Zeer vriendelijke medewerkers

Ik ging mijn bestelling in de winkel ophalen. Hele aardige medewerkers die echt geïnteresseerd zijn en je goed willen helpen.

Omschrijving niet volledig

Eerst het positieve lekker vlot geleverd. Beschrijving bevat niet alle belangrijke informatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja alle belangrijke informatie in beschrijving.

Hele fijne bezorger.

Onze bezorger was zeer vriendelijk en en heeft echt zjin best gedaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Onnodig lang wachten om pakket op te halen

Ik had online een pakketje gekocht om het op te halen in de winkel, zodat ik zeker wist dat het product er was en ik snel het pakketje kon ophalen in plaats van te moeten wachten in de winkel. Maar dit bleek verkeerd gedacht, in de winkel werd ik naar boven gestuurd, daar was verder niks en ook geen medewerker beschikbaar. Op een scherm stond mijn naam dat ik in de wacht stond. Na 15 minuten wachten zonder bericht ben ik naar een medewerker gelopen om te vragen waarom dit zo lang duurt en of ik alstublieft mijn pakketje kon krijgen. Zij gaf het antwoord dat het druk was. In de winkel zelf was het niet erg druk, maar er waren gewoon geen medewerkers. Na 20 minuten ben ik opnieuw naar een andere medewerker gelopen om nogmaals te vragen waar mijn pakketje blijft, deze gaf aan dat hij een bericht ging sturen naar zijn collega’s. Na ongeveer 25/30 minuten kwam er dan eindelijk een medewerker die ons weer mee nam naar beneden, en direct naast de voordeur kreeg ik dan eindelijk mijn pakket. Ik koop juist online een pakket zodat ik snel de winkel in en uit kan, ik vind het ronduit slechte service om 25/30 minuten te wachten op een pakket wat al is betaald en wat alleen opgehaald hoeft te worden. Daarnaast heb je je product al uitgekozen, dus je hebt ook niks te doen in een winkel. Ik hoor van anderen dat dit bij andere locaties precies hetzelfde gaat. Als dit systeem zo blijft, zal ik niets meer kopen bij Coolblue. Ik hoop oprecht dat jullie dit systeem veranderen of deze service niet meer aanbieden, want dit is echt super klantonvriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het systeem van pakketjes ophalen met 100% verbeteren of niet meer aanbieden

Alles goed geregeld

Alles prima

In goeie staat en snel geleverd

In goeie staat en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips of verbeter punten

Snelle levering, service-mail met extra aanwijzingen voor apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling goed en snel afgewikkeld

Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee mijn bestelling is afgewikkeld. Het enige was dat de bestelling niet op de precieze tijd werd geleverd maar een paar uur later. Was in dit geval geen probleem.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat het pakketje bezorgd wordt op het aangegeven tijdstip.

opgehaald in shop den haag. zeer fijne ervaring geweest

snel, vriendelijk en met veel extra hulp geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij gingen zondag mijn telefoon ophalen. Niks was te veel overal werden we mee bijgestaan met goede adviezen.

Fast and easy

Pick up of my order was under 2 minutes, the guy working was very kind and efficient. Thanks

• N/A

Prima geregeld

Ik heb via de Coolbleu site een vaatwasser besteld. Niet de volgende dag geleverd wegens drukte, maar wel de dag erna, op zondag zelfs. Prima geregeld, aardige bezorgen die uitleg gaf over het eerste gebruikt. Werd via mail, SMS en telefoon op de hoogte gesteld van het moment van levering. Alles voor een glimlach!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service!

Zaterdagavond headsets besteld en de volgende dag, einde middag al binnen op zondag!! Geweldig toch. De headsets zijn naar wens dankzij de goede beschrijving online op de website. Wij zijn er erg tevreden mee!

Coolblue perfect, postnl onbetrouwbaar

Mijn ervaring met coolblue was perfect De vervoerder postnl was veel minder. Zag de bus beneden staan dus ik liep er heen, mijn vrouw bleef boven. Op het moment dat ik liep een bericht dat het pakket de volgende dag opgehaald kon worden. Heb de chauffeur aangesproken of mijn pakket in de bus lag, even zoeken en gevonden. Het pakket ontvangen, mijn vraag is nu, waarom heeft de bestuurder dit pakket niet afgeleverd. Dit was niet nodig geweest. Hij heeft daar geruime tijd gestaan, maar heeft niet de moeite gedaan om het af te leveren. Blijf thuis staat er want het pakket is zwaar lees ik. Ik ben 70 gepasseerd dus zware pakketten dragen is lastig voor mij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere vervoerder kiezen

Prima ervaring

Prima ervaring, waar eigenlijk alleen de wachttijd voor het ophalen vd laptop tegen viel...ruim 40 minuten. Tip: maak in de wachtrij onderscheid tussen advies en ophalen. Advies duurt vaak langer dan een product ophalen :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven.

"Hut ab" voor Prima levering - KoelVriescombinatie

Het klopt dus echt! De éne dag laat besteld, de volgende morgen om 8:15 uur bij de voordeur. Kon me, als klant, nog net op tijd aankleden! Had ook het e.e.a. voorbereid, de oude koelkast buiten naast de voordeur gezet, die ging dus mee, de nieuwe werd direct daarna naar binnen gereden. De nieuwe KoelVriescombinatie was links draaiend gemaakt en werd ter plekke afgesteld. De Inventum KV1501B is een ideale combinatie als 2e KV erbij, of voor kleinere gezinnen, en 5 jaar garantie. De beide uiterst beschaafde bezorgers/monteurs zorgden voor de verdere uitleg en aanbevelingen. Al met al, op z'n duits gezegd, "Hut Ab" voor deze levering!

zeer teleurstellend

Nieuwe iphone 15 gekocht, incl. hoesje, opladers etc. Het overzetten lukte niet, terug naar de winkel. Werd opgevangen aan de deur door een werknemer, werd me kort maar krachtig verteld dat service bij overzetten niet werd verleend. En ik maar elders moest kijken hoe ik dit oploste. Het is dat ik de verpakking niet bij me had, anders had ik alles direct terug gegeven. Op de hoek bij KPN keurig geholpen, al kwam de Iphone bij Coolblue vandaan. nooit meer een foon bij Coolblue !!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verleen service over het geen wat je verkoopt, verkoop het anders niet!

Wederom uitstekende service

In eerste instantie een iPhone 15 Pro incl. accessoires elders besteld. Omdat levering en communicatie zeer moeizaam verliep, heb ik de order na 3 dagen geannuleerd en een bestelling geplaatst bij CoolBlue. Super fijn en makkelijk om gelijk al op de website te kunnen zien welke vestiging de telefoon en accessoires wel of niet op voorraad hebben! Ik heb de order geplaatst en na een uur al kunnen ophalen in de vestiging. Top! Medewerkers nemen uitgebreid de tijd om je te helpen, te informeren en met je mee te denken. Kortom; klantvriendelijkheid, productkennis en service zijn zeer goed op orde!

Snel en goed produkt

De site is heel overzichtelijk en producten zijn goed met elkaar te vergelijken. Bestelling is snel en goed geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, helaas door Post.NL, die nemen oude producten niet retour.

Ik ga er vanuit dat Coolblue zelf levert en de oude stofzuiger retour neemt. Maar de stofzuiger is door Post.NL bezorgd en die neemt geen producten retour. De stofzuiger maakt overigens een eerste positieve indruk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooraf aangeven wie bezorgt.

Goede snelle service

Met humor de berichtgeving. Daar hou ik wel van. Een echte smaile krijg ik daarvan

Waardeloos

Verkeerde info iver levering en service. Verkeerd emailadres en dan nog 130 euro betalen voor een plaatsing/ levering koel..diepvries in 10 min. Aankomst vertrek. HET STAAT NIET WATERPAS!!!!. Pfff

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Je medewerkers terug de klas in?

Zoals altijd.... prima spul, snelle levering

23:35u gekocht en de volgende dag 14:10u. bezorgd door postnl. Ik heb zelfs wel een om 23:30u. telefonisch de Coolblue helpdesk geraadpleegd om 00:05 gekocht en nóg de volgende dag in huis. Kortom, ik ben al jaren klant en bestel ook voor mijn eigen klanten als ik onderdeken enz. nodig heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoals altijd, niets aan toe te voegen!

Coolblue doet keer op keer wat het belooft

Vertrouwd kopen kun je bij Coolblue. Wederom bij mijn laatste koop ervaren.

ijskoud the Blues’te

Vandaag besteld De dag erna Geleverd CooL Blue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Emoticons toestaan ;-)

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.