Snelle service, degelijk verpakt, kwaliteit

Tevreden met de producten die Coolblue aflevert.

Prix compétitifs, fiabilité transaction & rapidité livraison

Article commandé en soirée & livré le lendemain avant 10h00, même si cette livraison n'était pas urgente j'apprécie la fiabilité de la plateforme utilisée déjà plusieurs fois sans encombre. Merci aux personnes qui travaillent pour cela.

Service impeccable- livraison ultra rapide - prix bas

Expérience impeccable. Le prix était le plus bas du marché. Commande passée le soir, livraison le lendemain matin

Topservice

Snel en wel

Good advice & 30 day satisfaction guarantee

Was looking for an e-ink colour tablet and went to local store in the hope of comparing Boox and PocketBook side by side. They didn't have either locally but, after advice from a knowledgeable staff member - plus a reminder of Coolblue's 30-day try it and return it if you don't like it policy - chose the PocketBook E0. Am very happy with my choice although, as expected, the colours are not so vivid. especially happy with the ability to install apps from Google Play Store.

Impeccable

Excellent

La rapidité d'action

À peine la commande passée que je reçois déjà un message comme quoi min colis arrive le lendemain. Après la vente des astuces très intéressantes pour compléter un service au top

Simple et efficace.

Bon matériel, livré très vite en bon état. Que demander de plus?

Altijd perfect

We zijn reeds lang klant en zullen het ook blijven. Goed aanbod, competitieve prijzen, vlotte tot zeer vlotte levering!

super

quick delivery

there should be a possibility of changing invoice data online - quicker than now

SERVICE IMPECCABLE

service, conseils, rapidité, ne changez rien

Zoals altijd geweldig

Altijd fijne ervaring!

Prima product, levering wat minder.

Coolblue levert met de fiets, prima, goed voor het milieu, maar qua stiptheid iets minder. Ik kreeg op voorhand een mail om te zeggen dat mijn product tussen 14u10 en 15u10 geleverd zou worden, maar dat ik een sms zou krijgen met meer details. Ik kreeg plots om 12u10 al een sms, twee uur vroeger dan verwacht, om te zeggen dat de koerier onderweg was en binnen maximum 15 minuten bij mij zou zijn. Die 15 minuten hebben uiteindelijk nog meer dan uur geduurd.

Attitude premier livreur incompréhensible

Nous avons été vraiment embêtés par le refus de paiement via la carte mastercard puis après des dizaines d essais j ai utilisé ma carte bancontact et là le prélèvement à été immédiat mais pas la confirmation Ai reçu un email à 3h du mat je dormais...m annonçant que la livraison se ferait entre 7h30 et... Puis au petit matin précision 8h25 Le temps de réagir au coup de sonnette le livreur était près de sa camionnette et à refusé de déposer la machine invoquant qu il venait de prévenir que personne n était à la maison A 8h27 je recevais un email m annonçant que personne n était à la maison Je déplore donc cette attitude et ce manque d insistance Toutes les voitures garées devant chez nous, mon beau fils lui a demandé de laisser la machine à laver mais selon ce livreur impossible ! Le lendemain le livreur était une heure à l avance mais m a prévenue Celui là était plus correct et professionnel Voilà

Keigoe

Vlotte en correcte levering Vriendelijk personeel

Niet goed maar de schuld ligt bij bpost

Voordien al spullen gekocht bij coolblue en telkens perfect verlopen, deze keer echter niet, totale chaos zelfs maar het ligt niet aan coolbleu zelf, probleem zit bij Bpost, de levering ging gebeuren in zo een afhaalstation (in Eeklo) op vrijdag 26-7, smorgens was er een bericht dat ik het pakket kon afhalen maar toen ik aankwam zag ik dat dat afhaalstation defect was, ik ging informeren in het postkantoor in de buurt en daar konden ze mij niet vertellen waar mijn pakket was maar ik ging het ZEKER nog dezelfde dag ontvangen, hoe wisten ze ook niet, tsss, ik heb het ondertussen nog steeds niet ! Maar zoals ik reeds zei, de fout ligt NIET bij Coolblue maar bij Bpost, ik zou dus zeker Coolblue aanraden.

Altijd leuk winkelen

Altijd een goed aanbod, snel geleverd en een topservice bij Coolblue!

Slecht

Ik heb een pakje op zaterdag besteld , zondag werd het niet geleverd omwille van een feestdag(nog begrijpelijk) maar maandag kreeg ik het pakje ook niet , we vertrokken in de avond op vakantie en hadden gerekend om het die dag te krijgen we worden ook maar gewaarschuwd dat het pakje niet komt om 15 uur in de namiddag daar ben je natuurlijk niks mee, het pakje word geleverd bij een ophalingspunt maar nu blijkt dat je het maar 6 dagen kunt laten liggen terwijl 30 dagen aangegeven staat , dus nu word het pakje terug gestuurd naar coolblue voor opnieuw een hoop gezever. Toen we het pakje kochten was de prijs trouwens lager als nu dus dat zal waarschijnlijk ook wel niet mee gedacht worden en zal ik waarschijnlijk weer extra moeten betalen

top

Délais respecté, commande conforme

Spijtig

Het is spijtig dat je zelf moet zorgen dat je garantie in orde komt

Livraison, déçu

Je commande car le site annonce une livraison dès le lendemain, mais le lendemain je reçois un mail m'annonçant que la livraisons sera retardée. Si j'avais su, j'aurais été acheté le produit en magasin. C'est décevant d'annoncer quelque chose qui finalement n'est pas possible.

Zeer tevreden heerlijk om alles in te bergen

Deze koelkast is voor zen prijs zeker de moeite voor aanschaf 1 serieus nadeel wanneer men de draai richting veranderd naar links draaiende richting komt het bovenste bergvak tegen lichtschakelaar aan en kan men de deur niet sluiten, wil zeggen 1 vak minder met deze verandering wat ik spijtig vind, voor al de andere zaken zeer tevreden,

Grand choix en modes de payements et modes de livraisons

Ce qui m a définitivement fait pencher vers Coolblue c est la possibilité de commander en ligne et de pouvoir venir le chercher en magasin et le payer en cash. Et en cas de problèmes de pouvoir le deposer sur place ! C est un service qui représente pour moi l assurance d un service de qualité et evite des soucis de livraisons, payements pour du materiel qui a la base peut être onéreux. Merci Coolblue pour ce confort !

Comme dhabitude super acceuil

165 Denen