genomen.

topservice.

Jullie hebben het gewoon F#^#&€ng goed voor elkaar. Mediamarkt is gewoon done.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, adequaat, klantvriendelijk en snel geholpen!

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Delivery delayed, no option to choose courier

Price is good, the goods are as described. My shipment has been delayed with PostNL. The shop does not offer any other courier option. Pickup in the shop is not my option, as Closest one is 50km+ away from my place. I'm aware that you have no influence on the courier actions, but it is incorporated in to the overall picture of your service. If you add additional courier options like DHL or other, then it will change the experience.

• Would you recommend us? No
  • Add options to choose other courier companies.

Behulpzame klantenservice en goede levering

Goede ervaring

Super snel

Ik heb om 17.00 mijn bestelling geplaatst En werkelijk om 10.00 thuis gebracht Sneller dan naar de winkel gegaan

Super tevreden

Al mijn bestellingen worden snel geleverd en als er al problemen mee zijn, dan staat Coolblue altijd klaar.

Super goed geholpen

De airfryer was defect. Opgestuurd en binnen 2 dagen alweer antwoord er werd een nieuwe airfryer gestuurd. Dat noem ik nog eens service. Top Coolblue dank jullie wel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Top bedrijf

Bekende service en comfort

Uit ervaring weet ik dat garantie en serviceaanvragen altijd snel en adequaat worden aangenomen en opgelost. Daarom ook nu weer voor coolblue gekozen.

Vriendelijk

We waren wat geïrriteerd omdat de qr code het niet deed bij de zuil in het begin vd winkel. Toen komen we geen kassa vinden en liepen we te zoeken. Maar de vriendelijke medewerker heeft meteen de irritatie weggenomen. Dat jullie een kluis hebben voor het contante geld zou een voorbeeld moeten zijn voor alle winkels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor een gloednieuwe winkel zou de zuil het natuurlijk moeten doen.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.