Uitstekend !

Als in een droom.

perfecte service

een bestelling gedaan en ik wist niet hoe het werkte dan maar gebeld en ik wist het zo heb het ook direct besteld en ik had het de volgende dag al top dank je

Dépôt du colis devant la porte

Le colis a été déposé devant la porte sans avoir sonné ou téléphoné alors que nous étions chez nous (un samedi matin).

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer goede service

uitstekend

correcte artikelomschrijving correcte levering

Positief

Zeer vlot om pakje af te halen in Coolblue winkel Louisa. Een aandachtspunt is dat het niet zo duidelijk is dat je je eerst moet registreren via een touchscreen om je pakje op te halen.

Coolblue in orde / Levering externe partner ondermaats

Over Coolblue niets dan lof: correcte prijs / duidelijke informatie. Andere winkels hadden dezelfde prijs, toch voor Coolblue gekozen. Tot mijn verbazing met BPOST geleverd. Groot, relatief zwaar scherm: grote doos van 16kg. Bpost doet dikwijls zelfs de moeite niet meer om aan te bellen, zoals nu ook het geval was (100 % zeker), en brengt alles naar hun postkantoor waar je nadien zelf moet langs gaan. Status van de levering moet je opvolgen in hun app, zelfs geen bericht meer in de bus.... Voor mezelf wordt dit de volgende keer een criteria dat gaat meespelen: wie levert de goederen. Indien Bpost: andere winkel.

Super! Direct geholpen door vriendelijk personeel!

Voordat mijn (gratis) koffie op was had ik al wat ik 10 min eerder online had besteld. Mijn zoveelste positieve ervaring met coolblue in Wilrijk.

Klantvriendelijk, goede service, goede communicatie, een uitleg in detail

Vriendelijke personeel.

Mijn eerste ervaring met nieuw computerscherm is goed . Ben tevreden met mijn aankoop .

Service professionnel

Commandé un jour, reçu le lendemain. La livraison correspond à ce qui a été commandé. Le livreur est bien sympathique.

Mon colis à été expédié à une mauvaise adresse

Erreur dans l'entendre de tri. Résultat des courses, mon colis n'arrive que 3 jours plus tard. Pas de compensation, pas de livraison express Mais communication plutôt bonne

Achat d’une nouvelle central à vapeur Calor

Toute première expérience sur coolBlue et ben je recommande à 200%

Slecht

Verpakking stuk , bij levering. Stukken van mijn levering ontbreken. Kan niet retour gezonden worden, alleen als ik het zelf retour stuur, dit kan ik niet , veel te zwaar. Dus zelf naar Bpost breng.

rapide et facile

Commande faite pour recevoir un jeu le jour du lancement. Reçu à 14 h, livraison facile et claire ! Merci!

Je n'ai toujours pas reçu ma commande.

En général je trouve que Coolblue est vraiment pratique, mais cette fois on m'a expliqué que ma commande s'était retrouvée en Allemagne et je n'ai donc toujours pas reçu ma commande depuis 4 jours, au moment où j'écris.

TOP

goede service in de winkel en daarna aflevering op tijd zoals beloofd

slechte leveringsservice

Ze willen een zware airco leveren met B-post en afzetten aan de deur. Niet uitpakken, niet meenemen van de oude kapotte airco. Ik heb de bestelling geannuleerd.

Livré vite et bien (prestataire sérieux)

Souris commandée dimanche, livrée lundi PM via bpost à mon lieu sécurisé (en mon absence), plutôt que via certains livreurs très approximatifs.

heel snelle service

alles dik in orde

Informatie van de verkoper Lennard was Top.

UItstekend

Zeer vlug besteld

Alles ging zeer vlot en correct!

Vanaf de aankoop op de website van Coolblue tot en met de afhaling in de winkel, ging alles snel en zonder enig probleem!

super

Veel beter als een gasbbq van barbecook ,word veel warmer

165 Denen

Lochristi 9080