Beste deal

Beste deal voor mijn aankoop. Snel geleverd.

Slecht

Slecht. Zeer slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heeft het nut ?

Bij mij geen glimlach!

Combimagnetron besteld en keurig afgeleverd.Helaas niet door Coolblue maar door PostNL.Dus oude magnetron moet nu ik nu zelf inpakken, adres label printen ( geen printer) en meegeven als ik WEER iets bestel bij PostNL .wat ik voorlopig niet van plan was. Of naar een PostNL punt brengen .Dat ding weegt 18 kilo! Dus klanten service gebeld voor een andere oplossing maar geen succes. Ik ben echt teleurgesteld in u klantenservice en bij mij geen glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen artikelen sturen via PostNL

Goed geholpen, en uitstekende after sale

Altijd snel en vrolijk

Bestelling is altijd snel binnen met goede informatievoorziening. Ze kwamen het op de fiets brengen. Hoe mooi is dat. Ook handig dat je een tweedekans product tegen een lagere prijs kunt afnemen. Daar maak ik graag gebruik van.

Hele fijne klantenservice

Wat mij betreft heeft Coolblue de beste klantenservice van alle elektronicawinkels die ik ken! Ze zijn tot laat telefonisch bereikbaar, beantwoorden al je vragen, geven goede adviezen, regelmatig goede aanbiedingen en snelle levering van producten! Ik ben altijd dik tevreden wanneer ik winkel bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Enige minpuntje is dat er niet met American Express betaald kan worden. Dit zou zeker een meerwaarde zijn voor mij persoonlijk.

snel en kwaliteit

De volgende dag al in huis. Apparaat werkt prima.

Vriendelijk en to the Point

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte service. Van bestelling tot aflevering.

Makkelijke bestelling en uitstekende informatie over de status en moment van aflevering . Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niks aan te merken

Ik kom mijn laptop ophalen en moest 30 minuten wachten

Bij het ophalen werd verteld dat de Norton virusscanner in de doos zat! Thuis kon ik dit NIET in de doos vinden. Toen maar aan de slag met opstarten. Pas later kreeg ik info dat de opstartprocedure in mijn mailbox kwam inclusief info over de Norton virusscanner. Dat had toch anders gekund! Het gaf veel onnodige stres!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere info bij levering, desnoods op papier. Wat, wanneer te verwachten en hoe!

Artikel met garantie omgeruild

Nadat de kruimelzuiger steeds meer geluid ging maken en steeds minder kruimels tot zich nam deze voor reparatie aangemeld. Netjes een verzendbewijs ontvangen om het terug te sturen en de dag van aankomst meteen een bericht ontvangen dat er een nieuwe onderweg was. Dus met minder geluid weer alle kruimels kunnen opzuigen, top!

Handleiding was de juist

De link in de mail en de link op de site was niet de juiste handleiding op de site van Omron kon ik wel de juiste handleiding vinden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Update de links van de handleiding

Super snel en uitstekend geregeld

Goede site, keuze en prijsstelling. Daarbij zeer snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Great product and quick service

Perfect, all good

• No

Wilfred

Supersnel en goedkoop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Very smooth delivery, but the old appliance was not picked up

The website claims the old appliance can be pickup on delivery of a new one, but the delivery company was not coolblue so they didn't accept it.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? have a clear option to collect old appliance, or don't tell it's possible.

Snel en vriendelijke service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlot bezorgd, de inkt voor de printer.

Zaterdag besteld, zondag of maandag kon de inkt bezorgd worden. Het was even zoeken naar de juiste inkt tussen zoveel verschillende inkten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien kan het zoeken naar de juiste inkt vergemakkelijkt worden?

Geen kennis van producten

Als je al het geduld hebt in de winkel of aan de telefoon te wachten totdat je geholpen wordt met je vraag krijg je een alleraardigste persoon te spreken die op alles een gewenst antwoord geeft. De ervaring leerde me dat ik beter online waar dan ook mijn informatie moet inwinnen over het kunnen van diverse apparatuur. Vooral beoordelingssites die de producten bespreken. Coolblue levert snel dat wel maar dat doen anderen ook. Wat telt? De prijs. De goedkoopste mag leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat heeft de consument aan een medewerker die het product nuet kent dat je wil kopen.

Uitstekend van bestelling tot levering

Duidelijke communicatie over de levering. In drie mails werd de levertijd steeds meer precies. De levering zelf werd gedaan door een vriendelijk jongmens op een milieuvriendelijke bakfiets, die ruim op tijd was, maakte uitstekende levering compleet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voor 23u besteld morgen in huis. Mooi niet.

Donderdag avond besteld. Vrijdag afleveren is vol. Dat werd maandag. Lekker. Terug van vakantie wasmachine kapot, zul je altijd zien. Met een berg vakantie was helaas relatief lang moeten wachten op de wasmachine en niet als beloofd de volgende dag. Uiteindelijk wel prima afgeleverd met goede tijd informatie rondom het afleveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je beloofd

Prima geregeld

Nette bezorger die de produkten bezorgde. Goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles gewoon perfect geregeld

Ben heel blij

Heldere klantgerichte communicatie

Van bestelling t/m levering wordt het proces uitstekend gemanaged. Vriendelijk en toegankelijk personeel maken het tot een 'perfect plaatje'.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.