Perfect zoals altijd

Snel & stipte levering Prima prijs

Alles heeft goed gewerkt

De levering was op tijd en de verpakking was goed. De prijzen waren inderdaad competitief.

Scherpe prijzen.

Geleverd zoals afgesproken.

Niet tevreden met de staat van de levering

Ik ben ditmaal niet tevreden met de levering van mijn laatste bestelling. Alhoewel de levering zoals voorzien op tijd werd geleverd, was de staat van de geleverde producten beneden alle peil. De doos waarin de items waren ondergebracht was veel te groot gedimensioneerd en zonder enige binnen bescherming, waardoor de kwetsbare items, die niet afzonderlijk waren verpakt, los doorheen geschud werden en elkaar beschadigd hebben (deuk in het glazen pandeksel, en krassen op de metalen randen van de pan zelf). De doos was trouwens geen Coolblue doos zoals bij vorige bestellingen en de levering gebeurde ook niet door een Coolblue courrier maar door PostNL, die er niet om bekend staan zorgvuldig met pakjes om te gaan. Ik ben dus verplicht geweest deze twee items te retourneren voor vervanging. Ik wacht nu nog steeds op de beslissing of er nog wel een nieuwe pan zal geleverd worden, of ik, zoals met het glazen deksel, zal terugbetaald worden. In het laatste geval (terugbetaling) zal ik verplicht zijn het derde item ook te retourneren, omdat dit accessoire dan overbodig geworden is. Indien dit voor het vervolg jullie nieuwe modus voor leveringen is, zal ik niet meer geneigd zijn kwetsbare items bij jullie te bestellen.

livré dans les temps

Produit conforme livraison dans les délais

Parfait

Parfait

Produit à été commander et le lendemain il était là.

Tout est vraiment bien, je n’ai rien à dire! Continuer comme ça!

Pakje spoorloos

Kocht en betaalde m'n elektrische tandenborstel, deze werd volgens post.nl geleverd in een postnlpunt. Toen ik in de winkel kwam, zei men mij dat ze geen postpunt meer waren, dat ze geen pakjes meer verdeelden. Zaterdag kon ik online een medewerker van coolblue spreken en ze ging het uitzoeken. Nu is het donderdag, nog niks vernomen geen mail, niks!! Geen elektrische tandenborstel!

Coolblue = Ja / PostNL = Nee

Tevreden over Coolblue zowel online als in de winkel te Hasselt. Maar absoluut niet over de samenwerking met PostNL. Na 2 uitstellen van leveringen werd mijn pakje geleverd, en het betreft een printer, dus enige voorzichtigheid is wel nodig. Bezorger stopt, ploft pak voor de deur, aanbellen en dadelijk vertrekken zonder te wachten. Ook niets moeten aftekenen trouwens. Dit is niet de eerste slechte ervaring met PostNL. Ik zal alleszins uitkijken naar leveringen die niet door deze firma gebeuren. Maar nogmaals, de service van Coolblue zelf is zeker in orde

Traitement et Livraison rapide

Traitement et Livraison rapide

easy to order came quickly

website is easy to use and delivery times easy to understand.

Service en klantvriendelijkheid bestaan nog

Door een onduidelijkheid op de website of onoplettendheid van mezelf loopt er 2 keer iets fout met mijn bestelling(levering/bestelling foutief product) Bij ieder contact met de klantendienst was er begrip voor de vergissing en stelde men alles in het werk ASAP een oplossing te bieden. De menselijkheid waarmee ik als klant geholpen werd was ongekend in deze tijd. Ik sprak met mensen aan de telefoon een niet met gehersenspoelde.... die een script en lijstje aflezen. Echt fijn om je als klant nog eens echt klant te voelen.

Nihil

Pakje nog niet geleverd !!!

Agréablement surpris

Commande facile, très grand choix et prix attractifs. Ma commande correspond à mes attentes et même un peu plus. Etonné par contre d'être livré par la poste.

Customer centric

Customer centric

Zeer goede service vriendelijk bediening correcte service

Nickel, rapide, efficace

Camera Eufy délivrée bien plus rapidement et avec plus d'explications que sur le site.

Sneller dan snel !

Vooreerst bij de zoektocht naar het gekochte product op jullie website kregen we duidelijke info die ons hielp bij onze beslissing welk product het best aan onze vraag voldeed en nog geen 18h na de bestelling waren we al aan het genieten van de aankoop. En geleverd op een groene manier met de Coolblue bakfiets door een vriendelijke bezorger.

Mijn aankoop is snel verlopen

Gewoon goed

Colis non livre

Ça fait plus de deux semaines que j’attend mon coli et toujours. Première et dernière commande chez coolblue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je n’ai pas reçu mon coli

Je n’ai pas reçu mon colis mais le service client est top Merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Triestig

Kreeg mail dat bestelling in de winkel in Wilrijk vanaf 1/10 aanwezig was. Ik rijd er naartoe en wacht flink mijn beurt af. Dan meldt de verkoper, uw bestelling is er niet. Manager komt erbij, biedt nog niet eens zijn excuses aan. Uiteindelijk kon ik niets anders dan akkoord te gaan met levering in afhaalpunt morgen. Ik kijk ook erg uit naar de beloofde 15 euro compensatie! Coolblue is een regelmatige klant kwijt.

achat de ram par internet

La commande : parfait la livraison : parfait l'ouverture : les RAM était protégée dans un plastic, mais quand on bougeait la boite, elle se bougeait n'importe où ? Peut-être une boîte plus petite ?

Snel geleverd, goed gecommuniceerd en kwaliteit zoals verwacht

Une expérience positive de la recherche du produit à la livraison

Le site internet est clair, complet et facile à utiliser. La promesses concernant la livraison sont tenues. Le produit correspond complètement à la description et aux attentes. Ce n'est pas ma première expérience avec Coolblue, c'est chaque fois un plaisir. Je n'hésite pas à acheter leurs produits.

165 Denen

Lochristi 9080