Laden reviews...
2,947 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised fast delivery and reliable service, with many noting that products matched their expectations. The site’s information and video guides helped in making informed choices. There were a few delivery delays and missing items, but the overall experience remained strongly positive with excellent support when issues arose.
Snelle en correcte levering
Nicky
Beringen
3 jours pour recevoir ma friteuse Le facteur a depisé 2 hours plus tard la friteuse au vureau de poste sans passer par min adresse. Changez de servuce de livraison !!!@
marc Goessens
Anderlues
SNEL BESTELD EN SNEL KUNNEN AFHALEN
myriam
Edegem
J’ai acheté deux accus pour mon Nikon e j’en suis content.t
Etienne
Godarville
Rapide précis comme cela doit être
Claude
Bruxelles
Kan niet beter!
Ingrid
Tongeren-Borgloon
2 en eenhalve dag op een bestelling gewacht. Herzie uw slogan !
Martine
Berchem (Antwerpen)
zondag besteld,maandagmiddag geleverd aan heel goede prijs
hugo
kortenberg
Bestelling geplaats op 30/5 en zou geleverd op 1//6 (Ik had hier speciaal een thuis werkdag voorzien zodat er zeker iemand thuis zou zijn). Ik heb op heden niets ontvangen. Bestelling volgen lukt niet meer. Klantenservice is enkel iets digitaal en kan niemand telefonisch bereiken.
Hagendorens Wim
Kontich
Hoi Wim,
Bedankt voor je review. Onze oprechte excuses voor de vertraging en de onduidelijkheid rond je levering. We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer je speciaal een thuiswerkdag hebt ingepland om je bestelling in ontvangst te nemen.
We zien dat je bestelling uiteindelijk op 3 juni werd geleverd. Hoewel dat de vertraging en de gebrekkige communicatie niet goedmaakt, hopen we dat je intussen tevreden bent met je aankoop en er veel plezier van hebt.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Vriendelijke groet,
Coolblue
Prima opvolging en de 'track en trace' ook tot in de puntjes. Niet gewoon.van bij Coolblue te bestellen...wisten.niet dat jullie de oude oven terugnamen. Zondagavond op mail gelezen voor de thuisbestelling maandag. Kunnen zelf oven niet uit zijn 'nis' nemen...anders zou de zoon het zondag gedaan hebben. Is nu ook geen drama...nu zelfwerk...mee naar containerpark rijden. Och ja...er zijn ergere dingen.
Lut ANRIJS
Drongen-Gent
Amazing everything from start to end, details of the product, flexibility with shipping dates and speed of delivery. Only thing is thew box was delivered with a sizeable whole on one side; probably an accident during transport, as they happen, so we checked that the goods weren't damaged with the courrier and fortunately it seems all good. Will definitely come back to Coolblue in the future!
Georges
Bruxelles
Mijn bestelling nog niet aan gekregen!!!!
Marie-Paule
Aarschot België
Hoi Marie,
Bedankt voor je review. Onze oprechte excuses dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer je uitkijkt naar je aankoop.
We zien dat je bestelling uiteindelijk op 6 juni werd geleverd. Hoewel dat de vertraging natuurlijk niet goedmaakt, hopen we dat je intussen tevreden bent met je aankoop en er veel plezier van hebt.
Vriendelijke groet,
Coolblue
Commande faite et dans la commande, la livraison a été décalé de 1 jour pour 3 produits similaires (ventilateurs Philipps) et il n'y en a que 2 qui sont arrivée hier, sur les 2 ventilateurs, un des 2 avant déjà utilisé apparemment et il y avait un coup dans le ventilateur. Le dernier ventilateur devait arriver aujourd'hui à maximum 14h40 et il n'est toujours pas là à 16h15. On m'a dit au téléphone que je devais moi-même aller déposer le ventilateur défectueux dans un point Bpost pour demander un échange alors que le problème vient de vous. Personnellement, je ne trouve pas cela très pro de votre part
Valentin Laroche
Avenue de Broqueville 107, 1200 Bruxelles
Perfect, as usual!
Flo
Dendermonde
ik bestel een gsm van 475euro en zorg dat ik de dag van levering zeker thuis ben, word deze gewoon in de brievenbus gestoken zonder even aan te bellen, vind ik niet kunnen
steve
van moer
La livraison est au top. Le fait de savoir à l'heure prêt l'horaire de livraison, je trouve cela très pratique
Christophe
Le Bizet
Je suis très satisfait de mon expérience avec Coolblue. Le site est clair, intuitif et très facile à utiliser. La recherche des produits ainsi que le processus de commande sont simples et rapides, ce qui rend l'achat très agréable. La livraison a été extrêmement rapide, bien plus rapide que ce à quoi je m'attendais. Le suivi de commande est également très pratique et rassurant. Je recommande vivement Coolblue pour son excellent service, sa facilité d'utilisation et son efficacité.
Emma
Rèves
Super simple, acheté en ligne vers 13h, livré le lendemain à la même heure. Parfait. Par contre la pub qui passe à la télé m'insupporte je tiens a le dire, au point au j'ai failli acheter ailleurs pour cette raison (mais c'était 200€ moins cher que partout ailleurs alors ...)
Jérôme
Liège
zaterdag besteld en zo als afgesproken,zondag geleverd! altijd positieve over deze winkel gehoord! een aanrader!
LUISA
lokeren
Who delivers on Sunday, after I order on Saturday afternoon? These absolute maniacs.
Jimbo
Leefdaal
A VOIR A L'USAGE.....
Marc
ATH
Tout d'abord Je remercie le vendeur à Drogenboos Pour le conseil qui nous a donné et les différents atouts de comparaison de l'article que nous avons acheté. Merci beaucoup. G.Aydogan
Aydogan
Strombeek-Bever
andere winkel lens besteld , 3 tot 7 dagen , na 10 dagen nog niks , hier bestelt minder dan 1 dag, andere geannuleerd
Bart Vangeel
turnhout
Zeer vriendelijk en pertinent geholpen.
Ralf
Brugge
De laatste +/- 2 jaar baggerslecht. * Beschadigde producten bij levering * Betalen voor diensten die niet worden geleverd ( tijdslot kiezen) * Nemen geen verantwoordelijkheid * Leveringen niet op tijd/niet geleverd * Geen informatie betreffende verwachte levering bij een wijziging * Geen updates, zelfs niet wanneer beloofd * Bezorgers die leveringsdocumenten zelf ondertekenen * 50 % van de klantendienst dat geen oplossingen kan aanbieden, maar steeds gaat voor die schamele voucher van €10. * De klant spendeert zelf zoveel tijd aan leveringen/ opvolging/ klantendienst dat hij bijna werknemer is. Bovenstaande zijn geen éénmalige gevallen.
Tim Denayer
Duffel