Absolument parfait

Service client merveilleux, choix et prix très compétitif

Simple et rapide

Commande facile et très documentée sur le site. Livraison le lendemain et suivi très bien renseigné. Prix le moins cher pour cet achat.

Top! Helemaal blij

Ik kreeg direct hulp bij mijn online bestelling toen die niet lukt. Mijn toestel werd de volgende dag met de glimlach thuisbezorgd.

Fantastische ervaring

Vriendelijke mensen, maken tijd voor je een winkel om U tegen te zeggen !!!

van vriendelijk tot beroerd aan toe

Telefonisch is er niks mis, vriendelijk behulpzaam en begripvol, maar de afwerking per mail is om te huilen; Tegenstrijdige berichten over wel of niet bezorgen en over welke dag. De plaatsing teams kijken niet verder dan hun neus lang is en sluiten de afvoerslang van de vaatwasser aan op een afvoerpunt op de gootsteen sifon die nog dicht zit en melden dan de machine is kapot:) Dit dus 2x in 1 week meegemaakt en met een dag ophalen tussen door heeft het me dus in totaal met de 3e levering meegeteld 4 dagen thuis zitten gekost. Men gaat er kennelijk vanuit dat je alle tijd van de wereld hebt. De Siemens SN25ZI08CE die uiteindelijk geleverd is op 3 juli werkt naar behoren tot zover.

Smooth and fast

The order was processed quickly and teh products were ready for pick up the next morning.

levering gebeurt niet, geen enkele waarschuwing van vertraging

kreeg een lading mails en sms'en ivm het levermoment, voorzien op woensdag 03/07 tussen 14.10u en 15.10u. Geen levering gezien, en ook op 05/07 nog geen enkele melding van vertraging :-(

Service rapide et efficace

Commande effectuée le mardi et réception du colis de Bpost le mercredi.

Prix attractifs et livraison express !

Commande le mardi soir, livré mercredi matin. Les prix etaient plus attractifs qu en commerce ou sur une autre plateforme de vente en ligne

Gewoon SUPER

De mensen van coolblue nemen hun tijd om naar je te luisteren. Om samen naar een oplossing te zoeken. Dit is gewoon een top bedrijf. Binnen de 3 dagen was het probleem opgelost.

Correcte info en levering

Juiste info, correct

Très bien

Très bien

Livraison rapide et efficace

Livraison rapide et efficace. Le paquet était lourd mais livré au premier étage avec le sourire.

Trés bien

Pour un premier achat chez cool blue , je suis ravis de la commande à livraison. Service correct

Super snel en vriendelijk

Horloge besteld en de dag nadien geleverd. Met op voorhand duidelijke mails en zelfs smsjes wanneer ze het gingen leveren. Super handig!

Goed toestel, goeie service en goeie installatie

De title zegt alles. Perfect en eerlijk geholpen in de winkel. Vlugge service waar men nog extra geholpen heeft om de ruimte te herschikken. Het toestel op zich is gewoon perfect.

super service zoals gewoonlijk

zoals gewoonlijk weer super geholpen in de winkel in wilrijk

Vandaag besteld, morgen vergeten!

Mooi mijn koelkast besteld die morgen ging aankomen. Koerier komt aan de deur kloppen om te zeggen dat ze het vergeten zijn. Het gaat om een koelkast, hallo, ik had em wel dringend nodig?

Het was wat ik ervan verwachte

Prettig hier te kopen

Vriendelijk en behulpzaam personeel Als verkrijgbaar

Snel

Volgende Dag in Huis En ja hoor werkt Super Prijs kwaliteit is... ok Tot nu toe niets negatief Rekening houdend met de Prijs Dank U CoolBlue

Rapide et totalement conforme à la description.

Good but…

Coolblue in general is good, i dont have a problem. But Postnl, which is you courier partner, is really bad. Delays for days and eventually not being able to deliver.

Rapide, clair et bref

RAS

Perfecter is onmogelijk!

Besteldienst 22u45, de volgende middag om 13.15 reeds op de stoep!

165 Denen

Lochristi 9080