Bekende service en comfort

Uit ervaring weet ik dat garantie en serviceaanvragen altijd snel en adequaat worden aangenomen en opgelost. Daarom ook nu weer voor coolblue gekozen.

Vriendelijk

We waren wat geïrriteerd omdat de qr code het niet deed bij de zuil in het begin vd winkel. Toen komen we geen kassa vinden en liepen we te zoeken. Maar de vriendelijke medewerker heeft meteen de irritatie weggenomen. Dat jullie een kluis hebben voor het contante geld zou een voorbeeld moeten zijn voor alle winkels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor een gloednieuwe winkel zou de zuil het natuurlijk moeten doen.

Ik heb een laptop gekocht en kreeg na aankoop een mail met tips over instaleren en andere nuttige tips. Top service!

Pakket administratief zoek tussen Coolblue en PostNL

En de gezamenlijke procescommunicatie van Coolblue en PostNL was daarna ronduit slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? PostNL alleen laten bezorgen (dat kost ze al moeite genoeg) en de klantcommunicatie van Coolblue niet aan hen uit handen geven.

Fantastisch zoals altijd

Ik kan eerlijk gezegd geen woorden vinden voor Coolblue. Alles maar dan echt alles is altijd duidelijk, krijg ik nooit vraag tekens over een product,bestelling,bezorging en de service enz.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Alles is top!

Ik ben heel goed geïnformeerd

Ik had al een keuze gemaakt en mijn aankoop via internet gedaan. Vervolgens het product opgehaald in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wim Reedijk

Omruil van Ring bel

Prima ervaring van het omruilen van een Ring bel naar een duurder type. Top bedrijf!

geweldig

heb 's avonds laat nog een nieuwe monitor voor mijn computer besteld, en de volgende morgen stond de bezorger al voor de deur. De monitor, die ik al op een wenslijstje had staan was ook nog eens afgeprijsd, dus voor mij..... een dikke 10

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede kantenservice. Bij telefonisch contact snel en duidelijk afhandeling .prima levering.

Perfect service

• N/A

Snel vriendelijk geholpen snelle bezorging

Ik had moeite met inloggen van mijn account. Ik werd telefonisch goed geholpen. Wachtwoord op orde en de e readers kunnen bestellen en zijn binnen. Erg tevreden over de service en de apparaten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Moderne vorm van winkelen: thuis bestellen, snel ophalen, aftikken en weer weg. Top!

Meer dan prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig, uitstekende service en snelle levering.

Zoals boven, overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, betrouwbaar, positief en kwaliteit

Coolblue doet wat ze belooft. Het uitzoeken, de bestelling en bezorging verloopt uitstekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou de service zo hpuden

Ik wilde bij een andere keten in de winkel een Sonos speaker kopen, maar die was niet op voorraad. Omdat ik de speaker dezelfde dag wilde hebben, gebruikte ik de Coolblue app. Direct besteld en opgehaald.

Snel en goed

Goede aanbieding voor mijn artikel en snel geleverd. Ruime keuze aan bezorgopties.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Doe al ruim 20 jaar zaken, top! Maar …

Ik ga af en toe wel eens wat ophalen bij de winkel in Rotterdam centrum, maar die winkel is verhuisd, 2x zo groot, maar alles duurt ook 2x zo lang, “er zijn 2 klanten voor je” maar met een verkoper die ook advies doet worden dat 5 klanten, en advies klanten duren heeeel lang, slecht idee. Als je dan aan de beurt bent moeten ze je artikelen van de derde verdieping halen, ben je weer 10 minuten verder, dit kan beter, in een restaurant heb je ook runners.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Winkel in Rotterdam Centrum verbeteren

Geweldig service.

Geld retour ontvangen van in de garantie defect gegane Kobo E-reader, geweldige service. Omdat we geld retour hebben ontvangen gelijk een nieuwe besteld die de volgende dag is afgeleverd.

Goede kwaliteit

Gewoon goed

Prima product ook als tweede kans en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

vriendelijke bezorger en goed afgeleverd

als alle bezorgers van coolblue zijn als welke bij ons was zou ik zeggen TOP.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

PostNL zwakke schakel

Drie dagen terug AirPods besteld en nu weer bericht van PostNL dat bezorging nog steeds vertraagd is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet bezorgen via PostNL

Fijn ontvangen en personeel met kennis

Kom nu al meerdere momenten bij volbouw. Krijg duidelijke uitleg met mogelijkheden aangeboden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik ben tevreden coolbleu klant

wat ik ook koopt bij jullie als coolbleu klant bij voorbeeld tv koelkast laptop wasmachine mobiel telefoon en de super garantie baar bel ik blij en natulijk de klantvriendelijke personeel hier ga ik voor alles voor een glimlach

Uitstekend service.

Koelkast volgende dag gebracht en oude koelkast meegenomen. Vriendelijke bezorger.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.