Fête gâcher

Retard de livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Professionele en snelle service

Zeer tevreden over onze aankoop bij Coolblue, professioneel en snel afgehandeld van begin tot einde. Een extra pluim en ster voor bezorger (Daniel? ) die zo geduldig en professioneel was wanneer het kantoor waar hij moest leveren water-en elektriciteitsschade had en het moeilijk bleek om toegang te krijgen. Top klantenservice en vriendelijkheid!

Al jaren heel tevreden

Al jaren oop ik al mijn electronica bij hen steeds tevreden. Mooi aanbod, sterke prijzen, snelle levering, goede dienst na verkoop

Niet zoals het hoort Tweede kansje 'als nieuw' dient als niet te zijn

De Kärcher K7 hogedrukreiniger zag er niet echt als nieuw uit. De onderdelen zaten gewoon los in de doos, geen handleiding, geen beschermking tussen het toestel en de onderdelen. De bus met reinigingsproduct die er bij hoorde zat er ook niet meer in. Ik zou het toestel moeten kunnen aanmelden voor 5 jaar garantie, maar ik weet niet eens hoe. Voor mij is 'als nieuw' gewoon als nieuw. Ik kan best leven met een schrammetje, eerlijk, als ik hem zelf 1 keer heb gebruikt zal die er niet beter uit zien. Maar het voldoet gewoon niet aan de verwachting. Ontbrekende onderdelen aanmelden gaat niet echt, want dan wordt je richting herstelling geduwd. Maar het toestel doet het prima. Om overdag te bellen heb ik geen tijd (voor 17 uur). De chatbot is een lachertje. Product prima, maar op service laten ze echt wel punten liggen.

Zondag levering

Dank je voor te leveren op zondag

Vriendelijk ontvangen door het winkelpersoneel. Vakkundige uitleg.

Goede opvolging van de vragen die ik stelde. Te vrede over de behandeling

coolblue ok

Wij wensen een zakloze stofzuiger. Mogen wij omwisselen met FC9745/09 aan 178,99 euro zoals te zien op bol.com? Alvast bedankt voor uw antwoord. Mvg, José Vanlerberghe

Retard + livreur irresponsable

Un jour de retard alors que je m'étais organisé (et tout le monde se rejette la faute évidemment) et la livraison de mauvaise qualité : camionette obscure, colis trimbalé n'importe comment au milieu d'un tas d'autres colis et livreur pas aimable, je préfère les robots

• Nous recommanderiez-vous? Non

Topservice!

Ik liet mijn camera leveren in een Coolblue winkel. Wat een fijne ervaring! Professioneel advies, vriendelijk, top top top!

Altijd perfect

Coolblue doet altijd wat het belooft. De communicatie is helder en met een leuke knipoog. Ook de naverkoopservice met handleidingen en tips is top

Comme d'habitude un service au top

Comme d'habitude un service au top

Goede kwaliteit en goede prijs

Snel bezorgd, goede prijs en kwaliteit

Groot aanbod, promo's/ kortingen. Levering dag nadien indien op voorraad = top. Groot electro kan worden aangesloten = topservice. Afspraken leveren of plaatsen via mail op te volgen. Plaatsen verwittigd via bericht op dag zelf

Site internet, envoi et service impeccables.

Site internet qui détaille les caractéristiques des articles, envoi rapide, et service après livraison pour l'installation et l'utilisation. Merci.

Friendly and efficient

Pre-delivery communications were frequent and accurate. I particularly liked that delivery was by bike

Hoewel de winkel duurdere prijzen hanteert dan de collega’s is de nazorg en klantendienst dan ook stukken beter dan elders . We hebben nog maar weinig problemen gehad met aangekochte producten maar iedere keer werden we goed ontvangen en gezocht naar de correcte oplossing . Voor ons geen andere winkel meer dan Coolblue betreft elektrische toestellen of elektronica .

Ma commande est arrivée cassée

J'ai commandé un objectif photographique, d'une certaine valeur, celui-ci est arrivé dans un paquet fortement déformé (écrasement). La boite de l'objectif était elle même déformée et l'objectif présentait une fissuration comprometant son fonctionnement. Je suis embêté car je suis au milieu d'une session photo pour un client et je prends du retard. J'ai fait une demande de retour avec changement de produit et attends de récupérer un nouvel objectif. A noter que c'est la première fois que ca m'arrive avec Coolblue.

Correcte service

De levertermijn was zoals besproken. Mooi op tijd! Super en correcte service!

Niets ontvangen.

Niets ontvangen Mijn bestelling werd aan iemand anders gegeven.

Altijd topservice.

Elke keer opnieuw super tevreden. Niets op aan te merken.

Très satisfait

Simple rapide on sait a quel heure on es livré téléphone quand ils arrivent et très sympa

Super fast delivery, good price and good service.

Bel espresso

Marchandise arrivée samedi comme prévue, emballage conforme Baristina facil d’utilisation

super ervaring

uitgebreide keuze, duidelijk omschreven. Zeer snelle levering. top !

Niet tevreden over het verloop

Op 24 juli kocht ik via uw webshop een Kärcher K5, aangeboden als “tweede kans”-artikel. Bij ontvangst stelde ik echter vast dat het toestel ernstig beschadigd was. De aansluiting voor de tuinslang is volledig afgebroken en ontbreekt zelfs volledig. Daarnaast ontbreken ook diverse schroeven, wat wijst op een duidelijk onbruikbaar toestel. Na telefonisch contact met uw klantendienst werd mij de optie geboden om het toestel te retourneren en vervolgens een nieuw exemplaar aan te schaffen met 10% korting. Hoewel deze tegemoetkoming op het eerste gezicht redelijk lijkt, blijft de prijs na korting (€287,10) nog steeds aanzienlijk hoger dan bij andere aanbieders. Zo biedt Amazon het toestel aan voor €269, zonder enige kortingsactie. Tov 319 bij Coolblue, een groot verschil. Verder werd ik geïnformeerd dat het bedrag dat met ecocheques betaald werd, niet kan worden terugbetaald in geld, maar enkel via een Coolblue-cadeaubon. Aangezien het toestel bij Coolblue duurder is dan elders, en ik genoodzaakt ben om het elders aan te kopen, is zo’n bon voor mij helaas nutteloos. Tot slot blijf ik nu achter met een beschadigd toestel dat ik zelf moet terugbrengen via een druk postpunt, wat bijkomende hinder veroorzaakt. Deze situatie had eenvoudig vermeden kunnen worden als het toestel vóór verzending degelijk was gecontroleerd. In de huidige staat is het niet te verantwoorden dat dit als “tweede kans”-artikel werd aangeboden. Gezien bovenstaande hoop ik alsnog op een passende oplossing. Idealiter wens ik: Ofwel een volledige terugbetaling, inclusief het gedeelte dat via ecocheques werd betaald; Ofwel de mogelijkheid om een nieuw toestel aan te kopen aan een marktconforme prijs, vergelijkbaar met die van concurrerende aanbieders. Graag hoor ik van u hoe dit verder kan worden opgevolgd.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen