Vaatwasser besteld en perfect geinstalleerd en uitgelegd afgeleverd.

Bestelproces: appeltje eitje Installateur van Coolblue was geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door

Goeie snelle levering Mooie TV voor een ontzettend goeie prijs Track & Trace on point met meldingen sturen en zodra ze in de buurt zijn wordt je gebeld 15 tot 30 minuten van te voren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik kon in tegenstelling tot bv Conrad electronica telefonisch contact hebben en de desbetreffende telefoniste heeft mij perfect geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

goed geholpen

Prettig geholpen

Goed en prettig geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heldere website, en snelle levering

perfect!

op de website was het heel makkelijk te vinden wat ik zocht en er was genoeg keuze. De prijs was goed en de bezorging was snel.

• N/A

Dit keer slechte levering

Het zou de volgende dag bezorgd worden, maar het is 3 dagen later geworden. Vervolgens werd het niet geaccepteerd door een post nl punt waardoor het weer terug moest naar het magazijn in Amersfoort. Nu heeft het nog langer geduurd tot ik mijn pakket ontvangen heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aangeven dat het je thuisadres moet zijn en geen post nl punt. Ik wist niet dat ze het kunnen afwijzen omdat het een te zwaar pakket was..

Zeer snel, beleefde en aardige bezorgers en prima prijs product

Dat het toch nog kan in deze tijd zo,n hoge kwaliteit verzorgen en bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? onmogelijk

Alles puik in orde

Goede informatieve site, snelle juiste levering en handleiding van product. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Slechte verzendingen en duurt lang

Slechte verzending, geven ze een tijd aan van half 2 dat mijn pakketje komt. Kom die vervolgens om half 7 echt slec het geregeld allemaal. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Supersnel geleverd

Ruime keuze, artikelen op voorraad en daardoor snel geleverd

snel maar onzorgvuldig

de aflevering was binnen 24 uur maar ik vond het merkwaardig dat een pakketje van 1100 Euro bij geen gehoor gewoon in de voortuin wordt gelegd Als het pakketje door onbevoegden wordt weggehaald wiens kosten zijn dat?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

TOP

Fan en trouwe klant van Coolblue, nog nooit teleurgesteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed. Snelle levering.

Standaard ook op zondag levering. Meer dan nodig was. Maar toch fantastisch. Verder vaak ook eigen transport of met bakfiets . Is wel erg gaaf. En uiteraard veel extra informatie en nazorg mail met nuttige techtechnische info. Geen low budget slechte pakketdienst, want er zijn er bij welk gastjes je voortuin bijna inkomen rijden en met piepende banden grind tegen je raam weer vertrekken.

Bestelling niet op tijd

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Is de Coolbleu slogan . bestelling Dinsdag in de middag gedaan ruim voor 23.59 en evenals bij de vorige bestelling wederom geen levering de volgende dag pas de dag daarna (Donderdag) s'avonds. Het is gewoon een misleidende text waar mensen door besluiten bij Coolbleu te bestellen. Dat dit nu 2 x achter elkaar gebeurt geeft aan dat ik geen uitzondering zal zijn. Haal de text morgen in huis er maar van af en zet er gewoon neer zsm en misleid de klant hier niet meer mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belofte na komen en anders zoiets niet beloven

Zoals altijd goed geregeld

Product volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging binnen kantoor uren zou prettig zijn.

Helemaal goed

Het was helemaal goed de bezorging leuke bezorger sprak nog over mijn kleding dat was nog super leuk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gekregen wat ik bestelde en binnen 24 uur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

jullie service is erg achteruit gegaan.

Wilde in de winkel in Utrecht een e reader en een laptop kopen. Erg lang moeten wachten dus te weinig personeel of te veel personeel aan de koffie op een druk winkel moment want een half uur later was er geen wachttijd meer. Toen ik een nieuwe laptop wilde kopen en de bestanden van de oude op de nieuwe wilde laten zetten zoals jullie nog geen jaar eerder ook bij mijn partner hadden gedaan, kon dat ineens niet meer, het werd nog gevraagd aan iemand die misschien de leidinggevende was maar dat kon echt niet meer. Jammer gemiste kansen allemaal. Ik ga mij bij mijn volgende elektronica aankopen niet meer direct naar jullie maar mij beter oriënteren op de markt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Zeer snelle levering + excellente service

Erg fijn dat ik om 22:00 een bestelling doe en de dag erop in de ochtend mijn bestelling binnen heb. Extra fijn dat ik goed op de hoogte gehouden word qua bezorgtijd via SMS. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en op afgesproken tijdstip netjes onbeschadigd afgeleverd

1)Bestelling bij Coolblue gedaan. 2) Dag van afleveren via internetwebsite bepaald. Tijdstippen eerst globaal- later op het uur gemaild gekregen. 3) Exact op tijd en onbeschadigd afgeleverd, ondanks dat kartonnen verpakking nat was geworden door een lekkende geretourneerde wasmachine 4) Moet apparaat nog instaleren en tevens laten aansluiten door erkend elektrisch installateur i.v.m. garantie, waarmee afspraak gemaakt. 5) Product verzekerd, wat wij alleen voor bepaalde producten doen.

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Heel vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.