I order to get it next day but now 3days nothing update

I order this item for birthday gift and its say you will get in next day but now almost end of 3days I still not get any update. I try to contact coolblue service but nobody answers. No more coolblue

• Would you recommend us? No

Doen wat ze moeten doen

Snelle levering zoals beloofd Correcte prijs Extra en duidelijke informatie via mail Vriendelijke bezorgers Intact en correcte product geleverd

Een van de twee statieven is stuk, stop dit dan niet in een tweedekans

Beste, ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue en steeds zeer tevreden. Ik deed dit toen onder mijn account [email protected], niet onder [email protected]. Bij deze bestelling ben ik niet tevreden over één van de twee statieven. Het is duidelijk waarom dit een tweedekans was: een van de twee statieven vertoont een fout, het is niet mogelijk om het bovenste stuk correct vast te zetten. Wellicht is het daarom door de vorige gebruiker terug gegeven. Maar dan zou het niet meer als tweedekans mogen aangeboden worden. Ik heb het statief nu zodanig geforceerd waardoor het blijft staan, maar al bij al, vind ik dit niet kunnen.

Vlug geleverd en in orde...

Zondag avond om 18u besteld en maandag 9.30u geleverd en zoals verwacht... Zeker en vast ,een aanrader ....

Site web très facile

Livraison très rapide - Merci

Bien

Bonjour, Matériel acheté en août 2024 (Mac). Je vois que la garantie de 2 ans s'arrête en février 2025. je pensais disposer d'une garantie jusqu'en août 2026. Qu'en est-il? Par ailleurs, il y était prévu le service Norton gratuit 1 an. Que faut-il faire pour l'activer? Merci, par avance, pour votre aide. Bernard Jouan

rien à redire

reçu comme prévu

Sourire et efficacité

Livraison précise, cordiale, serviable. Un service impeccable

tevreden, even goed als mijn vorige dyson

goed zuigkracht, licht, lang snoer

conforme et rès rapide

parfait

Parfait

Livraison le lendemain, livreur très sympathique. Je recommande

Super service après-vente

Alors que la procédure auprès de Microsoft est très complexe, Coolblue rend le SAV super facile. Ils n'ont pas hésité à remplacé le kit clavier + stylet qui étaient sous garentie. Merci CoolBlue

Top ! Livraison extrêmement rapide

Commande passée la veille vers 21h reçu le lendemain matin 10h. Au top

goede ervaring

goede ervaring was goed op tijd

"Zoals gewoonlijk", correcte beschrijving, extra nuttige informatie, snelle levering

Iphone blijft duur, maar zo vertrouwd

Pas reçu le modèle présenté !

Bonjour, J’ai commandé et payé selon présentation votre site, un Karcher K7 Premium Smart Control flex home (avec enrouleur de tuyau) j’ai reçu le K7 Smart Control Home. (Photo à l’appuie) Merci de me dédommager pour l’erreur et différence de prix affiché. Je ne renvois pas mon article, j’en avais expressément besoin. À vous lire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

super rapide, super produits

Commande livrée en moins de 24 heures en parfait état, très bien emballée

Extraordinaire

Un micro - ondes qui déraille trois semaines avant la fin de la garantie et je me retrouve avec un nouvel appareil. C'est fou! Encore merci pour tout.

Negatief

Er ontbreekt een kabel van mijn bestelling. Ik vindt nergens een telefoonnummer om contact op te nemen. Ik wordt verwezen naar een digitale assistent en daar kan ik geen oplossing voor mijn probleem vinden.

Expérience parfaite, je recommande !!!!

Bonsoir, Site clair et très lisible avec les bonnes explications. Livraison rapide, extra de réajuster dans la nuit la fourchette raccourcie de l'heure de livraison... ça soulage...et très chouette de nous prévenir 15 minutes avant l'arrivée du livreur. Je reviendrai vers vous pour un autre achat. Bien bien vous.

Service au top

Colis reçu et service ok merci

Voor herhaling vatbaar

Besteld en levering 's anderendaags.

Goede uitleg en goeie prijzen

Ben een tevreden klant

Perfecte service

Bestelde het s avonds en in de middag geleverd

bestelling inkt …

samengevat… TOP ! en weer je de code nr van de inkt niet meer … effe kijken bij mijn bestellingen onder ''uw accound''

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600