Pluspunten

word ook geleverd op zondag,zaterdag besteld op zondag thuis geleverd.verzending met zorg verzond,gratis geleverd en ook terug zenden als er iets niet goed is .

Pluspunten

Het overzichtelijke menu , waar je alles kan terug vinden in elke gesorteede categorie maakt het dess te beter om snel je keuzee te kunnen maken tussen verschillende items. Ik vind het zeer intressant dat je tweedekansjes hebt dit zijn produckten dat terug gezonden werden en voor een goedkopere prijs verkocht worden dit is echt een supergoed idee. De prijs-kwaliteit tussen dit en andere sites is gewoon imens groot . Bedankt coolblue ik ben echt tevreden!!

je kan misschien in de categorie computer en onderdelen meer styling opties voor een zelf bouw pc aanbieden en of misschien een volledig pakket door jullie opgesteld aan een scherpe prijs voor zelf in een te steken. Zo hebbem we er zelf ook iets aan en leren we er uit mvg roberto

Pluspunten

Zeer goeie overzicht, goeie uitleg en makkelijk kiezen van product dat men wenst. de levering was mooi op tijd en de persoon was zeer vriendelijk. Echte aanrader.

Pluspunten

Perfecte levering, zoals beloofd!

Soms wat duur

Pluspunten

Heel gemakkelijk om producten te filteren en te selecteren. Goeie feedback per product en mooie reviews alsook handige voor- en nadelen die omschreven zijn door Coolblue. Heerlijk dat het aanbod zo gigantisch is. Fenomenale klantenservice (nee, écht waar!) Top dat je levering de dag nadien al aankomt.

Helemaal niks, kan niet (of toch bijna niet) beter!

Pluspunten

Zeer snelle levering, zeer goede service, heel overzichtelijk en simpel om te bestellen, veel informatie

Pluspunten

Levering verliep vlekkeloos en ik heb er over het algemeen niks op aan te merken.

Pluspunten

perfect!

Pluspunten

Zeer correcte en duidelijke productomschrijving. Ongelofelijk snelle verzending.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Service impeccable; Prix sans concurrence.

Suggestions

Rien à signaler

Pluspunten

Fantastische dienstverlening, bliksemsnelle levering, ruim aanbod.

Af en toe nog ietwat duur vergeleken met de concurrentie.

Pluspunten

Zeer duidelijke leveringsinfo die ook in de praktijk kloppen! Bovendien altijd leuke dozen!

Een seintje geven aan de klant indien de koerier op bv. 20 mins afstand is?

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Pluspunten

Alles in orde

Doos waarin het geleverd werd (toetsenbord en muis) was veel te groot.

Pluspunten

Net hetgeen waar ik al lange tijd op zoek naar was.

GEEN

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het aangekochte product werd aangeduid als zijnde een verlaagde prijs, maar het lijkt mij eerder een product van een lagere categorie dan de originele prijs. Het toetsenbord heeft geeneens voetjes en de muis is zeer fragiel. Ik voel me misleid door de aanbieding.

Niet aangeven dat het product voor intensief gebruik is. Aangeven dat toetsenbord niet verstelbaar is.

Pluspunten

Eenvoudig aankoopprocess. Goed uitgevoerd

Pluspunten

supersnelle levering en produkt prima in orde

Pluspunten

Eerste maal klant : alles probleemloos verlopen en het produkt (logitech QWERY draadloos klavier + muis) werd als beschreven de dag na de bestelling geleverd !

Ik zou niet weten wat ... !

Pluspunten

Vlotte en correcte levering, niks op aan te merken!