Vlugge service, een goede prijs

Gedienstige service in de winkel, en binnen de 2 dagen kreeg ik mijn Office 2021 geleverd, alles perfect.

Alles ok

Alles zoals het moet.

Min

Graag mail in het Nederlands, of zijn wij te min

• Would you recommend us? No

Snel en volgens afspraak geleverd

Nieuwe laptop na een paar dagen werkte niet meer en ontving een nieuwe bij aflevering van de kapotte

Ik bracht mijn nieuwe laptop die na een paar dagen kapot ging bij jullie terug. Na het nazien van het probleem ontving ik onmidellijk een nieuwe. Fantastische service en vriendelijk personeel!

Vlotte service

Correcte en vlotte bediening. Nazenden van de factuur was zoals afgeskprolen.

Excellente! Rapide et efficace !

Le personnel est poli gentil et bienveillant. La livraison et le suivi est rapide et efficace.

Première expérience et très contente

Traitement rapide de la commande. Reçu 12h après. Tres contente de mon achat. Mon fils a commandé le même.

Correcte levering

Produkt is correct en in perfecte staat geleverd

service rapide

très bien

Klantendienst gaf aan dat we met ecocheques konden betalen echter bij aankomst winkel ging dit niet

Een computer aangekocht bij coolblue. Klantendienst eerst telefonisch gebeld voor reservatie van toestel. Informatie gevraagd of we kunnen betalen met ecocheques. Dat zou kunnen en geen probleem zijn. Eenmaal in de winkel blijkt het niet te kunnen. Ook een levering ooit gevraagd bij coolbleu. Konden ze niet in de kelder zetten wegens 1 kilogram te zwaar. Coolblue altijd trobbels. Koop er als je problemen wilt hebben.

Vandaag in de namiddag besteld en de dag er na al in huis

Très efficace.

Acheté en deuxième chance. Très bonne remise

Correct

Mooie prijs, goede service, klantvriendelijk in winkel Brugge

Duidelijke communicatie, doet wat het beloofd.

Heldere en open communicatie. Duidelijke info, productbeschrijving, vergelijkbaarheid, de goedkoopste aanbeveling na marktonderzoek. De dag nadien bezorgd. Op geen enkel probleem gebotst. Top!

Gewoon geweldig

Heel blij met mijn bestelling! de dag nadien al in huis. Ik zou Coolblue altijd aanbevelen al altijd heel tevreden geweest.

Gewoon goed

Op tijd en correct geleverd

Expérience détestable !

Après nous avoir annoncé une livraison entre midi 20 et 13 heures 20, nous sommes avertis par le chauffeur vers 10 heures 30 qu’il sera là dans une demi-heure maximum 3/4 heures pour une livraison demandée dans l’après-midi ! Après cela nous devons insister très lourdement pour qu’il veuille débarrasser la machine de tous ses cartons et plastiques d’emballage. Enfin il refuse catégoriquement de brancher l’appareil. Nous habitons à 150 km du lieu de livraison et j’espère que Coolblue remboursera les amendes pour excès de vitesse dues à l’incompétence de vos planificateurs. Et pour votre service et votre sourire, on ira dorénavant chercher ailleurs !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service

Mijn bestelling is de dag nadien geleverd. Goed verpakt.

Iets juister uur van levering door geven zodat je geen hele dag thuis moet zitte wachten ,nu was tussen 9 en 17 uur wordt u paket geleverd

Coolblue levert topservice

Ondertussen ben ik bijna 10j klant bij coolblue. De kwaliteit van de communicatie en de after service zorgt ervoor dat ik na 10j nog steeds naar coolblue kom voor mijn online shop benodigdheden. Vandaag besteld en morgen geleverd klopt ook volledig. In de minimale keren dat ik toch niet tevreden was over mijn bestelde product werd de retour steeds snel en correct afgehandeld zonder problemen. Mij zien ze hier zeker nog terug !

Onvriendelijk

De mannen die kwamen leveren waren onvriendelijk en waren heel onvoorzichtig met de wasmachine.

Zeer snelle levering

Top, na de levering kreeg ik via mail de handleiding toegestuurd, wat een service.

Très bonne expérience.

Envoi et réception rapide. Commandé en fin de journée, retiré à Bpost le lendemain 9 h 30. Super Merci

hele slechte levering

Mijn smartphone werd zomaar in de tuin NAAST de brievenbus gelegd, tussen de planten. Toen ik hierover met een medewerker chatte werd mij enkel gezegd dat dit opgenomen zou worden met de chauffeur maar dat ik hiervan geen terugkoppeling zou ontvangen. ik vind dit niet heel klantvriendelijk, als je als klant moeite doet om dit toch te melden zou een kortingsbon toch overwogen mogen worden.

165 Denen

Lochristi 9080