Good but…

Coolblue in general is good, i dont have a problem. But Postnl, which is you courier partner, is really bad. Delays for days and eventually not being able to deliver.

Rapide, clair et bref

RAS

Perfecter is onmogelijk!

Besteldienst 22u45, de volgende middag om 13.15 reeds op de stoep!

Doen echt wat ze beloven en nog meer

Zo krijg je onmiddellijk ook een gebruiksaanwijzing van het aangekochte product

Pakketje niet ontvangen

Geachte, Ik bestelde een nieuw computerscherm om te lten leveren op maandag 1 juli. Door omstandigheden zou het pas een dag later aankomen. Daar is het nooit aangeboden geweest en nu moet ik het gaan oppikken in een bpost punt. Waar het normaal al sinds gisteren beschikbaar zou moeten zijn maar niets is minder waar. Wanneer ik het vandaag wou gaan oppikken is het pakje niet te vinden. Bpost zegt dat hey beschikbaar is in het afhaalpunt, get afhaalpunt heeft het pakketje niet. Wat moet ik nu doen? Mvg, Eli Sundermann

Mijn Robomow 2000RK pro

Die is nu reeds voor de tweede keer in herstelling, maar ik vrees dat ik 'm weer gewoon terugkrijg in dezelfde staat: slecht werkend en met véél meer lawaai dan hetzelfde model bij een kennis... Misschien is het beter om gewoon een nieuwe te sturen? Op dit ogenblik maai ik al de hele zomer gewoon zelf...

Niet zo goed

Ik had een monitor besteld en die zou thuis geleverd worden zoals ik gezien had op de reclame filmpjes op de TV. Uiteindelijk hebt us de opdracht gegeven aan BPOST zij lieten mij weten dat om milieu redenen het pak dus niet bij mij maar in een afhaalpunt diende afgehaald te worden. Door mijn huidige handicap kon dat niet en heb ik aan iemand moeten vragen om dit voor mij te doen. Als ik iets bestel dat aan huis geleverd moet worden dan verwacht ik dit ook zo.

Maandag besteld, dinsdag geleverd. Bleek dat op 1 dag tijd de prijs met 15 euro was gedaald. Woensdag stond dat op mijn rekening, TOP :)

Waar blijft mijn factuur?

De factuur zou na verzending volgen. De zending ontvangen maar géén factuur. Graag alsnog mailen, nodig voor garantie

top

vlot online besteld en dan afgehaald in de shop

Délai non respecté.

Je n'ai pas été livré le lendemain comme décrit dans leur publicité ; mais le surlendemain. Rien d'exceptionnel quant au délai de livraison.

Rapide et efficace

Première expérience rapide et efficace .prix très concurrentiels .

Très bonne expérience

Facile à commander et livré dans les temps donc rien à dire .

Teleurgesteld

Ik had verwacht eco-cheques te gebruiken bij mijn aankoop van een E-reader. Dit werd echter niet toegestaan, hoewel een E-reader omschreven wordt als milieuvriendelijk. Ik heb de E-reader dan zo maar betaald, maar ben absoluut niet tevreden.

Ik ben super tevreden vijf sterren dat is een denk ik onmogelijke opdracht dus 9

Zoals hierboven vermeld

Vlotte en correcte afhandeling.

Snelle en correcte levering. Gewoonweg top!

Altijd de beste klantenervaring

Snel, gemakkelijk en klantgrricht. Bij elke bestelling van coolblue was ik uiterst tevreden. Snelle levertijden en professionele uitleg/hulp. Ook bij het bestellen van een nieuwe diepvries was het meenemen van de oude geen enkel probleem.

Très satisfait

Très satisfait

delivered on time

waited till we accepted parcel

just in time

besteld, en snel geleverd... op het voorziene tijdstip (op 1 minuut na !)

simplement parfait

Livraison, état du colis, payment... tout était juste comme ça devrait toujours être.

Totalement insatisfait

Mon colis m’était promis pour ce 1/7 et il n’est toujours pas disponible ce 3/7. Sans aucune explication et alors que je comptais absolument dessus.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

Aucun problème…

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en snel geleverd met extra mailtje met gebruikerstips

Tout c'est très bien passé

J'ai commandé c'est rapide bien emballé tout c'est bien passé.

165 Denen

Lochristi 9080