Laden reviews...
3,000 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised fast delivery and reliable service, with many noting that products matched their expectations. The site’s information and video guides helped in making informed choices. There were a few delivery delays and missing items, but the overall experience remained strongly positive with excellent support when issues arose.
Product zoals vermeld de dag erna geleverd, en voldoet aan onze verwachtingen. Helemaal tevreden ! Toppie !
Heidi Dierckx
Brecht
Magasin très chouette Très vite servi Très vite livré par un chauffeur serviable Pas d’erreur de livraison
ERIC
Bruxelles
Pc besteld, voldoet aan de verwachtingen. verzending door Bpost. die hadden het pakket PC van 1500€ zomaar voor de deur geplaatst aangezien er niemand thuis was. Dit is voor mij onaanvaardbaar.
Filip
Buggenhout
Steeds dezelfde topservice, snelle levering en geweldige klantenservice
Mathi De Pauw
Laarne
Livraison très rapide, colis livré en parfait état.
Pascale
Bovigny
J'ai toujours été très content des services Coolblue ainsi que de mes achats.
Dominique Deverdenne
Grace-Hollogne
Geen enkel probleem bij bestelling en betaling. Volgende dag in huis zelfs vóór de middag!
Timothy
Sint-Niklaas
Een artikel aangekocht met de belofte voor voor 23.59 uur besteld morgen in huis, wacht nu reeds 3 dagen erachter en zou vandaag nog niet geleverd worden!
Luc Van de Sompel
Zwijnaarde
Hoi Luc,
Onze excuses voor de vertraging van je levering. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je rekent op een levering de volgende dag.
We zien ondertussen dat je bestelling inmiddels geleverd werd. We hopen dan ook dat je ondanks de vertraging van 3 dagen tevreden bent met je product en er volop van kan genieten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Met vriendelijke groeten,
Coolblue
Rapidité et efficacité
Isabelle VAN WYMERSCH
GERPINNES
Site clair, filtres et avis permettent un choix éclairé
Ana Victoria
Ramillies
Snelle en correcte levering.
Jan Geirnaert
MERELBEKE
Service rapide et aide à la clientèle
Isabelle
Wezembeek-Oppem
Bonjour Coolblue, J'ai finalement bien reçu le coli après vingt jours et non 24 heures comme promis. Ma plainte, le livreur a déposé le coli de plus de 1000.00€ devant notre porte d'entré aux vues de tous !!!! Par chance il n'a pas été volé. Prenez en bonne note, c'est pas sérieux. Salutations, Philippe
Philippe
Uccle
Bonjour Philippe,
Bonjour Philippe,
Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes soulagés d’apprendre que votre colis est finalement bien arrivé.
Nous comprenons toutefois parfaitement votre mécontentement concernant le délai de livraison ainsi que le fait qu’un colis d’une telle valeur ait été laissé devant votre porte sans autorisation. Ce n’est absolument pas le niveau de service que nous souhaitons offrir.
Nous prenons votre remarque très au sérieux et allons la transmettre au transporteur concerné afin que cela ne se reproduise plus.
Toutes nos excuses pour cette mauvaise expérience, et merci encore pour votre retour.
Bien cordialement,
L’équipe Coolblue
Service agréable et rapide
Latifa
Bruxelles
Le livreur a laissé mon colis, un pc portable, par terre dans l'herbe MOUILLÉE à côté du portail OUVERT sans sonner, SOUS UN AUTRE COLIS DE 30kg !! La boite du PC (pas celle du colis donc) avait commencé à prendre l'eau et à s'écraser. Incroyable. Mais pas dans le bon sens.
Garance Broze
Jemappes
Pakje werd zogezegd daags nadien geleverd maar heb het tot op heden nog steeds niet ontvangen!
Melissa Pardaens
St-Pieters-Leeuw
Hallo,
Wat jammer om te horen dat je pakket 2 dagen te laat werd geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Voor het ongemak hebben we een tegoedbon van 10 euro aan je account toegevoegd.
Groetjes, Coolblue.
Parfait tant du point de vue du conseil que du service!
Michel
Fléron
Levering werd eerst dag te laat geleverd en dan de volgende dag niet afgezet terwijl dit gerust veilig kon bij onze afwezigheid en dat kan ik nog begrijpen maar werd dan naar afhaalpunt gebracht die amper 2 uur per dag open is en 15 km van bij mij thuis ligt. Dit ben ik niet gewoon van Coolblue en ik hoop dat zij niet standaard zijn overgestapt naar DPD ipv Bpost.
Katrien
Pollare
Hallo,
Wat jammer om te horen dat je pakketje een heel eind verderop werd geleverd. Onze excuses voor het ongemak.
We nemen je feedback zeker mee naar de toekomst om dit beter te doen. Ter compensatie hebben we een tegoedbon van 10 euro toegevoegd aan je account.
Groetjes, Coolblue.
RAS. Tout s'est déroulé comme prévu.
JEAN
Sommière
Répond à mes attentes
Stéphane
Charleroi
Livraison le jour demandé, tout est parfait
Alexandre
Belgique
Rapide et efficace
Pierre
Woluwe-Saint-Lambert
Super vriendelijk en goed service
Marc
Schoten
We kozen voor Coolbleu omdat het artikel er gunstig geprijsd was, er goede informatie beschikbaar was en er snel geleverd werd.
Frederik
Leuven. be
Altijd in orde als men iets besteld,naargelang de bestelling Altijd een mailtje met info over het gekochte product.
Rudy
Evergem