Perfecte levering van het pakket
We reserveerden een toestel bij jullie om aan te kopen. De enige info die we kregen was de info die ik ook online vond die bij het toestel genoteerd stond. A.d.h.v. die info kozen wij deze laptop. We kregen zelfs het toestel niet eens te zien! Zo jammer! De reden om het toestel niet thuis te laten leveren, was dat we dachten extra toelichting te krijgen. Nu reden we hiervoor speciaal naar Hasselt. Die rit en de nodige tijd hadden we ons dus beter kunnen besparen. Bovendien komt het ongepast over geholpen te worden door een medewerkster met een kauwgom in haar mond. Bij aankomst werden we wel vriendelijk geholpen. Een jongeman heeft ons ook nog vriendelijk uitleg gegeven over draadloze oortjes. Toch iets positiefs meegemaakt en dat wil ik ook graag meedelen.
Beste Wendy, Het spijt ons enorm dat je laatste bezoek in onze winkel in Hasselt enorm is tegengevallen. Hoewel we ernaar streven om al je vragen te beantwoorden in onze winkels, kan het in sommige gevallen echter voorkomen dat de beschikbare informatie ontoereikend is om je te voorzien van een uitgebreider antwoord. Met betrekking tot je vraag over het bezichtigen van laptops in onze winkel, willen we je informeren dat niet van elk model een showmodel aanwezig is. Wij kunnen je dus laptops tonen waarvan er een showmodel beschikbaar is, maar helaas is dit niet mogelijk voor een model waarvan we geen showmodel hebben, zelfs indien de laptop zelf wel op voorraad is. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pas de commentaire négatif
Wij hebben een ipad besteld op vrijdagnamiddag en hij is reeds geleverd op zaterdagnamiddag . Perfect op het tijdsstip dat ze lieten weten . Heel vriendelijke coerier . Fantastische service . Voor herhaling vatbaar . Groeten . Rita Van Oostende
Appareil qui fonctionne parfaitement, livraison très rapide et dans les délais annoncés.
Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Uiterst vriendelijke bediening in de winkel in Wilrijk.
S’avonds om 9 uur aangekocht, volgende dag voor 9 uur afgeleverd. Mooie tweedehands (nieuw) met ecocheques kunnen scoren!
Bonjour, Je devais recevoir ma livraison ce matin, et j'ai recu un mail pour me dire que personne n'était la pour recevoir la livraison alors que personne n'a sonné et que personne n'a appelé. Je suis maintenant en ligne de 45min au téléphone afin que quelqu'un décroche et me dise le status de ma commande. En attendant je recois des mails pour me dire que la livraison sera demain. Quel service pitoyable, je ne commanderai plus chez CoolBlue tant que leur service de livraison et service clientèle ne s'améliorera pas.
Bonjour Antoine, Nous sommes vraiment désolés d'entendre que la livraison de votre commande ne s'est pas déroulé comme prévu. Comme il y a avait un problème lorsque la livraison de votre machine à laver, nous avons préparé une nouvelle commande pour vous. La nouvelle machine à laver vous sera livré demain le 01/04. Cordialement, Coolblue
Juste parfait. On reçoit un mail avec l'heure estimée de livraison. Ensuite, on reçoit un sms et le livreur appelle une demi-heure avant la livraison. Avec de bons conseils en déposant le colis.
Personeel technisch zeer goed op de hoogte.
Très rapide et conforme hormis le fait que nous sommes francophones et que nous avons reçu une version NL des livres de cuisines qui se trouvaient dans la boîte du magimix. Nous aurions préféré avoir des livres en français
Goede prijs/kwaliteit.
Super snelle service en duidelijke track and trace .
Ik zal zeker nog bestellen bij coolblue
Vous promettez un livraison en 1 jour pour compenser le fait que vous n’ayez pas les articles en magasin, j’attends toujours ma commande. Ce n’aurait pas été grave si ce n’était pas un cadeau
Bonjour Lina, Nous sommes vraiment désolés que la livraison n'était pas effectuée comme prévu et que vous n'ayez pas encore reçu de nouvelles concernant votre commande. Ce n'est certainement pas ce que vous pouvez attendre de nous ! Nous avons vérifié l'état de votre colis et nous avons vu qu'il y a un retard chez notre partenaire de livraison. Nous donnons toujours à notre courrier un certain temps pour résoudre le problème et livrer votre colis. Si vous n'avez pas reçu votre colis le 02/04, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle afin que nous puissions vous fournir une solution et une compensation appropriées. Cordialement, Coolblue
Wat een fantastisch super team in Olen Shopping. Altijd super beleefd en vriendelijk et een zeer goede uitleg van de producten.
Très bonne expérience avec votre magasin en ligne.
De hulp die ik mocht ontvangen was snel, to the point en vriendelijk. Compliment!
Téléphone commandé à 21:30 et livré le lendemain à 8:30 par un livreur très sympathique. Possibilité de suivi du colis très précis. Je suis impressionnée de la qualité de ce service. En plus des prix compétitifs que propose coolblue
Mooi op tijd
Ik heb daardoor mijn bestelling niet gekregen en ben vanaf nu klant-af.
Hallo Daan, Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service! Zou je ons per e-mail kunnen laten weten waarom je juist ontevreden bent met onze service? Op die manier kunnen we je helpen en je de service bieden die je verdient! Met vriendelijke groet, Coolblue
Bij het ontvangen van mijn pakketje bleek de gehele doos kapot te zijn. Er bevonden zich zelfs afgebroken stukken pallet in de doos. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd. Maar dergelijke dozen dienen niet meer opgestuurd te worden....
Hoi Jasper, Het spijt ons ten zeerste te vernemen dat je jouw pakket in beschadigde staat hebt aangekregen. We begrijpen dat het geen prettige ervaring is om een kapotte doos, met zelfs stukken pallet erin, te ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit aan ons te melden. We zijn blij om te horen dat de inhoud van het pakket gelukkig niet beschadigd is, maar we zijn het volledig met je eens dat dergelijke dozen niet meer voor verzending gebruikt zouden mogen worden. Dit is niet de standaard die wij nastreven. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern onderzoeken om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We zullen onze processen met betrekking tot de verpakking en verzending van pakketten opnieuw bekijken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je in de toekomst weer met vertrouwen bij ons bestelt. Met vriendelijke groeten, Coolblue
All was fine for all points of view
livraison le jour de ma demande aucune difficulté sur le site produit conforme que du positif
Very efficient