Voor herhaling vatbaar

Prima service vlotte leevering

Toppers van bezorgers!!

De bezorgers waren super vriendelijk en hebben ons goed geholpen!

Conforme et juste

Tout comme je voulais, aucun problème. Merci

Iphone13 delivered to wrong address

In store experience very good. During the sale my delivery address was confirmed. The iPhone was delivered the next day as scheduled but to the wrong address Clos des Charmes instead of Carré des Platanes. I cannot understand how the delivery company De Post, can make this type of mistake!

• Would you recommend us? No

Prima service!

Zoals naar gewoonte correcte service en kwaliteit!

klantvriendelijk

klant en dienstvriendelijk. Goede opvolging na verkoop voor levering.

Quick delivery

Quick delivery, products according to expectations! Let's see the long term durability after a few years..

Tevreden, maar

Ik ben een beetje ‘in de war’ Het artikel dat ik kocht, staat de week na de solden (ik kocht het zogezegd in korting) 3 euro goedkoper dan de soldenprijs. Wat klopt hier niet?

Rapide et efficace, mais manque de diversité sur le matériel proposé

Je suis passé par vos services pour votre rapidité de prise en charge de la commande, et pour des raisons de facilité, résidant en Belgique. Je n'ai pas été déçu : commandé samedi à 18h30, j'ai été livré dimanche à 11h30, bien plus vite qu'espéré. Vos prix sont concurrentiels, le seul reproche que je pourrais faire concerne le manque d'alternatives pour certaines pièces de PC (je l'assemble moi-même, il me faut donc un set complet qui corresponde à mes besoins, mais je n'ai trouvé que 2 pièces satisfaisantes et compatibles selon mes critères). Merci encore pour votre service.

Niet goed

Ik wacht al méér dan drie weken op een terugbetaling van een order 82273291 ( Iphone 15Zwart ) Het pakje is door Bpost zelf terug gestuurd wegens beschadigd en ik heb sinds 18 juli nog geen terugbetaling gezien ? Ik kan dus ook zelf niet retourneren want dat heeft Bpost al gedaan .... Kunnen jullie die 809,00 € terug op mijn kredietkaart zetten aub ? Jo Hermans N.V. Mykene Muntstraat, 44 3000 Leuven

Gemakkelijke site

Uitleg op site is heel gemakkelijk. Jammer dat mijn tablet gewoon voor de deur lag .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ALLES PRIMA

TIJDIGE LEVERING; SCHAAR NOG TE TESTEN BIJ EERSTE VLEESVERSNIJDING.

déçue

trop long à expliquer

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering aan een correcte prijs.

Daar ik een beginner ben leek deze een goeie om mee van start te gaan in combo met twee lenzen. Slechte punten kan ik op dit moment nog nie geven daar ik gaande weg mijn weg zal moeten zoeken. Goeie punten: uitermate mooie fotos.

Parfait

Livraison rapide et dans les temps. Matériel conforme à la description sur le site. Service parfait.

Goede service netjes geleverd top !

Makkelijke website, met goede filters. Vergelijkknop is heel handig.

Doeltreffende website

Duidelijk menu, goed overzicht van alle categorieën en uitstekende informatie m.b.t de producten .

Excellent service après vente

Ma taque a été malheureusement livrée cassée. Elle a été remplacée le lendemain. Réaction rapide et sympathique des employés.

Correcte firma

Degelijk en betrouwbaar

Alles was goed aan deze 'tweedekans'

Snel geleverd. Tweedekans was als nieuw (en inderdaad met lagere prijs). Handig product 2m kabel van USB-C naar DP - geen adaptors en losse kabel nodig. Eén (klein) minpuntje maar dat stond er ook bij (al dan niet in de recensies): er zat geen 'lock' mechanisme op de DP plug.

Heel onaangenaam

Eerst werd de levering van mijn pakketje met 2 dagen vertraagd. Dan krijg ik een melding dat mijn pakketje maandag geleverd zou worden. Mijn vriend en ik vertrokken vroeger terug naar huis om dit pakket te kunnen ontvangen. Toen we al een tijdje tuis aan het wachten waren kregen we een mail dat er niemand thuis was dus de bezorger het pakket niet heeft kunnen leveren. Dit terwijl we zeker wel aanwezig waren. De bezorger heeft niet de moeite gedaan om aan te bellen en nu kunnen we ons pakket morgen namiddag bij een afhaalpunt ophalen dus hebben we voor niets leveringskosten betaald en voor niets vroeger naar huis gekomen. Enorm onprofessioneel. Onze naam en ons busnummer staan nochtans heel duidelijk aangeduid en in ons appartementsgebouw is er de mogelijkheid om pakketjes af te leveren in een speciaal daarvoor bestemende kast.

De perfecte aankoopervaring

Overzichtelijke en aangename website met de juiste selectiecriteria, eenvoudig aankoopproces en snelle afhandeling.

Perfect verlopen

Idem

Excellent service!

Livraison rapide et dans les temps. Très bonne communication en matière de tracking.

165 Denen

Lochristi 9080