Parfait

Rapide, livraison précise (et à velo), prix bas

Simple et efficace

Produits commandés, date de livraison respectée et tout est dedans. Que demander de plus ?

Snel en goed

Simpel , snel en duidelijk

Voldoende informatie

Telkens ik er gaan kopen krijg ik voldoende informatie om het juiste product aan te schaffen.

Heel erg tevreden

Eerlijke winkel ,mijn Dyson aan - uit knop ging niet meer ,was nog op garantie ,heel vriendelijke klantendienst ,zeiden wat te doen ,werd naar dienst techniek opgestuurd ,maar na 2 weken kreeg ik mail te lang ging duren en erna niet te maken was en Coolblue niet deze V12 Detect slim absolute nog in voorraad had ,mocht eender wat kiezen voor wat steelstofzuiger gekost had en bleef altijd geldig ,maar heb besloten de allernieuwste V15 te kopen daar juist reclame op was en amper 50 euro bijgelegd en dag erna thuis geleverd ,nog nooit zo vlug geholpen ,geen seconde heeft iemand moeilijk gedaan ,super winkel en medewerkers

Great experience

All is in a good order

Very good

The tv is amazing and the delivery was fast and precise

rapide efficace

Tres bon site internet. facile de faire son choix

Zeer snel en goed

Ok

Parfait , rapide et conforme. Bon prix

Ras

Mauvais service dans le magasin

Nous avons passé commande en ligne pour des cartouches hp. Lors de la commande il est possible de payer en ecocheques dans le magasin. On est passé dans le magasin et ils ont refusé les ecocheques, on a vraiment été mal accueili en plus. Voilà pourquoi cette plainte. On achète souvent chez vous et pas des petits montant , mais là on a été très décue de la façon qu'il nous a servi. Je vous recommande en ligne mais pas l'accueil a l'avenue louise à ixelles.

Het was onze eerste aankoop bij Coolblue en alles is goed verlopen beter dan verwacht Groetjes Gilbert

Excellent

Premiere commande passé et livraison rapide. Au top. Je recommande.

Nickel

Coolblue est le seul site où il est clairement indiqué que pour les montres connectées version 4g/lte il faut un abonnement e-sim. Ils indiquent les points forts et les faibles, pour moi ce site fait partie des plus honnêtes envers le client, j'espère que ça va le rester longtemps.

Mega doos voor 2 cadeaubons

Mega doos met maar 2 cadeaubons in, verspilling van de grote doos en daar bovenop moest er voor levering van de doos iemand thuis zijn en kan ik 2 dagen later naar een ophaalpunt in de buurt. Ik was in de veronderstelling dat deze gewoon in men brievenbus konden. Ik verschoot me een ongeluk wanneer ik die doos zag.

Levering is een onbekende, POSTNL *****

Levering van pakket verloopt heel moeizaam, geen info, enkel 3 dagen na elkaar het bericht dat de levertijd is gewijzigd, vandaag helemaal niets van info, enkel levertijd wordt berekend.

Rapide et bien servi

Le produit correspond et est livré sous 24 heures

Duidelijk en efficiënt

Ik zocht een product dat ik jaren geleden al eens besteld had. Snel had ik de vernieuwde versie gevonden (goedkoper zelfs) en besteld, en was het vlot thuis geleverd.

Simple rapide efficace

Bah c’est bien pas trop cher et livraison rapide.

Nooit meer !

Bestelling gedaan op 8 september ,zou geleverd worden op 9 september, kon niet geleverd worden. Nu 13 september nog steeds niet geleverd . Heb nog geen nieuwe datum van levering gekregen. bestelling verdwenen en geld kwijt ?

vlotte levering van prima materiaal

Laptopmonitor besteld en dag nadien geleverd. Prima materiaal!

Vlot geholpen bij omruiling.Verkoper vriendelijk en technisch ervaren.

Goeie service

Livraison rapide et service impeccable

Excellent service

Vaste choix de produits

Efficace et rapide, ponctuel et professionnels

Hele vriendelijke bediening en uitleg

165 Denen

Lochristi 9080