Top bedrijf.

Zoals steeds, vlekkeloos. Ongetwijfeld een voorbeeld voor vele andere bedrijven.

A RECOMMANDER

Nous avons commandé des cartouches pour notre imprimante et des sacs d'aspirateur - Prix attrayant - Site online clair, détaillé et précis - Livraison hyper rapide A recommander sans hésitation

Gemakkelijke website om informatie over de verschillende toestellen met elkaar te vergelijken en ook fijn dat er Informatiepaginas zijn om aan te geven voor welke doeleinden welk type product vooral gebruikt wordt

Snel en correct

Ik heb een kledingstomer gekocht. Goed uitleg bij de verschillende product een een filmpje over het gebruik. Besteld en de volgende dag op afgesproken tijdstip aan huis bezorgd. Top!

Goede uitleg gekregen!

Vriendelijke medewerkster die ons duidelijke uitleg gegeven heeft .Zij heeft professionele kennis van de producten die ze verkoopt.!

Zeer tevreden Korrekt duidelijke digitale informatie, snelle levering en vriendelijk aflevering

Snelle en goede service

Ik bestelde een product en ik kon die direct gaan ophalen ze boden ook nog om de garantie uit te breiden of een verzekering aan te gaan voor mij was dit nu niet nodig maar voor sommige mensen dat niet snappen hoe je dat doet kan dit handig zijn

helaas helaas

We bestelden een go pro die normaal zou geleverd zijn donderdag, maar is helaas nooit toegekomen. We vertrekken vanavond met de ganse familie met vakantie en we gingen een film maken boven en onder water. Zal helaas niet mogelijk zijn omdat een onderzoek blijkbaar 10 dagen duurt. Vind het beschamend .

Parfait, tout en ordre

Tout ok, super promo sur cet appareil, prix imbattable la dessus, livraison, commande ect tout est en ordre. Grand merci encore

Perfect en op 1 dag geleverd.

Zeer correcte levering!

Zeer correcte levering, vriendelijke koerier!

On line bestellen gaat heel vlot.levering zoals afgesproken.vriendelijk personeel.

Levering via Bpost, altijd miserie

Absoluut geen enkel probleem met Coolblue zelf maar misschien toch eens een ander transport bedrijf gebruiken … pakje is na 3 dagen nog steeds niet geleverd. Niet de service die je mag verwachten.

Eufy alarm besteld. Zeer tevreden met de service en het product!

AAA+++

Livré le lendemain comme promis.

J'ai pu dépenser mes exo chèques utilement.

Rapide et très très correct niveau prix

48h après ma commande, je l’ai reçue dans un emballage idéal.

Zoals beloofd, voor 23:00 besteld, 's anderendaags geleverd

Het artikel was aanvankelijk niet in stock, maar via de optie om up-to-date te worden gehouden kon ik het item toch vrij snel bestellen. De bestelling & betaling ging buiten omstreeks 20:00. Binnen de 10 minuten had ik een bevestiging en 's anderendaags om 10:00 werd het pakket perfect afgeleverd aan mijn deur. Mijn excuses aan alle mensen die hiervoor 's nachts hebben moeten werken.

Correct en snel geleverd ... enkel Post Nl faalt (weer)

afhandeling door Coolblue kan niet beter / het is echter een constante dat de chauffeur van Post Nl het vertikt om op de juiste bel te drukken. Ben niet weg geweest en mijn pakket stond plots in de inkomhal. (aangenomen door een behulpzame buurman)

sans problème

merci

Pratique

Dommage que la personne à l'accueil ne comprenne pas le français. Le jeune homme qui nous a servi a été très agréable. Le système de commande n'est pas des plus clairs Le personnel m' appelle de loin par mon prénom. Pour eux, je ne suis pas André, mais MONSIEUR Untel. C'est le moindre des respects !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede website, snelle levering; geen problemen

Alles verliep heel vlot

Rapidité compétitivité Fiabilité

Expérience à repeter

TOPservice!

Alles gaat daar zo vlot en simpel. Garanties, omruilen … gewoon TOP

Buiten de nep solden promo ( prijs was zelfde als 3 weken ervoor) alles wel vlot gegaan.

165 Denen

Lochristi 9080