Top service. Zending werd niet de dag na bestelling geleverd, maar dit stond duidelijk vermeld bij het afronden van de bestelling. Spijtig dat de mannen van de levering niet de producten over een verhoging van de venster mochten leveren (snap het ook, het ging over een koelkast). Wel fijn dat ze mee dachten om zo veilig mogelijk de koelkast toch binnen te krijgen,wat ook gelukt is met de hulp van extra helpende handen.

Neemt tijd voor inlichtingen

Heb goede inlichtingen gehad van de verkoopster en is vriendelijk En vlotte dienst met bpost . Mag omwisselen .

Excellente espérience, jivraison dans les temps et matériel commandé.

Après avoir acheté deux ordinateurs, j'ai commandé une imprimante et suis ravi du traitement de ma commande par COOLBLUE. A recommander!

Vriendelijke personeel , alles geleverd op tijd , top

we zijn zeer tevreden, maar wanneer krijg ik de facturen?

nog geen mail gekregen van de facturen

Snel en concreet

Positief

Wat een ontgoocheling

IPhone besteld na paar dagen viel die uit. Binnen gebracht op 30/7 en ik moest wachten. Heb hier over al slechte review geschreven, op deze review werd geantwoord dat het niet kan en ik idd nieuw toestel mag krijgen, op het zelfde moment krijg ik in mijn mailbox een mail dat ik mooi moet wachten... nu kreeg ik een mail de 14de dat mijn toestel is opgestuurd naar de reparatie??? Wat heeft u dan die 14dagen gedaan met mijn toestel?? Staan jullie er dan niet bij stil dat het hier om een telefoon gaat? Waar een mens de dag van vandaag jammer genoeg niet meer zonder kan? We zitten ondertussen aan 3 weken. Nu graag een eerlijk antwoord die overeenstemt met het antwoord in mijn mailbox.

Prima hulp

Vervanging defect apparaat

Efficient process at the store, kind staff members

Efficient process at the store, kind staff members

Great

Fast delivery and satisfying website

Professionnel et accueillant

Coolblue fait clairement de l’ombre aux magasins d’électroménager habituels. On retrouve un but d’informer pour le meilleur appareil, les meilleurs conseils et un service très qualitatif. Là où les magasins habituels nous assomme de possibilités en vue d’une vente.

Facilité

Le process est d’une grande facilité, souplesse et rapidité.

Dik ok!

Snelle levering.

Bestelling voor een correcte prijs thuis geleverd

Nieuwe inbouwkoelkast voor een correcte prijs besteld, 2 dagen nadien correct thuisgeleverd. Deze koelkast was bij Coolblue op voorraad, wat een absoluut pluspunt is tov andere winkels/ketens.

1ste contact was een ramp, heeft me veel tijd gekost nadien bij 2de contact prima verdergeholpen

Ik zou volgens medewerker binnen enkele minuten een mail krijgen met een betaalverzoek, na 1 uur wachten terug ingebeld en andere medewerker zag dat 1ste medewerker bestelling niet had klaargezet, Tsja dan had ik nog lang kunnen wachten…

Vlotte bestelling

Bestelling liep vlot en levering is correct verlopen

Uitstekende ervaring bij Coolbue !

Ik heb recent een Google Chromecast gekocht bij Coolblue en ben zeer tevreden met de hele ervaring. De website was duidelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De levering was snel en goed verzorgd. Daarnaast vond ik de uitleg bij de aankoop erg nuttig, wat me hielp om mijn Chromecast snel in gebruik te nemen. Topservice, ik zou zeker opnieuw bij Coolblue bestellen!

Excellent

Excellent

Vlotte service

Vandaag besteld is letterlijk morgen geleverd.

Service parfait

J'ai commande en un Clic le lendemain c'etait a la maison super merci

Excellent came with 100% battery, it is as same as new one.

Excellent service.

Rapidité de livraison au top

Large choix, explications conformes au produit et livraison rapide le lendemain. En un mot: PARFAIT

Commande chez coolblue en retard

Nous avons commandé chez Coolblue pour recevoir un nouveau téléphone en urgence en 24h. Nous avons choisi coolblue expressément pour le recevoir en 24h. La livraison est en retard de 3 jours…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles vlot en top verlopen

165 Denen

Lochristi 9080