Rapide , correct

Efficace comme d'habitude, ne changez rien , ah ! si : quelques promos exclusives seraient les bienvenues...

Produit cassé !

Bonjour, C'est la 1 er fois que j'achète un produit chez vous mais malheureusement il m'a été livré cassé, je suppose que entre vous et le livreur de chez Bpost il y a un souci. Je n'ai pas pu servir de café lors du réveillon ainsi que je n'ai pas non plus profiter personnellement de la machine à café Delonghi.Pas gaie du tout. Cdlt Arabat

• Nous recommanderiez-vous? Non

délai de livraison non respecté

généralement bonne mais pas cette fois .

Levering door PostNl is beneden alle peil p

Heb mijn pakje nog steeds niet in mijn bezit en ik moet het km's ver gaan ophalen. Had bij Coolblue besteld omdat ik op een goede service gerekend had. Niet dus. Terwijl ik het zelfde product (oa. Bij GAMMA) goedkoper kon kopen. Het zal de laatste keer geweest zijn dat ik bij Coolblue besteld heb.

Mooie prijs, snelle service

De levering kon helaas niet doorgaan op de geplande dag wegens onvoorziene omstandigheden voor het transportteam. De levering is de eerstvolgende mogelijke dag ingepland en doorgegaan. Het oude toestel werd gelijk meegenomen en de chauffeur heeft nog de tip gegeven het nieuwe toestel zeker te registreren om een verlengde garantie te krijgen.

Incompetent

Komen geen enkele afspraak na, nooit op tijd leveren, vaak iets niet meer op voorraad terwijl online wel voorraad is… enz… Dienst na verkoop is zeer traag en niet correct!

online besteld, dezelfde dag gaan ophalen

Op 23/12 plaatste ik een bestelling om later op te halen in de Coolblue winkel in Wilrijk. Ondanks dat het de dag voor kerst was , ben ik zeer vlot geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel in de winkel in Wilrijk!

Snelle en correctie levering

Een zeer snelle service en op tijd met track and trace geleverd met de fiets.

Efficient

Helpful and informed on product to offer guidance and recommandations.

Snelle levering en extra informatie ontvangen via email!

Vlug snel en vriendelijke bezorger wat wil je meer

besoin d'un écran ordinateur

Achat fait en toute facilité un dimanche soir et reçu le lundi 11h30. le seul écran trouvé consommation B, tous les autres sur plusieurs sites D, F et même G

Mijn bestelde artikel was op zondagnamiddag besteld en maandagochtend al geleverd. Ook was dit 10 euro goedkoper als bij bol.

Achat d’accessoires

Le matériel a été commandé dimanche et devait être livré lundi 23-12. Je nàuntoujors pas reçu le matériel ni aucune confirmation. Cela faisait partie de mes cadeaux.

Nice

It was the first time that I came in the shop. I did not know that I had to call in after a while standing nothing to do. I asked some people what I have to do to get help. They were very nice very helpful and I had in a quick moment my package so thank you for the people in the shop so nice and friendly and helpful. I will buy again.

Lent

J’attends toujours mon colis alors que ça fait 2 jours que je dois le recevoir

Op tijd geleverd, goede info op dite

Via site goede keuze kunn maken. Vlugge levering , veilige verpakking.

Produit reçu non conforme à celui commandé

J'ai commandé un clavier Corsair avec la disposition Azerty BE, et je l'ai reçu avec une disposition FR, donc renvoi à l'expéditeur. J'attends le remplacement de celui-ci par le bon clavier pour revoir ma note.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima bereikbaarheid en dienstverlening.

Beter kan haast niet.

Top ervaring

Stipte, correcte en uiterst snelle levering via B Post, zeker voor herhaling vatbaar. Kwalitatieve ereader ontvangen.

Perfecte organisatie

De snelle levering na de bestelling, de communicatie over het tijdstip van levering! Top!

De beste

Niks op aan te merken

Super rapide

Un envoi très rapide, de bons prix et beaucoup de choix. J'adore

Excellent service

Excellent service