Pluspunten

Zeer volledig aanbod en hele overzichtelijke webwinkel !

Vaak merk ik toch soms wat prijsverschillen met de grote concurrenten maar gezien de goede ervaringen met bestellingen bij Coolblue, kom ik vaak terug naar deze shop.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. De levering van het artikel is ook zeer vlot verlopen, de dag erna heb ik mijn artikel al, super...

Alles is toppi...

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Geweldige klantenservice.

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke website! Perfecte service! Duidelijke informatie over levering

Pluspunten

- Handige site - Snelle levering - Snelle informatie van helpdesk

- Veel foutieve informatie bij producten op de site

Pluspunten

Ik ben heel content van Coolblue. Als postbode ben ik zeer content, zo hebben we toch nog werk voor de boei en de mensen hebben snel hun pakje. Als klant ben ik nog meer content, Ik heb mijn pakje de dag al gebruikt voor mijn werk om naar muziek te luisteren en ondertussen op te laden.

eens kijken zodat de mensen die eco-cheques hebben, ook daar mee kunnen betalen

Pluspunten

snelle reactie op alle punten goede prijzen perfecte service groot aanbod

klachtenafhandeling zou iets beter kunnen, defecte goederen worden naar Nederland gestuurd maar dat is niet echt duidelijk en zo duurt het ook iets langer alvorens je feedback krijgt

Pluspunten

Een correcte aanpak met een zekere twist in dik ok

Pluspunten

Super klantenservice en service na verkoop

Pluspunten

Iphone besteld zondag avond 22:30, zending laten leveren bij B-post, kreeg bericht dat de levering maandag vanaf 17:00 zou klaarliggen, maandag middag kreeg ik al bericht dat mijn Iphone al beschikbaar was bij B-post. """Van snelheid gesproken"""

GEEN

Pluspunten

Zoals steeds: duidelijke beschrijving van min- en pluspunten van het produkt op de website; vlekkeloze bestelling en levering (zelfs op zondag); al véél besteld en nog nooit één negatieve ervaring gehad

Doe a.u.b. zo voort!

Pluspunten

snelle levering, vele levermogelijkheden

Pluspunten

Bestelling al thuis op de dag na de dag van de bestelling

Pluspunten

Correcte en vlugge service.

Alles ok, doe zo verder

Pluspunten

Top webshop met super opvolging achteraf. Stipte en snelle levering blijft de reden om voor Coolblue ondanks soms iets duurdere prijs.

Ik mis de optie om toestellen te vergelijken op Mobile. 3 toestellen lijkt me moeilijk, maar 2 zou toch moeten lukken lijkt me.

Pluspunten

Zeer goede uitleg. Snelle levertijd. S'avonds om 22u30 besteld, s'ochtends om 10u30 geleverd. Altijd waar voor je geld. Ideaal!

Pluspunten

Binnen 24h aan huis zoals beloofd.

Site blokkeerde bij het proberen aankopen online. Als ik inlogde vond ik het de laptop niet die ik wou, als ik opnieuw naar de site ging zonder in te loggen stond hij er wel steeds tussen. Meerdere keren opnieuw geprobeerd en bleef zelfde probleem geven. Als ik (niet ingelogd) het artikel aan de winkelmand toe probeerde te voegen, kreeg ik in de winkelmand de boodschap dat er niks in zit... Dan maar besteld via de klantendienst (telefonisch). Die hebben het voor mij online besteld in mijn naam.

Pluspunten

zeer snelle levering geen schade aan verpakking ophalen pakket waar jezelf wilt hoeft er niet voor thuis te blijven als je dit op een ophaalpunt laat leveren

website werkt niet altijd goed, inloggen lukt soms niet

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

altijd super service! Kunnen velen nog wat van leren. Vooral het plaatsen en installeren van Vaatwassers e.d. is grandioos.

sommige chauffeurs zijn gehaast en proberen de installatie te omzeilen. Oudere personen durven daar dan niets van te zeggen.