Laden reviews...
2,929 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised fast delivery and reliable service, with many noting that products matched their expectations. The site’s information and video guides helped in making informed choices. There were a few delivery delays and missing items, but the overall experience remained strongly positive with excellent support when issues arose.
Commandé dimanche et toujours en attente
Olivier
Anderlecht
Super vlugge levering, product volledig met een mail met tips om efficiënt te gebruiken
carmen
Torhout
Zeer snelle levering, heel goed product
Stefaan Govaert
Knokke-Heist
Na wat informatie over de prijs opgezocht te hebben was het bij jullie een stuk goedkoper dan bij andere verdelers
Chris
Brugge
Ik ging een mail krijgen na 1 dag. Ze gingen mijn adapter bestellen maar nog niets ontvangen. Triest echt Triest.
Eddy
Deurne
Bij bestelling stond artikel op voorraad en voor levering de dag nadien. Dit ging echter niet door, er was wel een mail dat het verzenden langer zou duren dan verwacht. Zonder meer info. We zijn ondertussen woensdag en het pakje is vandaag geleverd. Je kan zeggen voor die paar dagen later, ok, maar de reden van de bestelling had wel een achtergrond, Coolblue kon de dag nadien al leveren, dus een andere kleinigheid moeten gaan kopen met daarop de vermelding dat het echte cadeau nog volgt.
Jan Hantson
Geraardsbergen
Perfect!
Matthieu
Fontier
Très bien
bekim deda
Waterloo
Livraison, prix, rapidité, tout est toujours génial.
Fathi
Bruxelles
Livraison top! Pro et sympathique !
Catherine
Laeken
Zaterdag namiddag besteld zondag middag in huis. Gewoon top service !!!!
Olivier
Beveren Kruibeke Zwijndrecht
recherche des produits intéressantes et claires. suivi de la commande respectée et exécution surprenante concernant la rapidité .
Jean Quevy
Nivelles
Voor 23.30 besteld ; morgen in huis! ik bestel gedurende de namiddag. De volgende dag ( dag van levering) krijg ik een mail dat er vertraging van 1 dag zou zijn . Coolblue had geen tijd schijnbaar om het product te verpakken ... Op zondag geleverd ..Dag extra! reden voor aankoop ..: Levering de volgende dag ( ventilator voor de hitte te trotseren!)
Peter
Heverlee
Toujours très content des commandes faites chez vous et une super livraison rapide même le dimanche . Très bon service !
Danirl
Houtain Saint Siméon
Je prends expressement congé un jour pour réceptionner le colis, j'apprends au matin que celui ci sera retardé, je ne trouve pas ca terrible surtout que votre pub précise bien, commandé et livré le lendemain ... Alors que la c'était 4 jours plus tard ! De plus, un garage offert a l'achat d'un robot, si nous ne prenons pas le temps pour lire le dernier paragraphe au fond de la page, nous ne sommes pas au courant que la démarche doit être faite de notre coté, je trouve ca réellement dommage le manque d'information et le manque de suivi. Cordialement.
Vincent
Spy
Zondag besteld, met de veronderstelling dat er maandag geleverd werd. Maandag krijg ik een mail dat er vertraging is. Echter op mijn account staat nog steeds dat ze maandag leveren. Maar er staat wel dat het nog steeds niet is ingepakt. Ik heb nu het raden naar wanneer ze wel leveren.
Evi
Willebroek
Hoi Evi,
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de vertraging en de onduidelijkheid rond de levering van je bestelling. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer de verwachte leverdatum niet wordt gehaald en je geen duidelijk zicht hebt op wanneer je je bestelling mag verwachten.
We zien dat het bedrag van je bestelling ondertussen werd teruggestort op je rekening. Onze excuses voor het ongemak dat je hierbij hebt ervaren.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je in de toekomst een betere winkelervaring te kunnen bieden.
Vriendelijke groet,
Coolblue
Vrijdagavond besteld, zondagmorgen BBox
Dirk
Ranst
Un vendeur très à l'écoute souriant de très bon conseil bravo
Michel
Itterbeek
Heel behulpzaam en goede levering
Simonne
2440 geel elsum 67
Kennis van zaken altijd vriendelijke bediening ook bij thuislevering
Eric Hammer
Kontich
Pour ce qui est du passage de commande en elle-même pas de soucis tout marche bien et le livreur était impeccable. Par contre impossible de me faire livrer dans les délais annoncé. Ma livraison a été replanifié le jour même pour le jour suivant 3 FOIS. Et le tout avec un service client qui certe prend le temps de répondre mais ne sais rien ou ne peut rien faire. Le délai de cette commande était critique et Coolblue a tapé totalement a coté alors que l'on doit choisir un créneau de livraison. Je rappelle également que le site arbore fièrement la mention "Commandé avant 23 h 59, livré demain gratuitement" ...
Paul-Henri
Flawinne
Mooie service
Lynn
Sint-Niklaas
DPD zou mijn Coolblue pakket leveren op zaterdag 21 juni tussen 13.13 uur en 14.13 uur. Groot was mijn verbazing dat ik vanuit mijn appartement juist zag (uitzicht op de straat en de ingang) dat DPD toekwam om 13.14 uur en zich op straat opstelde (met de knipperlichten aan). Echter niemand stapte uit en er is ook niet aangebeld bij mij. Groter was mijn verbazing dat de chauffeur weg reed en ik toen een e-mail kreeg: "Jammer genoeg hebben we je gemist bij de levering van je pakket 05228735263682 !!! Ik was thuis heb ze gezien vanuit de derde verdieping maar ze leveren het pakje niet af ! Toch jammer dat zo'n duur pakje van 616 euro niet met de nodige zorg wordt geleverd ! Natuurlijk kunnen jullie als Coolblue daar niet aan doen maar de koerierdienst natuurlijk wel in gebreke blijft ! Luc Van der Mast Dullaert 22 bus 8 9900 Eeklo [email protected]
Luc
Eeklo
Hoi Luc,
Bedankt voor je uitgebreide review. Onze excuses voor de vervelende ervaring met de levering van je pakket. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer je thuis bent, de bezorger ziet aankomen en er toch geen levering plaatsvindt.
We nemen je feedback over de bezorging zeker mee en zullen dit verder opnemen met onze bezorgpartner DPD. We verwachten dat onze klanten hun bestelling op een correcte en zorgvuldige manier ontvangen, zeker wanneer het om een waardevol product gaat.
We hopen dat je je pakket ondertussen goed hebt ontvangen en dat je tevreden bent met je aankoop. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Vriendelijke groet,
Coolblue
After ordering a lot from Coolblue over the years and always receiving great service, this time I was really disappointed. I ordered a TV on Friday for delivery on Saturday and paid an extra €39 for the selected time slot. Unfortunately, I later received an email saying that delivery on Saturday was no longer possible. I work in logistics myself, so I understand that issues can happen, but I expected at least a phone call. Yesterday, I received another email from bpost saying they would deliver my TV, but without any time slot or clear information. I paid extra for a service that was not provided, so I would like my €39 refunded. Sorry, Coolblue, but I expect better from you. Best regards, Joao
Joao
Kontich
J’ai passer commande le 19/06 et je n’ai toujours pas eu ma commande. J’ai téléphoné et ils m’on dit que c’était un problème technique. Les personne étais très sympa ! Mais bon la commande ce fait attendre et pas de mouvement. J’ai aussi reçu un compensation ce que j’ai beaucoup apprécier mais bon là commande n’est toujours pas là ce qui est le plus important
Keanu
Tubize