Vlot, makkelijk.

Alles verloopt vlot, duidelijk, snel.

Levering kan beter

Levetijd nakomen dus andere betrouwbare vervoerder nemen

Rapide et efficace!

Totalement satisfaite de notre expérience d’achat chez Coolblue. La commande est facile, le délai de livraison très court.

Super en qualité et rapidité

Que des éloges

Heel vlot en vriendelijk

Efficacité Amabilité

Très bonne organisation

Performant toestel, gemakkelijke installatie en goede werking

De service en vriendelijkheid van het personeel is best tof. Gemakkelijke installatie en duidelijke instructies. Een kwalitatieve aankoop.

Een zeer goede ervaring met coobleue

Vriendelijk personeel gedienstig in verschaffen van uitleg en als ze het niet weten iemand anders gaan informeren dat vind ik heel belangrijk

Très bon rapport qualité prix

Offre super intéressante . Envoi soigné et très rapide. Très bon suivi depuis la commande jusqu’après l’ envoi.

Génial

Rapidité et sérieux, pour un prix très compétitif

Lightning Mcqueen

The order was super simple to make, the delivery was faster than expected and the item was in perfect condition. Will buy from CoolBlue again and I do recommend it to everyone.

très rapide, livré en 1 jour. Super !

très rapide, bonne qualité. Incroyable !

Réception magnifique

J ai commander le lendemain min colis est arriver avec une précision d heure de livraison. Le chauffeur très sympathique. Merci

Efficaces et professionnels

Commande livrée un peu en retard suite à un panne de camion mais à part ça tout est très bien

Weer een goede koop.

Met de beschrijving van het toestel en de vergelijking met andere kon ik vlot een keuze maken.

Super service

Service rapide, précis et aimable

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten

De levering was van mijn producten gebeurde pijlsnel. Op minder dan 24u had ik mijn bestelling in huis. De producten vallen in de smaak en zijn kwaliteitsvol. Hartelijk dank!

Eigenlijk ben ik teleurgesteld, Wou een ventilator op hoge voet, en kreeg er eentje op lage voet. Verkeerde keuze besteld dus. Zag toen gisteren dat er reeds minder keuze was. En het gewilde model reeds 3€ duurder was op 1 dag verschil.

Snelle correcte levering

De website is overzichtelijk met correcte reviews, bestellen gaat snel, levering dag na de bestelling correct ontvangen.

Conforme à mes attentes

Produit Conforme à mes attentes, délai de livraison respecté

Laveur de vitres efficace sur vitres mais sur mon abris en polycarbonate car Çà raye

Reçu mon paquet une douzaine d'heures seulement après ma commande ! Commande sur le site facile, un peu moins cher qu'ailleurs et très rapide.

Heel blij met aankoop van iPhone

Heel blij met men aankoop

Excellent toujours avec le sourire

prise de commande et changement d'adresse de livraison très facile. Livraison a l'heure et comme toujours avec le sourire.

Klantenondersteuning niet meer wat het is geweest

Al het mogelijke om een herstelling niet onder garantie te moeten uitvoeren.

Alles zoals verwacht

Topproduct snel geleverd!!