Snel en vriendelijk.

De bestelling werd binnen een dag bezorgd. Super.

Snel en prettig

Altijd prettig zakendoen met Coolblue, duidelijkheid op de site, goede vergelijk mogelijkheid en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

's Avonds besteld, begin van de volgende middag in huis. De gebruikelijke ervaring met Coolblue. Of het artikel zelf bevalt zal de tijd moeten leren. In die enkele keer dat we ondersteuning van Coolblue nodig hadden, verliep dat zeer goed.

Precies zoals afgesproken

Snelle levering. Marktconforme prijs. Puntje van verbetering: al aangeven of er wel of niet een krabbel nodig is voor ontvangst of dat het ook bij buren afgegeven kan worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wel niet tekenen nodig/afgeven aan buren oké.

Tja

Nou ik heb een streep erin (godray) ik vraag me of of hier iets tegen te doen is, het onder garantie valt. Verder een supergaaf product en fijne bakfietsbezorging

snelle actie!

Een morgen zonder koffie gezeten. Nieuwe koffiemachine snel geleverd, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Plug en play, had dit niet verwacht.

Tot nu toe top apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

What I ordered was delivered as promised

Expected quality and delivered even faster than expected (to be honest)

• Nee

Top zoals altijd

Duidelijke communicatie, lekker op de fiets, klantvriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Alles oké.

Uitsteken

Prima opvang bij receptie, goede doorverwijzing naar afhaalbalie, daar zeer vriendelijk geholpen. Ongevraagd gaf de medewerker prima adviezen. Ook het bedrijf zelf zag er zeer netjes en overzichtelijk uit. Was hier niet eerder geweest, maar deze ervaring nodigt uit tot meer.

Snel en goed

Goed verlopen van bestelling tot levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed zoals altijd, maar fietsbezorging kan beter

Pakket is bezorgd, maar niet bij mij. Er stond een handtekening op de afleverbestiging, maar natuurlijk ook niet van mij. Er stond ook niet bij dat het pakket bij de buren bezorgd was. Nu heb ik appcontact met onze directe buren, dus was ik er vrij snel achter waar hij was. Echter, als die buren denken dat ik een melding heb gehad waar hij ligt, komen ze hem de eerste dagen niet brengen. Ik wist niet waar het pakket was, dus kon hem ook niet gaan halen. Tip voor de bezorger: als het pakket bij 20 ER moet, en je laat hem achter bij 20A, zet dat even erop, dan was het geen enkel probleem geweest.

Vriendelijke en meedenkende bezorger

Zoals ik van Coolblue gewend ben alles goed verzorgd. Bijna dan. Fijn dat de bezorger meedacht toen het pakje niet in de brievenbus paste, zoals ik had verwacht. Het was een nintendo spelletje, dat zou met een slimme verpakking toch in de brievenbus moeten passen? Maar het werd goed opgelost! Dus uiteindelijk blijf ik een tevreden klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Slimmer verpakken zodat kleine producten in de brievenbus passen

super snelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Het is echt zo!

Uitstekend!

Snelle levering, ophalen goed geregeld, personeel winkel heel vriendelijk

Bestellen super, ophalen minder

Bestellen verliep goed, maar het ophalen was een stukken minder! Te lang wachten voordat ik me bestelling kon meenemen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie omschrijving

Prima.

Website en levering prima.

Vlot en keurig

Toffe bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

My package has not been delivered

I did not get my package. Under the track and trace link is a message regarding an error and no way to get any more information or change anything in the delivery. What was supposed to be fast took longer than I expected.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Give the delivery person my email or phone number so we can get in touch and I can gave my package delivered

Goede en snelle levering, een tevreden klant.

Goede en snelle levering, een tevreden klant.

Werkt nog niet

Leverings proces en snelheid ongeëvenaard! LG tv oled Ziggo Geen volledig pakket mogelijk omdat de CI+ kaart voortdurend een EO4-4 foutmelding geeft. Nog geen oplossing via support tot heden 1 week. Harry

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nvt

Geweldige snelle klantenservice

Donderdagavond een Samsung telefoon besteld en zaterdagochtend rond 10:30 al in huis. Alles keurig bezorgd en kon er meteen mee aan de slag. Alles was naar wens, vanaf bestelproces tot bezorging. TOPPERS.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

slechte service en onvolledige informatie

In de winkel 3 medewerkers gesproken en niemand vertelt dat de cover niet is inbegrepen in mijn aankoop, terwijl de afbeelding op de site inclusief cover is Na hulp van een vriendelijke en deskundige (Belgisch talige) medewerkster verder op weg geholpen en dan ligt de website er vele uit zodat er niets te bestellen valt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.