Coolblue zegt "alles voor een glimlach" , helemaal niet, niet op mijn gezicht.
Op maandag heb ik een bestelling geplaatst voor kantoorbenodigdheden bij Coolblue, dinsdag heb ik 3 van de 4 artikelen die ik had ontvangen.
Dezelfde middag kreeg ik een e-mail waarin werd uitgelegd dat er een fout was gemaakt door coolblue, een airfryer was verzonden in plaats van mijn computermonitor, in de bijlage zit een retourticket voor de verkeerde zending die naar mij was verzonden, en die ik nooit heb ontvangen.
Ik heb uw klantenservice gebeld om uit te leggen dat ik de airfryer nooit heb ontvangen en dat ik mijn computermonitor dringend nodig heb omdat ik een installateur heb die vrijdag komt om de kantoorbenodigdheden te installeren. Ze legden me uit dat ze mijn computermonitor zouden opsturen zodra ze de air fryer terug hadden of dat ik een andere monitor zou moeten kopen die gecrediteerd zou worden zodra ze de air fryer hadden ontvangen.
Dit is onaanvaardbaar, waarom moet ik wachten of een andere monitor kopen als coolblue een fout maakt, ik werk voor een internationaal bedrijf TriTech Industries in de VS en ik ben degene die de financiën moet uitleggen.
Nu moet ik ook nog mijn afspraak met de installateur afzeggen, weer wachten op een nieuwe afspraak en wie weet of de airfryer ooit nog wordt teruggestuurd naar Coolblue of dat de luchtvracht zoek is geraakt zodat mijn monitor nooit wordt verzonden en of ik ooit nog de beloofde cradit terugkrijg. Nee dit is totaal niet acceptabel.
Coolblue zegt "alles voor een glimlach" , helemaal niet, niet op mijn gezicht, niet nu in ieder geval.