Zeer goede aankoop service

Ik had de Galaxy 9SE Tablet online aangekocht met wat accessoires en dan gekozen voor ophalen in de winkel in Brugge. Daar werd de suggestie gemaakt om een 60W lader te kopen ipv de 18W lader die ik mee besteld had. De screenprotector werd er zeer verzorgd opgekleefd en alles in de bookcase klaar voor gebruik. Ik ben ook zeer tevreden over de Samsung Tablet zelf.

2de keuze product aankoop niet goed

Ik heb voor de eerste keer een tweedekeuze product gekozen, dus een product dat op één of andere manier retour is geweest. Ik dacht Cooblue garandeert de kwaliteit, en tegelijkertijd wat duurzamer aankopen, minder afval. Product was echter vrij vuil, er zaten onderdelen en een verpakking bij die er niet in hoorde te zitten, en de stroomkabel ontbrak ... product retour gestuurd

Goede service en onthaal

Vriendelijk Onthaal

Goeie service

Goeie prijzen met sterke service. Komt beloftes na kwa levertijd, kortom tevreden

Très bon service

Très bon service

Uitstekende service! Supermakkelijke app, stipte levering, vriendelijke medewerkers, een plezier om hier iets te kopen.

Levering op 1 kalenderdag is echt een pluspunt

Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar ik heb er nog nooit problemen ondervonden of werd goed geholpen door de klantendienst. Levering is bij mijn weten bijna altijd mogelijk op 1 kalenderdag (mogelijk niet bij feestdagen, maar die zijn zeer beperkt in aantal). In dit geval werd dringende bestelling op zondag geleverd,

Quick and effcient pick up

The website has an English version I found what I wanted easily enough. Option to pick up or delivery I opted for pick up and pay in-store. The collection was effortless.

Pakje niet afgeleverd om adres

Pakjes niet afgeleverd, volgens mail van bezorger werd pakje afgeleverd maar niemand gezien of gehoord aan ons huis

Vriendelijke en hulpvaardige winkelbediende

GOED

Spijtig dat we niet op voorhand wisten dat alleen een usb kabel aanwezig was en dat we nog iets appart moesten kopen om in de steker te zetten

Franchement à recommander, bien emballé, fonctionne très bien, je suis ravie surtout avec ces fortes chaleurs, merci

Doen wat ze zeggen

Positief. Het is spijtig dat tweede kans produkten niet in de winkel kunnen worden afgehaald. Tevens is het zeer vervelend dat het leveringstijdstip slechts midden in de nacht wordt medegedeeld. Dit kan beter! Bij niet levering wordt men niet direct op de hoogte gesteld (vb uitvallen van een leveringsrit door externe oorzaken)

Excellente expérience

Il y a vraiment rien à redire. Tout a été parfait.

Zeer goed advies

Bij aankoop van nieuwe tablet zeer goed advies gekregen van de medewerker. Vlotte service, heldere uitleg.

Commande d'une tondeuse un jour et livraison le lendemain dans l'intervalle de temps annoncé.

Première expérience totalement satisfaisante.

Rapide et fiable

Commandé en soirée, livré le lendemain matin.

super!

Diepvries gekozen via de website. Gekozen voor een tweedekanstoestel aan sterk verminderde prijs. Geleverd op het aangekondigde tijdstip door een erg vriendelijke en behulpzame medewerker. Bedankt!

Perfect!

Zeer correct en snel bezorgd.

Perfecte afhandeling en snelle levering

Perfecte afhandeling en snelle levering

Makkelijke website, vlotte levering.

Alles vlot en goed verlopen. Duidelijke communicatie over leveringsmoment. De chauffeur die leverde was alleen franstalig, maar om het pakket aan te nemen moet je niet veel frans kennen en de man was heel vriendelijk.

Very good and professional

Happy with my purchase

top service

alkes top

Goede info en snelle levering

Zie boven

Aanrader

Blend perfect bevroren fruit - gaat heel vlot. Ik krijg er de perfecte smoothiebowls mee. Alsook de zelfreiniging-functie werkt goed om vooraf te spoelen.

165 Denen

Lochristi 9080