Niet tevreden met de staat van de levering
Ik ben ditmaal niet tevreden met de levering van mijn laatste bestelling. Alhoewel de levering zoals voorzien op tijd werd geleverd, was de staat van de geleverde producten beneden alle peil.
De doos waarin de items waren ondergebracht was veel te groot gedimensioneerd en zonder enige binnen bescherming, waardoor de kwetsbare items, die niet afzonderlijk waren verpakt, los doorheen geschud werden en elkaar beschadigd hebben (deuk in het glazen pandeksel, en krassen op de metalen randen van de pan zelf). De doos was trouwens geen Coolblue doos zoals bij vorige bestellingen en de levering gebeurde ook niet door een Coolblue courrier maar door PostNL, die er niet om bekend staan zorgvuldig met pakjes om te gaan. Ik ben dus verplicht geweest deze twee items te retourneren voor vervanging.
Ik wacht nu nog steeds op de beslissing of er nog wel een nieuwe pan zal geleverd worden, of ik, zoals met het glazen deksel, zal terugbetaald worden. In het laatste geval (terugbetaling) zal ik verplicht zijn het derde item ook te retourneren, omdat dit accessoire dan overbodig geworden is.
Indien dit voor het vervolg jullie nieuwe modus voor leveringen is, zal ik niet meer geneigd zijn kwetsbare items bij jullie te bestellen.