OK, ondanks wat onzekerheid bij levering

Eèn bestelling in twee keer geleverd. Zorgde voor war verwarring. Eind goed al goed evenwel

Zeer slechte service

Heb een iPhone 16 pro Max gekocht krijg ik notificatie die is bij buren geleverd ging naar de buur heeft niks aangenomen. Wie leverd nou een kei dure telefoon gewoon naar de buren

excellent - dra : snel : accuraat

alles prima !!!

zoals steeds correct en volgens afspraak

Bestel al jaren via CoolBlue in prijs - levering en servicze na verkoop ben ik steeds tevreden geweest. TOP service en goede kwaliteit.

Top qualité !

grand convaincu des hauts parleurs B&W pour leur qualité musical et de fabrication , c’était la dernière pièce qui me manquait pour compléter mon système HiFi mais aussi en mode nomade .

afwachtend en twijfelachtig.

product beschadigd aangekregen , teruggestuurd en aangekomen bij coolblue maar nog geen reactie gekregen. ben benieuwd hoelang dit op zich laat wachten. Ik wacht nog even af om een aanbeveling te doen , kan enorm pos. zijn maar ook super neg. Nu ga ik zeggen nee in afwachting van.

Correcte, snelle afhandeling!

Correcte, snelle afhandeling!

Snelheid in uitvoering

zeer goede service

zeer goede service, ik ben al jaren fan van Coolblue. :) Coolblue is here for you!

Au Top !

Commandé dimanche soir, livrée lundi 13h! Livreur poli et sympathique. Suivi impec, astuces et mode d'emploi reçus par mail. Nickel ! :-)

Alles is altijd in orde van order tot bezorging zelfs bezorgers zijn heel vriendelijk! Als er een problemenis word het meteen opgelost opgehaald of volgende dag al nieuwe geleverd! Enkel jammer dat de producten vaak net iets meer kosten dan op andere webshops.

Chaotisch

Ik had contact met verschillende medewerkers, ze gaven allemaal een andere uitleg. Mijn laatste contact was Jordy, een dikke pluim voor de manier waarop hij info gaf, eindelijk!

Très mauvaise aide

Cool Blue n'a pas du tout répondu à ma question et n'a pas été capable de m'aider ! Je ne recommande pas d'être client chez eux !

• Nous recommanderiez-vous? Non

respect des délais

tout depuis la commande à la livraison est très clair.

Je recommande

Commande en ligne, retrait en magasin facile. Je suis très satisfaite

op tijd en in perfecte staat geleverd

geen opmerkingen

Achat blender

toujours heureuse de commander. livraison rapide et sans problème. MAIS cette fois, le blender que je commande était partout à 199 euros sauf chez vous 208. Après l'avoir signalé lors de ma commande on me rétorque que vous offrez la rapidité de livraison. C'est ma faute d'accord je passe commande car cadeau et que vois-je aujourd'hui 8 jours après qu'il est passé à 199. Lors de ma demande vous auriez pu faire un geste commercial si c'est pour le diminuer après. Merci

OK

Goede ontvangst, goed advies, goede bediening vriendelijk professioneel. OK

snel en kwalitatief

snelle levering, goede opvolging, duidelijke informatie

Gemakkelijk bestellen website Snel geleverd

Supersnelle levering

vrijdag besteld, zaterdag in huis. Jammer dat de handleiding niet up-to-date is.

Scherpe prijs, perfecte levering.

Besteld om 23H05, geleverd 9H20! Hoe doen ze het toch... Mooi degelijk LCD

Livraison parfaite à l'heure prévue

Livraison parfaite à l'heure prévue

perfecte levering

Perfecte levering van het pakket

Had hogere verwachtingen

We reserveerden een toestel bij jullie om aan te kopen. De enige info die we kregen was de info die ik ook online vond die bij het toestel genoteerd stond. A.d.h.v. die info kozen wij deze laptop. We kregen zelfs het toestel niet eens te zien! Zo jammer! De reden om het toestel niet thuis te laten leveren, was dat we dachten extra toelichting te krijgen. Nu reden we hiervoor speciaal naar Hasselt. Die rit en de nodige tijd hadden we ons dus beter kunnen besparen. Bovendien komt het ongepast over geholpen te worden door een medewerkster met een kauwgom in haar mond. Bij aankomst werden we wel vriendelijk geholpen. Een jongeman heeft ons ook nog vriendelijk uitleg gegeven over draadloze oortjes. Toch iets positiefs meegemaakt en dat wil ik ook graag meedelen.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600