Zeer goede ervaring in de winkel in Eindhoven

Ventilator besteld en kon hem direct ophalen in de winkel in Eindhoven. In the winkel vriendelijk geholpen en stond binnen 5 min weer buiten met de bestelde ventilator. Super service :-)

coolbleu is altijd top

snelle levering netjes verpakt. altijd top

Goede service. Dikke vette tien

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het kan bijna niet beter

Snelle levering, duidelijke communicatie

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het hele proces van bestelling tot bezorging verliep soepel. Ik werd steeds proactief op de hoogte gehouden van iedere fase. Dat vind ik prettig en heeft mij rust

Kwaliteit

Goede service,snelle bezorging,

Sneller kan bijna niet

Bij alles wat ik bij jullie gekocht heb heb ik super goede ervaringen.snel en aardig personeel die oplossingen aandragen .ik ben blij met jullie ❤️

Zeer slecht

Verkeerd artikel bezorgd , willen het artikel niet ophalen en het juiste artikel vervolgens bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service

Great service

Great websie. Fast delivery. The only inconvenience was that we have foreign credit card and we couldn’t use it online while placing the order. So we had to go to a store and order everything there. Would be really helpful id they qould accept foreign credit cards

• No

Nette onvangst mooie winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb er te weinig er varing mee

De goedkoopste die ik kon vinden. Snel en correct verzonden!

Een mooie prijs voor 8 Oral-B iO opzetborstels.

Goede service, aardige bezoger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering met uitstekende communicatie over de voortgang van de bestelling.

Mijn eerste ervaring met Coolblue met een online bestelling is uitstekend. Snel geleverd op de door mij gekozen dag door vriendelijke fietskoerier. Hij was er op het aangegeven tijdstip. De communicatie mbt de voortgang van de bestelling is uitstekend. Daar kunnen anderen nog iets van leren. Kortom, ik ben zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eigenlijk niet.

Perfecte service weer!

Besteld en de volgende dag al binnen! Snelle en perfecte levering - geweldige service! <3

• N/A

Prima geholpen

Bij aanschaf telefoon prima geholpen bij overzetten data. Deskundigheid en geduld van de medewerkers verdienen een pluim. De vestiging Groningen is een prettige winkel om te verblijven. De moeite waard om heen te rijden voor de aanschaf van de meest uiteenlopende apparaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel! Product voldoet volgens verwachting.

Ik kijk wat er wordt aangeprezen in vergelijking tot mijn eisen en maak dan mijn keuze.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Consumentenbond testen toevoegen?

Cool blue top, postnl zwaar onvoldoende

Coolblue regelt alles netjes, alleen postnl komt afspraken niet na. Aangezien het een verjaardagscadeau is, zwaar teleurgesteld in de bezorging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga in zee met een andere bezorgdienst

Prima adequate levering van een fijn product

Vrij makkelijk besteld en mijn cadeaukaart via de webshop kunnen inwisselen. Product zoals omschreven en snel geleverd. Eigenlijk heb ik met Coolblue altijd een goede ervaring en prima dienstverlening. Ga vooral zo door . . .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product. goede prijs en een goede service.

Een Mavic 3 drone gekocht. En de keuze viel op Coolblue wegens goede eerdere ervaringen. Een klein probleem bij een eerdere bestelling werd snel en goed opgelost en dat is voor mij de belangrijkste reden om hier terug te komen. Met de drone kreeg ik digitaal goede extra informatie om door te nemen voordat je gaat vliegen. Mooie service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle en uitstekende service!

's avonds om 10 uur een diepvries besteld midden in de zomer en de volgende ochtend werd deze al om 8 uur geleverd. Met een ontzettend goede service geplaatst en geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helemaal top! Ga zo door!

Zondagavond besteld en 1 dag later binnen. Helemaal top. Het artikel wat ik verkocht heb voldoet ook aan de eisen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij zijn super geholpen in de winkel goede uitleg en de man had alle tijd voor ons en kennis van zaken en met de bezorging hetzelfde keurige mensen dus als wij volgende keer weer iets nodig hebben dan gaan we eerst bij cool bleu kijken

Altijd snel en goed!

Altijd snel en goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoeken en bestellen ging snel.

Grote Koelkast en droger gezocht en snel kunnen bestellen. De volgende dag werd t geleverd. Prima bezorgers. De oude spullen en de verpakking weer meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Eigenlijk niet

Het juiste product op voorraad, volgende dag op tijd geleverd, scherpe prijs

Snel het gewenste product gevonden. Snelle, volgende dag levering, in mijn geval zelfs bij bestelling plaatsen op zondag avond. Scherpe prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.