Alles top

Zeer tevreden over gans de lijn

Netjes verpakt!

Dag ervoor besteld volgende dag geleverd

werkt alleen met Samsung Galaxy toestellen

Deze samsung tags werken alleen met Galaxy toestellen van Samsung. Ikzelf heb een google pixel pro en die kon hiermee niets doen. Zonder probleem terug kunnen sturen maar het had wel mogen vermeld worden op de website. Ging wat CO2 gespaard hebben... Bij de Galaxy telefoon van mijn vrouw werkte het wel maar die had geen tags nodig....

Vlotte service

Snelle herstelling aan correcte prijs. Enkel een beetje moeilijk om achteraf factuur te downloaden, maar uiteindelijk toch gelukt

Service rapide et livraison

achat conforme au descriptif et très bon emballage

• Nous recommanderiez-vous? Non

Livraison le lendemain

Article acheté lundi reçu mardi, état du colis impeccable, application intuitive

Tevreden

Wat ik besteld heb heb ik ook gekregen en het voldoet volledig aan de info die erbij stond

Uitstekend !!

Zeer correct en snel

Het is zalig hoe de technieker mij ontvangen en geholpen heeft in de winkel van Wilrijk. Mijn IPhone onmiddellijk uitgelezen, de garantie juist toegepast en ook nog een vervang toestel aangeboden!! Was echt top

Efficacité

Rapide, précis et efficace.

bb

very good

Service super

Rapidité livraison. Article impeccable

Perfect van bestelling tot levering

Perfect van bestelling tot levering

Ik ben niet tevreden, gemaakte afspraken dient men na te komen

Ik ben niet zo blij, zaterdag werd er een probleem met een tweede kans product netjes geregeld door uw medewerker Jani. De verdere afhandeling werd tot in de puntjes geregeld. Er werd een nieuwe coolbox gereserveerd en de betaling zou volgen vanaf het tweede kans product terug bij uw dienst zou toekomen. De meerwaarde voor het nieuwe product werd gedeeld door twee als commerciële tegemoetkoming voor het probleem met het tweede kans product (probleem was zindelijke staat en meer beschadigingen dan de omschrijving op de website; vervolgens was het handvat gebroken toen ik de levering openmaakte) Vandaag ontvang!ineen bericht dat het bedrag teruggestort wordt want dat het artikel niet meer op voorraad is. Als ik het product op,de website zoek kan het morgen geleverd worden. Wat ís het probleem? ik weer het niet interne communicatie… Ik had graag een afhandeling zoals die zaterdag overeengekomen is Dank en vriendelijke groeten, (Om 15u16 heb ik aan de klantenservice gereageerd) Bert Goris

Perfecte service met de glimlach.

Perfecte service.

J'avais indiqué une livraison à domicile - et sans recours pour enlever ma commande.rtant !

Très MAUVAISE expérience ! J'avais lors de ma commande, indiqué avoir besoin d'une livraison A DOMICILE ! Vu que je suis handicapée mobile. Et sans aide ! Comment puis-je maintenant résilier ma dernière commande ? Martine Dedoncker [email protected] 0470/ 02 45 52

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ben al jaren klant en we gaan nergens anders..

Een vraagje: heeft coolblue Nederlandse roots..? [email protected] PS: geen reclame mails aub

Slechte service

Eerste was/droogautomaat werd geïnstalleerd door de bezorger maar verloor water langs onder van de machine. De man heeft de machine terug meegenomen en gezegd dat wij de dag erop of hoogstens 2 dagen later een nieuwe machine zou ontvangen. Ik ontving van Coolblue echter een mail dat de machine niet langer beschikbaar was en dat mijn geld op een Coolblue account stond en ik bijgevolg verplicht was om opnieuw te bestellen bij Coolblue. Dit geld moest teruggestort worden ipv op een Coolblue account te plaatsen. Dus zat er niets anders op dan opnieuw bestellen. Helaas geen machine aan dezelfde prijs. Dan dus 150 euro opleggen en ipv levering de volgende dag heb ik een dag en volledig weekend gewacht op nieuwe levering. Toen de bezorger aankwam zei deze dat het ging om een drempel levering. Dwz machine verpakt achterlaten. Toen wij zeiden dat dat het geval niet was heeft hij toch de verpakking verwijderd en de machine geplaatst.

Duidelijke app Snelle levering Beschikbaarheid product Klein pakket dus rechtstreeks in brievenbus Communicatie

Nog steeds de beste

simpelweg altijd de beste ervaringen bij Coolblue. Van iets bestellen op de website tot het afhalen in de winkel. Alles verloopt vlot en de werknemers zijn steeds vriendelijk.

Ongelooflijk snel geleverd!

Ongelooflijk snel geleverd!

Duidelijk aangegeven wanneer het pakje geleverd werd, met nog een sms een kwartier op voorhand.

Snel en heel vriendelijk geholpen

Laptop startte op met een foutmelding die ik zelf niet kon oplossen. Langs gegaan in een Coolblue winkel en was snel opgelost.

165 Denen

Lochristi 9080