Altijd snel en goed!

Altijd snel en goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoeken en bestellen ging snel.

Grote Koelkast en droger gezocht en snel kunnen bestellen. De volgende dag werd t geleverd. Prima bezorgers. De oude spullen en de verpakking weer meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Eigenlijk niet

Het juiste product op voorraad, volgende dag op tijd geleverd, scherpe prijs

Snel het gewenste product gevonden. Snelle, volgende dag levering, in mijn geval zelfs bij bestelling plaatsen op zondag avond. Scherpe prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goed geleverd

Alles volgens afspraak geleverd en op de afgesproken tijd!

Prima winkel

Ruime keuze, goede omschrijving en af nel verstuurd!

Snel en goed geregeld

De volgende dag bezorgd, goede service

niet goed

Ik heb veel goede ervaringen met Coolblue gehad, echter nu niet. Zondag jl heb ik voor 24.00 een mobiele airco besteld (voor mijn dochter die in een houten tuinhuis slaapt waar het nu bloedheet is), nu (woensdagmiddag) is hij nog niet in huis. Ik heb geen update ontvangen wanneer ze nu wel komen. Ik had beter maandagochtend zelf naar een winkel kunnen rijden, dan had mijn dochter de afgelopen twee nachten wel profijt van de aanschaf kunnen hebben. Ik begrijp dat postnl de bezorging doet en dat het daar waarschijnlijk is misgegaan en ik begrijp ook dat het zomervakantie is, dat het druk is en dat er waarschijnlijk personeelstekort is. Desalniettemin ben ik teleurgesteld. Hartelijke groeten, Charlotte Alewijnse, 06-50241208

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Makkelijk bestellen zeer snelle levering Product volgens verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Product omschrijving klopt niet helemaal er worden twee fans meegeleverd en geen vier

bestelling verliep goed

wat ik wel heel vervelend vind is het jijen en jouwen in mails ed. dat is voor mij een minpunt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, vriendelijke en goede levering

Als je snel iets goeds nodig hebt, ga naar Coolblue

Artikelen gekocht op 9 Aug en spullen pas op 12 Aug ontvangen

Artikelen gekocht op 9 Aug en spullen pas op 12 Aug ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nakomen wat je adverteert

Top geholpen door de jonge dame!!

Gewoon top...advies, behandeling en service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nog nooit problemen gehad, dus prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je raakt gewend aan de uitstekende afhandeling van je bestelling!

Niet alleen stipt op tijd geleverd, maar ook een aanvullende mail met ondersteuningsinformatie om snel aan de slag te gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correct en de website is overzichtelijk

Komen afspraken na

Snel en betrouwbaar

Doen wat je zegt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekker snel en die doos... :-))

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte wijze van bestellen en aflevering conform aangegeven tijd.

Vlotte wijze van bestellen en aflevering conform aangegeven tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging liet te wensen over…

Bezorging was niet op tijd, de avondbezorging was gewoon niet langsgekomen en we moesten ons pakket zelf gaan ophalen de volgende dag bij een ophaalpunt. Extra gemaakte kosten voor avondbezorging zijn wel geretourneerd met excuses en een waardebon voor de volgende bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie verhaal.

Non beleid!

via de site een telefoon besteld en die direct betaald. In de winkel wilde ik die graag ophalen echter bleek dat ik mij moest legitimeren. Op de vraag waarom kreeg ik het antwoord er wordt fraude gepleegd bij apple producten. Op de vraag of ik mij ook moest legitimeren als ik een televisie van 20.000 euro op kwam halen was het antwoord "nee". Als ik m had laten bezorgen was het antwoord "nee". Dus een non beleid. De conclusie van de winkelmanager; ga je toch ergens anders heen. Je kan bijdehand doen met je marketing campagne maar in mijn optiek blijf je netjes tegen klanten. En als je beleid wilt voeren zorg dat je dat dan goed doet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie review

Coolblue is een prima bedrijf maar teveel afhankelijk van hun transporteurs

De 11e een mobiele Airco besteld met raam accessoire, zending zou als 1 zending geleverd worden. Helaas is de raamaccessoire keurig de 12e geleverd maar de airco heb ik voor moeten bellen waar die bleef. Vanmorgen kreeg ik een mail van PostNl dat ze leveren wanneer ik wil ontvangen en als ik geen datum aangaf dat ze morgen, de 15e komen leveren. We zullen zien.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Transport beter afhandelen

snelle en goede levering

Ruime sortering van mijn gezochte artikel , laptop voor foto bewerking!

prima!

Oortjes besteld op zondag en maandagochtend in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en compleet assortiment

Hebben iPad en accessoires aangekocht bij Coolblue omdat ze de enige waren met alle producten in één koop én op voorraad. Alles de andere dag geleverd, prijs was niet de laagste maar scheelde slechts enkele euro's

Nette levering

Keurig op tijd. Van te voren gebeld. Tekst en uitleg erbij. Vriendelijke jonge man.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.