snel en goed

Zondag besteld en maandag al naar het afhaalpunt om de bestelling op te pikken. Top!

Koploper in service en garantie

Duurder dan de rest maar service en garantie gewijs zijn zij toch koploper in Belgie. Bij een artikel van 100euro betaal je hier gemakkelijk €10-15 meer dan bij de concurrent. Maar in ruil daarvoor kom je de arrogantie en wanpraktijken hier niet tegen.

Liever coolblue dan bol...

Toujours excellent

Dommage que tous les produits disponibles sur amazon ne soient pas disponibles chez vous, car entre les deux je n'hésite pas une seule seconde.

Ok

Zoals besteld

Achat centrale vapeur.

Choix, prix, facilités, rapidités, services livraisons top !

Goede organisatie

Afspraak en prettige hulp bij het kopen van een nieuwe smartphone

Simple et efficace !

Commande facile, livraison très rapide, rien à redire.

Rapide parfait

Commande arrivée à mon bureau de poste comme demandé et dans les temps annoncés (achat d un produit onéreux).

satisfait de ma premiere commande

rapidité

Gewoonweg fantastisch

correcte snelle levering, opvolgingsmailtje met gebruiksaanwijzing etc.

Tevreden

Voor het eerst iets gekocht bij Coolblue...netjes op tijd geleverd.....dat zullen we blijven doen

Prima.

Ben tevreden over de geleverde printer ... maar ik heb nog geen factuur ontvangen.

Zeer slechte service en aan het lijntje gehouden…

8 maanden geleden een samsungoven gekocht. Blijkt het vanaf het begin niet goed te doen: broodjes moet je omdraaien, pizza gaat niet omdat de onderkant klef blijft. Vanaf december bezig met Samsung, CE repair (die zegt dat dit bij de oven hoort), en Coolblue voor een oplossing. Ze spelen elkaar de bal toe. Stand van zaken nu is dat ik inmiddels tot 3x toe gebeld zou worden door Coolblue voor een oplossing. Ze bellen gewoon niet terug en ik krijg alleen iemand van de helpdesk aan de lijn die wederom zegt dat ik teruggebeld ga worden. Ik voel me machteloos en zeer gefrustreerd. Tot nu toe 679,- weggegooid geld en zeer slechte service van alledrie de partijen!!

Zondaglevering niet gelukt

Net omdat ik heel dringend een nieuwe stoomgenerator nodig had (de mijne kapot) en daar ik aan mijn been moest geopereerd worden had ik levering op zondag gevraagd, vrij handig dat dit wordt aangeboden. Snel kreeg ik al bericht van Bpost dat mijn bestelling op zondag zou worden geleverd, maar nog even snel werd dat bericht gewijzigd en zou mijn bestelling pas op maandag geleverd worden. Frustratie alom want er was ook niemand thuis op maandag. Maar ook op maandag werd het niet geleverd, pas dinsdagvoormiddag. Heel spijtige zaak en probleem zal allicht bij Bpost zitten maar is niet de 1e keer dat ik dit voorheb. Dus bied dan geen levering op zondag zijn als jullie niet zeker zijn dat jullie dit kunnen waar maken.

Service client disponible et efficace

Je choisis de ne pas opter pour 5 étoiles car comme à chaque fois je rencontre un souci lors d'une commande auprès de Coolblue. Absence d'accessoires prévus avec la commande ; retard ou souci de livraison. Problème technique lors du paiement puis disparition de ma commande etc. Toujours est-il que cette fois-çi j'ai eu contact avec une opératrice du service clientèle très sympathique ; elle s'est décarcassée afin que mon problème soit réglé. En fin de compte cela s'est résolu assez rapidement. Encore merci à elle et au service client. Ceci dit la qualité et le prix des articles "deuxième chance" restent intéressants.

Goed artikel aan een goede prijs vlot geleverd

Artikel vlot gevonden en besteld. BPost leverde zoals aangekondigd.

gewoon GOED

gewoon GOED

Servise de livreson et frigo SUPER

SUPER

Super snel

Super snelle bezorging zelfs op zondag, zaterdagavond pas besteld en zondag geleverd de Max , proper en netjes verpakt en bezorgd dankjewel

Très mauvaise

Pub mensongère !! Livraison en 24 h ? Après 10 jours d’annulation, toujours pas de remboursement ! Service déplorable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle verzending

's morgens besteld en 's anderendaags ontvangen. Perfect!

Levering op zondag verdient een extra punt. TOP

Onverwachte levering op zondag, top

Toujours au top! Confiance totale

Quand je dois acheter un electro, si le modèle existe sur cool blue, je commande. Livraison toujours assurée le jour annoncée et plus que rapide.

Problème de livraison et aucun dédommagement

Assez déçu de ma dernière expérience. J’ai passé une commande avec livraison à domicile. Malheureusement, cela n’a pas été respecté. La poste décide de livrer à un point relais. Une fois sur place, je découvre que la poste a livré à un autre point sans me le notifier. Une fois au bon endroit, impossible de retirer le colis. Je prends contact avec Coolblue expliquant la situation. Je me retrouve à retourner au point de retrait pour être sur que ce n’était pas une erreur, bref je finis par demander le retour du colis et un livraison à domicile. Bilan, des déplacements inutiles, une longue attente et à ma grande déception aucun dédommagement proposé spontanément…. Dommage car ma précédente expérience avec Coolblue avait été très positive. Rapidité des livraison et bon suivi. Ici aussi, livraison et prise en charge rapide de la commande (livraison le lendemain), équipe cordiale sur What’s Ap, réponse à mes prises de contact le week-end. Malheureusement, mauvaise expérience client et rien n’a été fait pour dédommager ou limiter la casse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

165 Denen