Zeer klantvriendelijk

Hartelijke ontvangst. Uitstekende hulp en service

tot nu goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Goede site en uitleg over product, snelle levering

Prima uitleg op de site met keuzehulp en “Coolblue keuze”. Ook eerlijk advies, niet alleen de duurste variant. Super snelle levering, voor 23:59 u besteld, volgende dag geleverd. Met duidelijke info via mail en app over tijdsblok.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In dit geval laptop gekocht, misschien wat meer filters (accuduur, videokaart).

Goed en snel geregeld

Om 23.00 uur iPhone besteld, ochtend erna om 11.30 uur in huis, top geregeld.

Vriendelijk en Bekwaam

Goede kennis van zaken en vriendelijk met goede service Zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

redelijk goed

de laptop zou worden geleverd inclusief een jaar gratis Norton beveiliging, maar helaas. Geen Norton beveiliging op de laptop. ook geen meel van norton.. een misser.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? controle op compleetheid product

Snelle levering loze belofte

Kies voor simpel snoertje vanwege snelle levering voor Coolblue. Tegenvaller als juist die snelheid dan alleen maar een lokkertje blijkt. Nix volgende dag geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets beloven wat je niet waar kunt maken

Prima geholpen

Goeie service van de bezorgers. 2e kansje was een prima alternatief!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ook in de regen met een glimlach

Vrijdag werd mijn bestelling gebracht. Vrolijke knul op een bakfiets. "Joh,word je niet te nat zo?, Nee hoor, ik heb een regenjack in de bak", en daar ging hij, lachend op fiets!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor, ik zou niet weten hoe

Great product and excellent service from Cool Blue.

Perfecte service

Onze melkopschuimer was kapot gegaan na ruim een jaar. Woensdag retour gestuurd en vrijdag was er alweer een nieuwe in huis. Beter kan het niet.

Uitgebreid Assortiment en snelle bezorging

Op zoek naar specifieke producten en weer blij met het uitgebreide en professionele assortiment bij Coolblue. En snelle uitlevering in goed verpakte verpakking

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn bestelde product snel en op de beloofde dag en tijd binnen. Kreeg daarna nog een mail met uitleg hoe het product te gebruiken. Klasse.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou niet weten

Kopen bij Coolblue met een glimlach

Na een stroomuitval van het hele huis bleek onze internetrouter (8 jaar oud) helaas kapot. Gekeken op de Coolblue site, een mooie vervanger gevonden in de TP-Link. Snel naar de winkel in Eindhoven en na even wachten (het was donderdagmiddag) snel geholpen en een uurtje later weer helemaal in de lucht. Thanks Cookblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

vriendelijk, helder en snel geregeld.

Ik kocht een koelkast bij Coolblue. Ik had er zelf al wel één op het oog. Ik moest nog wat dingen regelen met de reservering en betaling en er werd geduldig en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en waar ik rekening mee moest houden. De uiteindelijke levering was een uurtje later dan gepland, maar ook zij waren vriendelijk en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij leverings-vertraging die rond het bezorgmoment ontstaat, wellicht de klant hier nog even over berichten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neij

Iedere keer weer top

Of ik nu iets bestel of in de winkel ga halen, altijd word je goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

fantastische service

Makkelijk bestellen online en dan in de winkel ophalen. En daar wordt je ontvangen als een koningin. Ook fijn dat je verzekering kunt afsluiten en garantie hebt. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Airpods Pro

Duidelijke site

Altijd geleverd zoals beloofd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Naast een snelle levering, was mijn vaatwasser niet goed uitgekozen. Diezelfde avond de juiste uitgezocht en die werd een dag erop geleverd, de verkeerde weer mee. Top service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Let op bij het aanbieden van alternatieven bij vaatwassers dat de maatvoering blijft kloppen die jullie aanbieden

Goed maar kan beter

Een tweede kans iPhone besteld, waarbij alleen de doos geopend zou zijn. Na het opstarten blijkt echter dat de telefoon al 18 keer is opgeladen(gezien bij batterij conditie). Dat voelt een beetje vreemd, want je verwacht eigenlijk een nieuwe telefoon. Verder werkt de telefoon prima en is er niets mis mee

Top. Snel. Vriendelijk. Kundig

Ze leveren snel en goed. En de service is super.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope. Lekker zo doorgaan.

Snel en goedkoop

De barbecue kon heel snel in elkaar gezet worden om hem ook meteen te kunnen gebruiken. Top dink.

prima levertijd en service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden met mijn webcam.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.